További részletek a Balatoni időjárásról

 

Útvonaltervezés
Útvonaltervezés a pályához

8230. Balatonfüred Kiserdő

 

Most 2 látogató van jelen az oldalon

Hírek, információk

1. oldal | 2. oldal | 3. oldal | 4. oldal | 5. oldal | 6. oldal | 7. oldal | 8. oldal
9. oldal

 

2016. november 29.

Fiatalok összejövetele

Lengyel Álmos szervezésében december 11.-én vasárnap délután 15.00 órakor kerül sor a sportkör fiataljainak és a szülőknek megtartandó szokásos rendezvényre, beszélgetésre. Itt kerül sor ismertetésre az elmúlt időszak eredményei, a versenyek és az egész évad kiértékelésére.

 

***

 

2016. november 28.

Karácsony Kupa

December 17.-én kerül sor a meghívásos férfi páros teniszversenyre, délelőtt 10.00 órától. Kérjük a szombati időpontra előre lekötött időpontban játszok szíves megértését.

 

***

 

2016. november 27.

Római Kupa Budapesten

Sportkörünket hárman Homródi Péter, Pető Éva és Hajba Csaba képviselte az ITF I. kategóriájú nemzetközi veterán teniszversenyen. Homródi Péter egy kört tudott menni, majd egy rendkívül erős olasz ellenféllel szemben a négyközé jutásért vereséget szenvedett. A Homródi Péter-Pető Éva és a Hajba -Baumholczer páros nem jutott tovább.

 

***

 

2016. november 5.

Orvos Országos Teniszbajnokság

2016. októberében került sor a 7. Protexin Orvos Teniszbajnokságra Budapesten a Park Teniszklubban. Örömmel tudatjuk, hogy Pető Éva sportköri tagunk Biró Rolanddal az oldalán I. helyezést ért el vegyes párosba. Gratulálunk Évának a remek szerepléshez. A versenyzőkről egy fotót is közzéteszünk.

Orvos Országos Teniszbajnokság

 

***

 

2016. november 4.

Balatonfüred-Tatabánya Csapattalálkozó

Kupcsik György sportköri tagunk közreműködésével került sor sportkörünket és a tatabányai SZÜV Tenisz Klubbot képviselő 2-2 férfi páros részvételével egy baráti mérkőzésre. Sportkörünket a Kupcsik-Csendes és a Hajba-Stanka páros képviselte. A nagyon jó erőből álló tatabányaiak 3:1 –re nyertek.

A rögtönzött találkozó után baráti beszélgetésre került sor, hiszen mindkét teniszklub elnöke is jelen volt. Ennek eredményeképpen előzetes megállapodás született arról, hogy a jövőben évi rendszerességgel hol Balatonfüreden, hol Tatabányán bonyolítunk le baráti találkozót természetesen baráti jelleggel. A két klub sokban hasonlít egymáshoz, Tatabányán is négy salakos pálya áll rendelkezésre és jellemző a veterán társasági tenisz, illetőleg a tényleges klubélet. Reméljük, hogy a legközelebbi közgyűlésig a feltételeket elő tudjuk készíteni, annak érdekében, hogy a kapcsolatot a közgyűlés is megerősítse.

 

***

 

2016. október 24.

Áll a sátor!

2016. október 28.-tól üzemszerűen működik a téli sátor, várjuk minden az állandó időpontot lekötő és az eseti játékot igénylő sportbarátainkat.

A tavalyi évhez hasonlóan Herold Krisztián (06-70-3228564) látja el a téli időszakban a gondnoki feladatokat. A pályadíjak a tavalyi évvel egyezőek az alábbiak szerint:

08.00-16.00-ig nem sportköri tagoknak 3300-Ft/óra, 16.00-tól 3800-Ft/óra. Állandó időpontokat lekötő külsős vendégeink a délelőtti időben 2900-Ft/óra, az esti órákban 3200-Ft/óra díjat fizetnek. Sportköri tagjainknak továbbra is kedvezményt biztosítunk, amennyiben rendszeres időpontokat kötnek le, úgy a délelőtti időszakban 2400-Ft/óra, az esti időszakban 2600-Ft/óra díjat fizetnek. Eseti időpont igénylésnél a sportköri tagok délelőtt 2800-Ft/óra, este 3100-Ft/óra díjat fizetnek.

A téli időszakban a klubház vendégeink rendelkezésére áll. Az állandó foglalást kérő vendégeinktől, sportköri tagjainktól azt kérjük, hogy a pályadíjat egyösszegben december 31.-ig rendezzék lehetőleg az első alkalom igénybevételekor, de legkésőbb november 15-ig. A pályadíjat csekken kérjük befizetni, amelyet külön megküldünk, vagy Herold Krisztiántól kérhető. Kérjük továbbá, hogy a pályadíjakat az egyes alkalmakat szervező “csapatkapitányok” kérjék el játékostársaiktól, amelyet előre is köszönünk.

Mindenkinek jó sportolást kívánunk!

 

***

 

2016. október 4.

Téli előkészületek

Megkezdődött a téli szezon előkészítése. A sátor felállítására a tervek szerint 2016. október 21.-én kerül sor, majd az időjárástól is függően november elején lehet játszani. Már most kérjük, hogy azok a sportköri tagok, akik ezt szabad idejűk terhére tehetik, jelezzék a sportköri elnöknél, hogy a sátor felállításban közre tudnak-e működni. Ennek fejében órakedvezményt tudunk biztosítani. Egyébként a pálya díjak az előző évivel egyezőek. Már jelezhetjük, hogy komoly az érdeklődés, de még lehet állandó időpontokat igényelni dr. Hajba Csaba sportköri elnöknél 30/9167483, illetőleg majd a szezon során az alkalmi pályákat a téli üzemelésért felelős Herold Krisztián gondnok-helyettesnél 70/3228564. Az állandó díjakat minden érintettel közöljük, a féléves díjat, azaz 2016. december 31.-ig szólót egyösszegben kérésünk szerint legkésőbb 2016. november 10.-éig kérjük rendezni az átadásra kerülő csekken vagy készpénzben dr. Hajba Csabánál.

 

***

 

2016. október 3.

Szezonzáró páros “Batyus” rendezvény

2016. október 01-jén került sor verőfényes napsütésben kiváló előkészített pályákon a szokásos októberi szezonzáró felnőtt férfi-női páros versenyre.

A rendezvényen bár a szokásosnál kevesebben vettek rajta részt, kifejezetten magas színvonalú szoros mérkőzések voltak. A lebonyolítás módja is a hagyományoknak megfelelő volt, azaz az egyes párokat az erőviszonyokra is figyelemmel, a helyszínen sorsoltuk össze. A mérkőzések reggel 09.00 tól délután 16.00 óráig tartottak, majd ezt követően szabad tűzön Herold Krisztián által készített remek sülttarját és hozzávalókat fogyasztottunk el, egy pohár itallal a hölgyversenyzők által hozott finom süteményekkel és baráti beszélgetéssel búcsúztattuk el a szabadtéri szezont. A rendezvény célja nem utolsó sorban az volt, hogy azon sportköri tagjaink is versenyzési lehetőséget kapjanak, akik egyébként a versenyszerű sportban nem vesznek részt, és így arra bíztatjuk tagságunkat, hogy ezzel a lehetőséggel a jövőben nagyobb számban éljenek.

Az eredmények:

Férfi páros
 • 1. helyezett : Hajba-Herold
 • 2. helyezett: Földházi-Györi
 • 3. helyezett: Oláh-Csendes
Nőknél:Bár párosokra került sor, egyéni eredményt hirdettünk.
 • 1. helyezett: Pető Éva
 • 2. helyezett: Balázs Istvánné Zsuzsa
 • 3. helyezett: Salamon Zsuzsa

A férfi győztesek egy napos wellness utalványt kaptak, a hölgyversenyzők pedig összesen 20 000 –Ft éttermi utalványban részesültek.

Mindenkinek köszönjük a részvételt és a közreműködést.

 

***

 

2016. szeptember 13.

A téli sátor előkészületei

Még tart a nyári és őszi szezon, és megkezdődtek a csapatbajnokságok őszi fordulói is. Készülnünk kell a téli szezonra is, amely a tavalyihoz hasonló árakon és feltételekkel kerül megszervezésre. Várhatólag október végén beüzemeljük a sátrat. Már most lehet azonban úgynevezett fix időpontokat kérni dr. Hajba Csaba sportköri elnöknél 30/97167483 telefonszámon.

 

***

 

2016. szeptember 12.

A kategóriájú ITF verseny Keszthelyen

Több, mint 400 résztvevővel került megtartásra Keszthelyen 2016. augusztus 29.-szeptember 03. között a legrangosabban jegyzett és nemzetközileg is magasabb szintre emelt A kategóriájú veterán versenyre.

Sportkörünket négy tagunk képviselte, és valamennyien kíválló eredményt értek el az alábbiak szerint: Homródi Péter egyaránt III. lett korosztályában az egyéniben, a férfi párosban és Pethő Évával az oldalán vegyes párosban. Tánczos Zoltán Barsi Tündével oldalán III. lett vegyes párosban. Hajba Csaba Milósákovics Jánossal a férfi 55 + kategóriában ért el III. helyezést, míg Simig Anikóval az oldalán vegyes párosban a negyeddöntőig jutott. A verseny erősségére jellemző, hogy szinte valamennyi korosztályban 32-es tábla volt.

A négy napig tartó versenyt követően a Keszthelyi Festetich Kastélyban wimledoni bajnok és más hazai neves versenyzők jelenlétében került sor gála vacsorára.

 

***

 

2016. augusztus 29.

Huszár Kupa Fővenyesen

Ez évben második alkalommal került sor az Országos 3 kategóriájú teniszversenyre Fővenyesen, több mint 50 fő részvételével. Sportkörünket Hajba Csaba és Stanka László képviselte, akik férfi párosban I. helyezést értek el, míg férfi egyéniben mindketten III. helyezettek lettek. A vegyes párosban a Somoskői-Földesi Zsuzsa-Hajba Csaba páros III. helyezést szerzett.

 

***

 

2016. augusztus 28.

Szent István Napi teniszverseny eredményei

Megközelítő 100 fő részvételével került sor sportkörünk szervezésében a 42. Szent István Napi teniszversenyre. Kiemelt Országos 2. kategóriájú versenyt Hári Lenke alpolgármester nyitotta meg, majd dr. Barbalics Tamás versenybíró által elvégzett sorsolás után négy pályán augusztus 19.-én kezdődött meg a versenyek.

A verseny rangját emelte, hogy az Országos ranglista első 10 helyezettjei közül tizenheten jelentek meg és külön öröm az is, hogy sportkörünk tizenhat versenyzővel képviseltette magát.

A hagyományosan jó időben, jó hangulatú, sportszerű mérkőzésekre került sor, mind a három napon. A résztvevők kupát, oklevelet és egy üveg táj jelegű bort kaptak, valamint augusztus 20.-án gulyáspartira invitáltuk őket. A verseny részletes eredményei az alábbi fájlokban megtekinthetők.

F45 | F55 | F65 | N45 | N60 | fp110min_1 | fp110min_2 | fp110min_3 | fp110pl | fp120pl | Vegyes

A vegyes párosban I. helyezet lett a Cseh Beáta-Gál Gyula páros, ebben a számban III. helyezést ért el a Dudics Júlia-Mészáros Károly páros, férfi egyéni 50 +-ban dr. Győri János III. helyezést ért el, úgyszintén a férfi páros 110+-ban a Hajba-Stanka páros. Szintén kiemelkedő eredményt Homródi Péter tagunk, aki remek versenyzéssel rövidítésben kapott ki 12-10-re a döntőben, így II. helyezet lett. Férfi páros 120+-ban Tánczos Zoltán III. helyezet lett Gelyer Árpáddal az oldalán. Minden versenyzőnek köszönjük a részvételt, sportköri tagjainknak is gratulálunk kiváló helyezéseihez.

 

***

 

2016. augusztus 16.

Felkészítő Páros verseny eredményei

5 páros részvételével került sor a Szent István Napi verseny előzeteseként augusztus 13-án a férfi párosok versenyére.

Az eredmények

 • I. Tánczos - Gál páros
 • II. Hajba - Stanka páros
 • III. Solymár - Németh páros

Mindenkinek sok sikert az augusztus 19-20-ai versenyen.

 

***

 

2016. július 29.

Júliusi páros "Batyus" verseny eredményei

Nagy érdeklődés mellett került sor a hosszu hagyományokra visszatekintő férfi ,női páros versenyünkre,16 férfi és 6 nöi jelentkező részvételével. A férfiak csoportmérkőzéseket, majd helyosztókat vívtak. A hölgyek páros körmérkőzést játszottak.

Eredmények a Férfiaknál

I. helyzett a Gál-Herold páros,
II. a Tánczos-Hajba páros, míg a
III.-IV.-ik helyezett megosztva a Csendes-Pörneczi és a Balázs-id.Solymár páros.

Eredmények a hölgyeknél

I. Bial Gabi
II.Pető Éva
III.-ik Balázsné Zsuzsa.

A helyezettek oklevelet kaptak a győztesek pedig egynapos wellness belépőt.A verseny után baráti beszélgetés volt a Herold család finom gulyáslevesének és a versenyzők által hozott italok, sütemények elfogyasztása mellett.

A szervezők mindenkinek köszönik a részvételt, a sportszerü játékot.

 

***

 

2016. július 11.

III. Szív Kupa eredményei

Immár harmadik alkalommal került sor 2016. július 09.-én a meghívásos férfi páros társasági rendezvényre. A Szív Kupa alapítója sportköri tagunk dr. Veress Gábor professzor, aki természetesen maga is részt vett a rendezvényen, mint versenyző.

A tíz párost a szervezők két csoportba osztották, ahol körmérkőzés után alakult ki a csoport végeredménye, majd a helyosztók következtek. A rendkívül nívós kiegyensúlyozott mérkőzések után mindkét csoport I. helyezettjét a gém arányok döntötték el.

I. helyezet lett a dr. Veress-Zsombok páros, akik a döntőbe a Kupcsik-Szecsődi párost győzték le.

III. helyezést ért el a Gödry-Nádori páros.

Szeretnénk megköszönni a versenyzők részvételét, sportszerű játékát, a közreműködök így Balázsné Zsuzsa, Szabóné Zsuzsa, Bocsor József és Herold Krisztián segítségét egésznapos odafigyelését. A versenyt követően szponzoraink a Halker Kft., Földházi István, Zsombok Zoltán támogatásával az anyagiak biztosításával a Blaha Étterembe jó hangulatú vacsora és beszélgetés zárta a rendezvényt. Minden szponzorainknak ezúton is szeretnénk megköszönni, kiemelkedő támogatásukat.

 

***

 

2016. július 01.

Országos Veterán Bajnokság

Örömmel tudatjuk, hogy Homródi Péter sportköri tagunk magyar bajnok lett a budapesti Feneketlen tó-nál rendezett országos bajnokságon férfi egyesben és párosban.
Évtizedek óta először van bajnokunk. Köszönjük Péter !!!!!
A Hajba-Tánczos páros 4.-ik helyezést ért el.

 

***

 

2016. június 29.

Jó eredmények a Huszár Kupán

A juniusi 3-as kategóriáju Huszár Kupán Sportkörünket Tánczos Zoltán és Dr Hajba Csaba képviselte.

Eredmények:
A Hajba -Tánczos páros párosban 2.-ik, mig
Dr Hajba Csaba Ilyés Rita oldalán vegyespárosban 1 azaz első helyezést ért el.
Tánczos Zoltán egyesben a 3-4-ik helyezett lett.

 

***

 

2016. június 13.

Füredi sikerek a HALKER Kupán

Balatonbogláron került sor a 2. kategóriáju veterán teniszversenyre több mint 100 fő részvételével.
A rangos a Szent István Kupához hasonló versenyen négyen képviselték sportkörünket.

Az eredmények:
I. helyezést ért el Homródi Péter rendkívül szoros döntőben Varannai Csaba ellen. Férfi párosban II. lett Berkessel, míg vegyes párosban Berkes Metild-el III.-ík lett.Pető Éva női párosba II.-k helyezést ért el Berkes Metild-el, vegyes párosban Berkessel az oldalán III.-ík lett. A Hajba -Tánczos páros II.-ik helyezést ért el.Mindenkinek gratulálunk sportkörünk hírnevének öregbítéséhez és a remek eredményekhez.

 

***

 

2016. május 31.

Füred Open eredmények

Nagy sikerrel került sor 2016. május 28.-án 11 játékos részvételével a sportkör által kezdeményezett első nyílt férfi egyéni teniszversenyre. A résztvevők korosztályuk alapján egy idősebb és egy fiatalabb csoportban játszottak körmérkőzéseket, jó időben, jó hangulatban, szoros és izgalmas meccseken.

Az eredmények:

Idősebbek:

I. Kupcsik György
II. Tánczos Zoltán
III. Homródi Péter

Fiatalabbak:

I. Pázmány Miklós
II. Herold Krisztián
III. Gál Gyula

Az eredmények alapján létrehoztuk a férfi egyéni sportköri ranglistát, amelyet a régi hagyományoknak megfelelően fogunk vezetni mégpedig akként, hogy a ranglistán alul levő játékos a nála legfeljebb kettővel feljebb levő játékost hívhatja ki egy egyeztetett időpontban. Ha nyer, rangsoruk megcserélődik. Természetesen erre a ranglistára bárki bejelentkezhet, azonban alulról kell kezdenie az esetleges feljebb lépést. Maga a rangsor egy táblán a Klubházba látható és az érintett játékosok névtáblájukat megcserélve jelezhetik a változást.

 

***

 

2016. május 19.

Folytatódnak a csapatbajnokságok

A Kiserdő Füred Tapolca mérkőzés a rossz idő miatt elmaradt május 17.-én, míg ugyanezen a napon a Füred A csapat a tavaly ezüstérmes PIK-ÁSZ-al óriási csatában győzelmi esélyt elmúlasztva, de egyébként remek 3:3 eredményt ért el. A következő fordulókra május 30-31.-én kerül sor. Kérjük Sportköri Tagjaink, vendégeink szíves türelmét már csak remélhetőleg pár napig, mert a nagy esőzések miatt a 3-as és 4-es pályák még játékra nem alkalmasak.

 

***

 

2016. május 18.

Éves rendezvényterv

A Balatonfüredi Petőfi Sportkör 2016. évi rendezvényterve

május Megyei Bajnokságba részvétel 3 csapattal május 10. – június 27. között, hétfő és keddi napokon
május 28. Füred Open szezonnyitó nyílt férfi egyéni verseny
június 11. Észak és Dél Balatoni vállalkozók meghívásos versenye
június 25. Gyermek- és ifjúsági egyéni verseny
július 02. Roland meghívásos társasági tenisztorna
július 09. III. Szív Kupa meghívásos páros teniszverseny
július 23. Felnőtt „Batyus” páros házi verseny
augusztus 13. Felkészítő páros verseny a Szent István napi kupára
augusztus 19-21. Szent István napi országos veterán verseny
szeptember 23-24. Vasutas találkozó
október 01. Felnőtt „Batyus” páros házi verseny
december 17. Meghívásos Karácsony Kupa páros verseny

 

***

 

2016. május 11.

Örömmel tájékoztatjuk tagjainkat és tenisz barátainkat, hogy 2016. május 09-től megnyitottuk a 3-as és 4-es pályákat is, így négy kiváló pályán tudunk játszani.

Megkezdődtek a csapatbajnokságok, így megyei férfi felnőtt csapatunk a tavaly ezüstérmes balatonalmádi otthonában remek 3:3-as eredményt ért el. Nyertek Győri János, Vatócz Attila, illetőleg a Pázmány Miklós, Schütz Géza páros. A Győri János-Herold Krisztián páros csak rövidítésben vesztett, így akár a győzelemre is komoly esély volt. A veterán bajnokságba a Kiserdő Füred-Füred A csapat találkozott és a végeredményt (a Füred Kiserdő 5:1-re nyert) nem tükröző módon rendkívül kiélezett mérkőzések voltak, komoly küzdelemmel, de végig a szokásos barátságos hangulatban.

Tájékoztatjuk még az érdeklődőket, hogy bár még csak most kezdődött meg az országos szabadtéri igény, de máris remek eredményt értek el versenyzőink. A 3-as kategóriájú budapesti MLTC kupán Homródi Péter 1. helyezett lett, dr. Pethő Éva női párosban 2. és Homródi Péterrel az oldalán vegyes párosban úgyszintén 2. helyezést ért el. Tánczos Zoltán a 3-as kategóriájú Szentes Béla Emlékversenyen férfi egyéniben 2., párosban 2. helyezést ért el.

Mindannyijuknak gratulálunk a kiváló eredményüknek, a sportkörűnk hírnevének öregbítéséhez.

 

***

 

2016. május 2.

Hétvégén nyit a 3-as és 4-es pálya

Elkészültek a 3-as és 4 -es pályák,de a rossz idő miatt várhatólag csak május 8-10 valamelyik napján tudjuk használatba venni. Szakítva régi hagyományokkal ezeken a pályákom müanyag vonalakat tettünk le remélve,hogy ezt régi-új tagjaink örömmel veszik birtokba. Az új vonalakkal a minőségi játéklehetőséget kívántuk biztosítani eleget téve nagyon sok sportköri tagunk régóta visszatérő kérésének.Ezzel jelentősen csökkenteni tudjuk gondnokunk leterheltségét, másrészt a teljes játékidő alatt jól láthatóak lesznek a vonalak.A salakos versenyeken ez már elvárás a pályákon és kiemelt versenyünkön a Szent István Kupán is visszatérő kérés volt. A meszes vonalakat kedvelő tagjainknak,sportársainknak a az 1-es 2-es pályákat biztosítjuk. A fiatalok, gyermekek oktatása a 3-as 4-es pályákon történik, így ezt szintén figyelembevettük. Természetesen várjuk tagjaink és minden sportbarátunk véleményét és tapasztalatait, amelyeket figyelembe szeretnénk venni és a szezon végén kiértékelni. Mindenkinek jó sportolást kívánunk

 

***

 

2016. április 5.

Tavaszi hírek

Lassan kezdődik a “nyári” idény! Az 1-es és 2-es pályákat igyekszünk április első hetében előkészíteni, a téli sátor lebontására pedig április 10-ig kerül sor. Ez utóbbi pályák felújítása több időt vesz igénybe, de reményeink szerint április 20-a környékén már itt is szabadtéri játék lehetőség lesz. A sátor bontásához várjuk Sportköri tagjaink segítségét, akik ezt a szándékukat a Sportkör Elnökénél a honlapon megtalálható telefonszámom jelezhetik.

Mindenkinek jó teniszezést kívánunk.

 

***

 

2016. március 20.

Eredményes közgyűlést tartott a Sportkör

A Sportkör 2016. március 19-én ünnepi közgyűlést tartott a Balatonfüredi Halászkertben.

A nagy létszámban megjelent Sportköri tagok Felhőfalvi László örökös tag és dr. Hajba Csaba Elnök ünnepi megemlékezését hallgatta meg a 80 éves Kiserdei tenisz múltról. Grimm József sportköri tagunk egyedi oklevelet és egy szép festményt mutatott be az alkalom tiszteletére. A hivatalos részt követő vacsora alatt sportkör életéről, múltjáról diavetítést láthattak a megjelentek. A hivatalos munkaprogram szerint a tagság elfogadta a pénzügyi beszámolót, a Sportkör Elnökségének beszámolóját, a 2016. évi költségvetési tervet és a 2020-ig szóló fejlesztési tervet, valamint a 2016. évi rendezvénytervet. Ez utóbbi szerint megvalósítjuk a 3-as és 4-es pályák teljes felújítását, biztosítjuk a fiatalok utánpótlás nevelését, és elkészül a Klubház előtti lelátó.

Utolsó napirendi pontként a hagyományoknak megfelelően az elmúlt időszak eredményes versenyzői kaptak oklevelet, illetőleg kupákat. Örömmel adhatunk tájékoztatást arról, hogy a Sportkör továbbra is számíthat szponzori támogatásokra és a Balatonfüredi Önkormányzat is kiemelt támogatást biztosít.

A jelenlevő tagság 73%-os támogatottsággal elfogadta, hogy 2016-tól a tagdíjat az alábbiak: 18 éves korig 17 000- Ft, nyugdíjas 29 000- Ft, a felnőtt 43 000- Ft. Az új belépő tagok egyszeri 50 000- Ft-os belépési díjat is kötelesek fizetni. A döntés értelmében, a következő három évben további tagdíjemelés nem lesz. Kérjük tagjainkat, hogy az előírásoknak megfelelően a tagdíjat 2016. április 15-ig szíveskedjenek megfizetni csekken vagy a Sportkör 11748069-20065269 számlájára történő átutalással.

***

 

2016. március 09.

MEGHÍVÓ a Balatonfüredi Petőfi Sportkör ünnepi
közgyűlésére

A közgyűlés időpontja: 2016. március 19 (szombat) 16.15 perc

(Határozatképtelenség esetén a megismételt közgyűlés időpontja 16.30 perc)

A közgyűlés helyszíne: a Balatonfüredi Halászkert Étterem

Napirendi pontok:

1. Köszöntés, határozatképesség vizsgálata.
2. Levezető elnök, jegyzőkönyvvezető és hitelesítők megválasztása.
3. Ünnepi megemlékezés a sportkör múltjáról (Felhőfalvi László).
4. A 2015-ös év pénzügyi beszámolója (Balázs Istvánné).
5. Az Elnökség 2015. évi tevékenységéről szóló beszámoló, a 2016. évi költségvetés és fejlesztési, javaslatok 2020-ig, javaslat a tag és pályadíjakra (dr. Hajba Csaba).
6. Beszámoló az utánpótlás neveléséről (Lengyel Álmos, Herold Krisztián).
7. Az Alapítvány beszámolója (Németh István).
8. A csapatkapitányok beszámolója a bajnokságok eredményeiről.
9. Beszámoló a 2015. évi versenyekről, díjátadások (Mészáros Károly).

Az írásban előkészített napirendi pontok.

- 2015. évi pénzügyi beszámoló
- 2015. évi költségvetési terv
- Az elmúlt év hazai versenyei.
- Országos rendezvényeken való szereplés

A hivatalos program után vacsora a sportkör tagjainak és a meghívott vendégeknek.

a Sportkör Elnöksége

 

***

 

2016. március 5.

Ingyenes játéklehetőség a sátorban.

2016. március 12. és április 02. között minden szombaton délután 15.00 és 20.00 óra között a Sportkör azon tagjainak akik vegyes páros játékot kívánnak játszani, az Elnökség ingyenes játéklehetőséget biztosít.

Jó játékot kívánunk!

 

***

 

2016. február 29.

A februári páros verseny eredményei

Jó hangulatban nagy érdeklődés mellett került lebonyolításra a februári páros teniszverseny, amelyre 8 férfi páros és 6 vegyes páros nevezett. Külön örömünkre szolgál, hogy az összesen 26 résztvevő között 2 fiatal Szurma András és Horváth András is benevezett.

Mind a férfi párosnál, mind a vegyes párosnál csoportok alakultak, ahol körmérkőzésre került sor, majd a csoportok első és második helyezettjei keresztbejátszással elődöntőt játszottak. A délelőtt 11 órától este 19 óráig tartó verseny végig rendkívül sportszerű volt. Úgy ítéljük meg, hogy a színvonal is rendkívül magas volt, a 6 vegyes páros indulása még országos versenyeken is ritka.

A férfiaknál megérdemelten, de némi meglepetésre és rendkívül szoros meccsen a Balázs István-Csendes István páros 7:5-re legyőzte a Szecsődi István-Kupcsik György párost.

További eredmények a férfiaknál:

A két harmadik helyezett az Ifj. Solymár János- Herold Krisztián és a Hajba Csaba-Stanka László páros.
A vegyes párosok döntőjét a Homródi Péter-Pető Éva páros vívta a Balázs Istvánné–Győri János párossal és az előbbiek 6:3-ra nyertek.
A harmadik a Kiss Zoltán-Bial Gabi páros lett miután 6:4-re legyőzte, a negyedik helyen végzett Oláh János-Salamon Zsuzsa párost.

A szokásoknak megfelelően a versenyt követően fehér asztal mellett fogyasztottuk el a Herold Krisztián által készített finom pörköltet, és a hölgyversenyzők által hozott ugyancsak finom süteményeket. Minden versenyzőnek köszönjük a részvételt és külön is a hölgy versenyzők egész napos odafigyelését, kiszolgálását.

 

***

 

2016. február 28.

Fiatal versenyzőink évzárója

2015. december 13.-án megtartottuk fiatal játékosaink részére a karácsonyi és egyben évzáró összejövetelét. Az eseményen 24 fiatal klubtagunk jelent meg. Az elnökségünk részéről Nyitrai Attila és Győri János tisztelte meg az összejövetelünket.

Az évzárót az oktatók nevében Lengyel Álmos nyitotta meg. Beszédében köszöntötte a megjelenteket, majd az év során végzett munkáról elmondta, hogy a gyerekek hozzáállása megfelelő volt. A dicsérő szavak mellett a hiányokról is beszélt. A megjelent elnökségi tagokon keresztül kérte továbbra is a klub segítségét a 2016-os évben.

Folytatásként átadtuk a házibajnokság díjait:

Leány egyes: 1. Nagy Boglárka 2. Bernát Eszter 3. Herold Lili, Bakonyi Laura

14+fiú egyes: 1. Szurma András 2. Horváth András 3. Czefernek Áron, Czefernek Gergő

10+fiú egyes: 1. Turán Robin 2. Czefernek Gergő 3. Rácz Mihály, Czefernek Áron

2015. évben jutalmaztuk a különböző versenyeken résztvevő játékosok közül a legjobban szereplőt, aki Bóta Jonatán volt /házibajnokságban kéztörés miatt nem szerepelt/.

A díjkiosztó után mindenki részt vett tenisz totón, majd megtekintettünk rövid részletet az 1969-es Magyar Nemzetközi Teniszbajnokság legjobb 8 közötti páros mérkőzését, amelyen Illie Nastase, Gulyás István játszott Novák István, Lengyel Álmos ellen

.

A gyerekek közben, majd az események után megették a szülők által sütött finomságokat. Ezúton is köszönetet mondok minden szülőknek és a sportkör elnökségének az évzáró lebonyolításának sikeréhez.

Lengyel Álmos oktató

 

***

 

2016. február 26.

Megjelent a “zöld könyv”.

A Magyar Veterán Teniszezők Szövetsége évről-évre megjelenteti a sokak által várt kiadványát, amelynek egyik legérdekesebb része a senior korú versenyzők hivatalos magyar ranglistája.

Örömmel tudatjuk, hogy 2015. évi ranglistán a Sportkör négy versenyzője is szerepel. Legeredményesebb Pető Éva, aki vezeti a korosztályos női páros ranglistát, azaz 1. helyezet. Hajba Csaba a férfi páros ranglistán 4.-dik, Tánczos Zoltán a 7.-dik. Dr Schütz Géza vegyespáros 3.-dik. Homródi Péter a férfi korosztályos ranglistán 4.-dik, vegyes párosban szintén 4.-dik. A korosztályos vegyes párosban Tánczos Zoltán és Hajba Csaba egyaránt a 9.-dik.

Örömmel tudatjuk azt is, hogy a nemzetközi senior (ITF) ranglistán is jó eredményeket értünk el, ugyanis ezen a nemzetközi ranglistán 2015-ben Hajba Csaba párosban 157.-dik, Tánczos Zoltán pedig a 220. volt.

Pető Éva női párosban a nemzetközi ranglistán 73-ik, Homródi Péter pedi érfi párosban 82-ik.

 

***

 

2016. február 24.

Balatonfüred és Zirc - Veszprém találkozó

Hagyományteremtő céllal került sor 2016. február 20.-án a két-két férfi párosból álló találkozóra, ahol Balatonfüredet a Hajba-Tánczos és a Herold-Schütz páros képviselte, míg a Veszprém-Zirc vegyes csapatot a Stanka-Véh Balázs- Korusz József –Budai Gábor.

Az eredmény a barátságos találkozóhoz illően 2:2-es döntetlennel végződött. A találkozó után baráti beszélgetésen megállapodás született arról, hogy ilyen találkozóra évente 1-2 alkalommal sor kerül, remélhetőleg már több játékos bevonásával.

 

***

 

2016. február 15.

Elismerés Sportkörünk tagjának

A Balatonfüredi Önkormányzat szervezésében került sor a szokásos évi városi sportdíj átadási ünnepségre 2016. február 13.-án a Szabadidő Központban.

A rendezvényen a városi sportvezetők és az arra érdemes kitüntetésre javasolt sportolók vettek részt, egy rövid ünnepség keretében. Sportkörünktől ebben az évben dr. Schütz Géza kapta meg a vezetés által javasolt díjat, amelyet elsősorban egész éves tevékenységével a szokásos Karácsony kupán elért I. helyezésével és a Szent István kupán vegyes párosban elért I. helyezésével érdemelt ki.

Gratulálunk neki!

 

***

 

2016. február 12.

Körmöczy Zsuzsa ITF 2 kategoriájú verseny

Kíváló eredménnyel képviselte Sportkörünket Dr. Pető Éva és Homródy Péter a februárban megrendezett fedettpályás nemzetközi teniszversenyen. Vegyespárosban 3-ik helyezést értek el, míg Éva partnerével /Szűcs/ 2-ik lett a női párosban!

Gratulálunk és további sikereket kávánunk !

 

***

 

2016. január 29.

Versenykiírás 2016. évi Páros Teniszversenyre

További részletek, a versenykiírás megtekintése >>

 

***

 

2016. január 25.

Február 6-tól Páros Teniszverseny

A verseny ideje: 2016. február 06-tól április 02-ig folyamatosan minden szombat 15.00 órától 20.00 óráig
A verseny résztvevői: a Sportkör tagjai és vendégteniszezői
Helyszín: Balatonfüred Kiserdő fedett sátor, 2 db salakos pálya

A versenyre név szerinti párosok nevezhetnek legkésőbb 2016. február 06.-áig

A kiírás megtekintése

 

***

 

1. oldal | 2. oldal | 3. oldal | 4. oldal | 5. oldal | 6. oldal | 7. oldal | 8. oldal
9. oldal

 

 

 

 

TOVABB >>

 

Seo | design by: NetStilus | Minden jog fenntartva * www.petofisportkorfured.hu * 2010 - 2024 | GalA | UserA


Netstilus Webdesign

Bezárás Bezár

Web Site Impressum

Üdvözöljük a BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR honlapján! Oldalunkon rövid betekintést kap a Klub életéből, megismerheti a Klub történetével, megismerheti a klub tagjait......

Tulajdonos: BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR

Címsorszöveg: • BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR • BALATONFÜRED | TENISZKLUB

Linkfelhő: tenisz, teniszpálya bérlése, teniszoktatás, balatonfüredi teniszklub, füredi tenisz, tenisz oktatás Balatonfüreden

Készült: 2010. november 18.

 

 

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső

 


Bezárás Bezár

NetStilus Web Design

Stúdió: 06 87 481 - 709
Mobiltelefon: 06 30 331- 85- 02
Mhelyi telefon: 06 87 581 - 235
Fax: 06 87 343 - 457
E-mail:
Web: www.netstilus.hu


Bezárás Bezár

 • KÖSZÖNTŐ
 • 2. oldal
 • 3. oldal
 • 4. oldal
 • KAPCSOLAT

Kezdő oldal (index.php)

....

 

 

2. oldal

...

3. oldal

...

1. oldal

...

Kapcsolat

...

 


Bezárás Bezár

Web Site

Üdvözöljük a BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR honlapján! Oldalunkon rövid betekintést kap a Klub életéből, megismerheti a Klub történetével, megismerheti a klub tagjait......

Weboldalunkon az alábbi szavakra kereshet:

tenisz, teniszpálya bérlése, teniszoktatás, balatonfüredi teniszklub, füredi tenisz, tenisz oktatás Balatonfüreden

Címsorszöveg: • BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR • BALATONFÜRED | TENISZKLUB

Készült: 2010. november 18.

 

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső