További részletek a Balatoni időjárásról

 

Útvonaltervezés
Útvonaltervezés a pályához

8230. Balatonfüred Kiserdő

 

Most 1 látogató van jelen az oldalon

Hírek, információk

1 oldal | 2. oldal | 3. oldal | 4. oldal | 5. oldal | 6. oldal | 7. oldal |

 

2019. július 16.

FIGYELEM!! IDŐPONT VÁLTOZÁS!!

A hagyományos Nyári Páros (Batyus) Teniszverseny 2019. július 20 helyett

2019. augusztus 10.-én
09.00 órától kerül megrendezésre!

Az eseményre várjuk valamennyi Sportköri tagunkat. A páros versenyt úgyszintén a hagyományoknak megfelelően bonyolítjuk le, azaz erősorrend alapján két csoportot állítunk fel, majd a párokat összesorsoljuk. Amennyiben a jelentkezők száma azt lehetővé teszi, külön férfi párosok és külön vegyes párosok játszhatnak. Szeretettel várjuk tehát a jelentkezőket, akik természetesen a versenyt követően egy finom estebédre is hivatalosak.

Kérjük a résztvevőket, hogy egy-egy süteménnyel vagy itallal járuljanak hozzá a jó hangulathoz.

 

Versenykiírás

2019. évi Nyári Páros Teniszverseny

A verseny neve: 2019. évi Nyári Páros (Batyus) Teniszverseny
Ideje: 2019. augusztus 10. szombat 9.00 óra
Rendező: Balatonfüredi Petőfi Sportkör
Helyszín: Balatonfüred Kiserdő teniszpálya
Nevezés: a kezdési időpontig a helyszínen, illetőleg megelőzőleg Herold Krisztiánnál, illetőleg dr. Hajba Csabánál
Résztvevők: a sportkör tagjai
Versenybíró: Dr. Hajba Csaba, Mészáros Károly
Pályák száma: 4 db salakos
Díjazás: Oklevél és Kupa. Az I. helyezettek egésznapos wellness belépőt kapnak a Silver Hotelba
Versenyszám: felnőtt férfi és vegyes páros
Lebonyolítás: a szervezők erőviszony figyelembevételével a helyszínen sorsolják össze az egyes párokat

Eredményhirdetés után az egyesület által szervezett közös ebéd elfogyasztása, valamint a versenyzők által hozott ételek, italok kóstolása. A verseny költségeit a sportkör biztosítja.

 

***

 

2019. július 10.

Két bronzérem Zalaegerszegen

Július 6-án Zalaegerszegen rendezték meg a ZTE Kupa elnevezésű versenyt.

Klubunkat két versenyző képviselte a tornán: az F11-es korosztályban Vadász Oszkár, az F10-ben pedig Török Ábel egyaránt harmadik helyen végzett.

 

***

 

2019. július 9.

Szívkupa

Hetedik alkalommal került sor a Szívkupa társasági tenisz tornára.

A hagyományoknak megfelelően 10 férfi páros játszott körmérkőzéses formában színvonalas mérkőzéseken. A Szívkupa alapítója dr. Veress Gábor és évek óta fő szponzora a Halker, illetőleg tulajdonosa Gödry Zoltán, aki maga is versenyzett. A jó hangulatot nagymértékben elősegítette Balázsné Zsuzsa elnökségi tagunk odafigyelése és Herold Krisztián gondnokunk által készített finom ételek. A verseny befejeződését követően este 18.00 órától a Blaha Étterem látta a versenyzőket vendégül egy vacsorára.

Az eredménye: I. Fazekas György-Szecsődi István, II. Kupcsik György-Szabó (Cege) Gyula, III. dr. Hajba Csaba-Stanka László

 

***

 

2019. július 04.

Országos Orvos Bajnokság

Az Országos Orvos Teniszszövetség 2019. június 28-30. között Balatonbogláron tartotta a 35. Országos Orvos Teniszbajnokságát 130 fő részvételével. Balatonfüredről Dr. Veress Gábor képviselte sportkörünk színeit és a 75+ majd a 70+ férfi páros kategóriában 2 első helyezést ért el.

Gratulálunk!

 

***

 

2019. július 1.

Újabb hétvége, újabb verseny, újabb érem!

2019. június 29-én Százhalombattán rendezték meg a Batta Kupát, ahol az F10-es korosztályban versenyzőnk, Török Ábel nyolc induló közül a második helyen végzett.

 

***

 

2019. június 28.

Két ezüstérem Fehérváron

2019. Június 22-én Székesfehérváron rendezték meg a Viszló Transz Kupát, ahol öt versenyzőnk is rajthoz állt.

Az L10-es korosztályban Vadász Virág három induló között a második helyen végzett.

Az F10-ben Török Ábel 14 induló között szintén a második helyet szerezte meg.

 

***

 

2019. június 27.

Balatonboglár 2019.

A fiatalok mellett az idősebbek is aktívan versenyeznek.

2019. júniusában került sor Balatonbogláron a 2-es kategóriájú Senior teniszversenyre, amelyen Sportkörünk is képviseltette magát.

Az eredmények:

dr. Hajba Csaba - Stanka László III. helyezés
Vegyes párosban: dr. Hajba Csaba-Szabó Éva III. helyezés

 

***

 

2019. június 26.

Verseny Klagenfurtban

Nemzetközi versenyen vett részt Homródi Péter és Pető Éva Sportköri tagunk az alábbi eredményt elérve.

Homródi Péter egyéni I. helyezés, míg a Homródi Péter-Pető Éva páros a négy közé jutásért vívott küzdelemben "elvérzett".

Az eredmény azért is értékes, mert az ITF 2-es kategóriájú volt.

 

***

 

2019. június 24.

Huszár Kupa

2019. június 21-23.-án került sor a Huszár Kupára Fövenyesen. A Senior versenyen Sportkörünk tagjai jó eredményeket értek el, az alábbiak szerint.

Kiss Zoltán férfi egyéni II. helyezés, dr. Hajba Csaba férfi egyéni II. helyezés, Stanka László férfi egyéni II. helyezés, Kupcsik György férfi egyéni III. helyezés és dr. Hajba Csaba-Kupcsik György férfi páros I. helyezés.

 

***

 

2019. június 17.

Vadász Oszkár az országos döntőbe jutott!

A Balatonbogláron megrendezett korosztályos vidékbajnokságon a fiú 12-es egyéni mezőnyben a BPSK 11 éves versenyzője, Vadász Oszkár két győzelemmel a legjobb 16 közé került és ezzel az augusztusi nyíregyházi országos döntőbe jutott. Fiú 12-es csapatunk (Felhőfalvi László, Vadász Oszkár, Török Ábel) a csapatversenyben nagyot küzdött, de a náluk 1-2 évvel idősebb versenyzőkből álló csapatoktól vereséget szenvedett.

 

***

 

2019. június 11.

Újabb sikerek a fiataloknál

Június 7-9-én Dunakeszin rendezték meg az I. Hungarian Champions Bowl versenyt. Klubunkat két játékos képviselte: a 2008-as korosztályban Vadász Oszkár 8 induló közül a harmadik helyet szerezte meg, a 2009-es korosztályban Török Ábel 16 induló közül az 5-8. helyen végzett.


(A képen a 2009-es korosztály díjátadója)

 

 

2019. május 28.

Érmek Zalaegerszegen

Május 25-én a Zalaegerszegen rendezett ZTE Play and Stay Kupán mindhárom induló játékosunk érmet nyert. Az F10-es korosztályban Török Ábel harmadik helyet szerzett. Az F11-ben Vadász Oszkár első, Felhőfalvi László második lett.


(Balról jobbra: Felhőfalvi László, Vadász Oszkár, Török Ábel)

 

***

 

2019. május 20.

Füred Open eredményei

2019. május 18.-án került sor Kiserdei pályáinkon a már hagyományos Füred Open Nyílt Férfi Egyéni Városi Bajnokságra. A bajnokságon azok az amatőr versenyzők vehettek részt, akik jogosultak indulni a Veszprém Megyei Csapatbajnokságokon. A tavalyihoz hasonló részvétel mellett kiváló tenisz időben remek mérkőzések zajlottak.

Az eredmények:

I. Dobosi Csaba Veszprém Egyetem SE
II. Kupcsik György Balatonfüredi Petőfi SK
III. Stanka László-dr. Hajba Csaba Balatonfüred Petőfi SK

Mindenkinek köszönjük a részvételt és várjuk a játékosokat a jövő évi versenyre is.

 

***

 

2019. május 15.

Forrás Kupa

A Forrás Teniszpark 2019. május 11.-én rendezte meg szezonnyitó Társas Férfi Páros Tenisztornáját.

A 10 páros részvételével lebonyolított versenyen Sportkörünket dr. Hajba Csaba-Erdei Ferenc párosok képviselték. A kiélezett küzdelmeket hozó tenisztornát végül a dr. Hajba Csaba-Erdei Ferenc páros nyerte meg.

Ezúton is köszönjük a meghívást és a kiváló szervezést.

 

***

 

2019. május 14.

Diákolimpia

Idén első alkalommal adtunk helyt a Veszprém Megyei Diákolimpia döntőjének. Az egyébként minden évben szokásos versenyen a kiserdei teniszpályáinkon 3 csapat a Lovassy Gimnázium, Táncsics Gimnázium és a Vetési Gimnázium csapatai vettek részt, körmérkőzéses formában. Az egész napos versenyt Lengyel Álmos versenybíró vezényelte le, amely munkáját ezúton is köszönjük.

Az eredmények:

I. Lovassy Gimnázium
II. Vetési Gimnázium
III. Táncsics Gimnázium

Az I. és II. helyezett jutott tovább a Balatonboglári Országos döntőbe.

 

***

 

2019. május 7.

Füred Open 2019.

Idén is megrendezésre kerül Balatonfüred Város Nyílt Férfi Egyéni Teniszbajnoksága 2019. május 18.-án (szombaton). A versenyen elsősorban a Veszprém Megyei játékosokat várjuk az alábbi linken található versenykiírás szerint.

A versenykiírás megtekintése

 

***

 

2019. május 6.

Tavasz Kupa

2019. április 27.-én került sor a már hagyományosnak tekinthető Tavasz Kupa páros társasági versenyre. A verseny fő védnöke sportkörünk tagja Földházi István volt, aki egyúttal az egész verseny anyagi, pénzügyi feltételeit is biztosította. Az egyébként meghívásos versenyen 9 páros indult, akik 2 csoportban körmérkőzések után, helyosztó mérkőzéseket játszottak.

Az eredmények: I. dr. Kara Katalin-dr. Hajba Csaba, II. Földházi István-Rácz József, III. dr. Veres Gábor-dr. Fülöp István.

A színvonalas és jó hangulatú tornán végig a Földházi család vendégszeretetét élveztük. A finom ételekről, süteményekről és italokról úgyszintén ők gondoskodtak. A Sportkör nevében is köszönjük a Földházi család vendégszeretetét.

 

***

 

2019. május 5.

MLTC Kupa Budapest

A Senior versenynaptár szerint került sor 2019. áprilisába az NLTC Kupára, ahol Homródi Péter és dr. Pető Éva képviselte Sportkörünket, mégpedig sikeresen. Homródi Péter férfi egyénibe I. helyezést ért el, úgyszintén I. helyezett lett vegyes párosba Homródi Péter dr. Pető Évával.

Gratulálunk a szép eredményhez!

 

***

 

2019. április 4.

Tavaszi hírek

A téli sátor 2019. április 7.-ig működik, majd a rá következő héten még felállított állapotban letisztítjuk a már sok helyen koszos ponyvát. A sátor bontására április 13.-án kerül sor, majd 14-16.-án tesszük rendbe a pályákat, hogy remélhetőleg a húsvétra már a 3-as és 4-es pályák működhessenek.

Szeretettel várunk minden vendégünket és sportköri tagunkat, és jó sportolást kívánunk a nyári szezonra.

 

***

 

2019.április 3.

Eredményes volt a közgyűlés

Nagyszámú érdeklődő mellett eredményes közgyűlést tartott 2019. március 23.-án Sportkörünk. Elfogadásra került valamennyi napirendi pont, így az elmúlt időszak tevékenységéről szóló beszámoló és a jövő évi költségvetési terv is. Az érdeklődők az írásbeli anyagokat honlapunkon olvashatják. A közgyűlés a hagyományoknak megfelelően közös vacsorával ért véget.

 

***

 

2019. március 05.

Közgyűlés 2019. március 23.-án, szombaton 16.00 órakor

Beszámoló a Balatonfüredi Petőfi Sportkör és az Elnökség 2018. évi tevékenységéről
Balatonfüredi Petőfi Sportkör 2018. évi pénzforgalmi elszámolása
Balatonfüredi Petőfi Sportkör 2019. évi költségvetése e/ft-ban
Balatonfüredi Petőfi Sportkör 2019. évi rendezvényterve

 

***

 

2019. március 04.

Körmeczy Zsuzsa ITF I. kategóriájú nemzetközi verseny

Ismét remek eredményt ért el sportkörünk tagja Homródi Péter a nemzetközi senior versenyen. Korosztályában egyéniben III. helyezett lett, míg férfi párosban I. helyezést ért el.

 

 

2019. február 25.

Büszkék vagyunk fiataljainkra

Az elmúlt évben de már 2019. első két hónapjában is remek eredményt értek el sportkörünk fiatal versenyzői, amelyről az alábbi tájékoztatást adjuk.

Gratulálunk a fiataloknak a remek eredményekhez és az őket felkészítő Lengyel Álmosnak edzői munkájáért. Köszönjük továbbá a fiatalok szüleinek is a segítséget és támogatást.

 

***

 

2019. február 24.

Korosztályos egyéni fedettpályás verseny

A Balatonfüred Petőfi Sportkör Korosztályos egyéni fedettpályás versenyt hírdet. A verseny helye Balatonfüred Kiserdei fedettpálya...

A további részletekről az alábbi linkekre kattintva tájékozódhatnak az érdeklődők.

Versenykiírás

 

***

 

2019. február 23.

Remek eredmények utánpótlás versenyzőinktől

Február 23-án Zalaegerszegen rendezték meg a ZTE Kupa elnevezésű Play and stay versenyt, ahol öt utánpótlás versenyzőnk is rajthoz állt. A leány U10-es korosztályban Vadász Virág nem jutott tovább a csoportjából. A leány U11-ben Felhőfalvi Luca a hat induló közül negyedik helyen zárt. A fiú U10-ben Török Ábel kilenc induló közül a harmadik helyet szerezte meg. A fiú U11-ben szintén kilenc induló közül Vadász Oszkár a második, Felhőfalvi László a harmadik, Török Ábel pedig a negyedik lett.

(A képen balról jobbra: Török Ábel, Vadász Virág, Felhőfalvi Luca, Felhőfalvi László, Vadász Oszkár)

 

***

 

2019. február 18.

Balázs Istvánné városi elismerése

Idén is sor került Balatonfüred Város Sportolóinak, sportszervezőinek elismerésére mégpedig 2019. február 15.-én 18 órakor megtartott ünnepélyes díjátadással. Sportkörünk részéről a kitüntetést Balatonfüred Városi Elismerését több évtizedes kiemelkedő sport és társasági teniszszervezői tevékenységének elismeréseként, Balázs Istvánné Zsuzsa kapta. Valamennyien büszkék vagyunk Zsuzsára, és egyúttal gratulálunk.

 

***

 

2019. február 05.

Polgármesteri felhívás!

Dr. Bóka István Polgármester Úr a napokban keresett meg az alábbiak szerint.

Sportkörünk kérésére egy gépkocsi behajtásra szóló engedélyt kaptunk a Kiserdőbe, és egy közelmúltban tartott helyszíni bejáráson azt tapasztalták, hogy több gépkocsi is behajt, ugyanezt a Közterület Felügyelők is jelezték. Kérése, hogy a behajtási engedélybe foglaltakat tartsuk be. A fentiekre tekintettel Tisztelettel Kérem Sportkörünk Tagjait és Vendégeit, hogy e szabályt tartsák be, mert egyébként a már meglevő egy gépkocsira szóló engedély is visszavonásra kerülhet. A behajtási engedély hiányában egyébként komoly pénzbírság is alkalmazható.

dr. Hajba Csaba
Elnök

 

***

 

2019. január 13.

Viszló Transz Kupa

Január 12-én Székesfehérváron rendezték meg a Viszló Transz Kupa "Play and stay" versenyt, ahol öt versenyző (Vadász Virág, Felhőfalvi Luca, Felhőfalvi László, Vadász Oszkár és Török Ábel) is képviselte klubunkat.

A legjobb eredményt Török Ábel érte el, aki az U10-es korosztályban kilenc versenyző közül a harmadik helyet szerezte meg.

 

***

 

2019. január 4.

Karácsony Kupa

2018. december 22.-én került sor a több évtizedes hagyománnyal rendelkező Karácsony Kupa férfi meghívásos páros versenyre.

A 8 páros két csoportban körmérkőzést játszott, majd következtek a helyosztók.

A végeredmény:

 • I. Csendes István-Homródi Péter,
 • II. dr. Veress Gábor-dr. Győri János
 • III. dr. Hajba Csaba-Stanka László
 • Az egész napos versenyt követően fehér asztal mellett köszöntünk el az elmúlt évtől, Herold Krisztián és családja által biztosított vacsorával, hölgy klubtagjaink Balázs Istvánné, dr. Pető Éva és Salamon Zsuzsa segítő közreműködésével.

  A rendezvényről készült fotókat az alábbi linken tekinthetitek meg.

   

  ***

   

  2018. január 3.

  Sátor

  Ezúton jelezzük, hogy a téli sátor II. féléves működésének időszaka 2019. január 14.-2019. április 7., azaz összesen 12 hét. Kérjük a sátort állandó jelleggel igénybevevőket, hogy a II. féléves díjat az előző félévhez hasonló módon szíveskedjenek befizetni a Balatonfüredi Petőfi Sportkör számlájára 11748069-20065269. Lehetőség van postai úton is fizetni, aki ezt igényli, kérjük, hogy Herold Krisztián gondnoktól kérjen csekket.

   

  ***

   

  1 oldal | 2. oldal | 3. oldal | 4. oldal | 5. oldal | 6. oldal | 7. oldal |

   

   

   

   

  TOVABB >>

   

  Seo | design by: NetStilus | Minden jog fenntartva * www.petofisportkorfured.hu * 2010 - 2019 | GalA | UserA


  Netstilus Webdesign

  Bezárás Bezár

  Web Site Impressum

  Üdvözöljük a BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR honlapján! Oldalunkon rövid betekintést kap a Klub életéből, megismerheti a Klub történetével, megismerheti a klub tagjait......

  Tulajdonos: BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR

  Címsorszöveg: • BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR • BALATONFÜRED | TENISZKLUB

  Linkfelhő: tenisz, teniszpálya bérlése, teniszoktatás, balatonfüredi teniszklub, füredi tenisz, tenisz oktatás Balatonfüreden

  Készült: 2010. november 18.

   

   

  Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső

   


  Bezárás Bezár

  NetStilus Web Design

  Stúdió: 06 87 481 - 709
  Mobiltelefon: 06 30 331- 85- 02
  Mhelyi telefon: 06 87 581 - 235
  Fax: 06 87 343 - 457
  E-mail:
  Web: www.netstilus.hu


  Bezárás Bezár

  • KÖSZÖNTŐ
  • 2. oldal
  • 3. oldal
  • 4. oldal
  • KAPCSOLAT

  Kezdő oldal (index.php)

  ....

   

   

  2. oldal

  ...

  3. oldal

  ...

  1. oldal

  ...

  Kapcsolat

  ...

   


  Bezárás Bezár

  Web Site

  Üdvözöljük a BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR honlapján! Oldalunkon rövid betekintést kap a Klub életéből, megismerheti a Klub történetével, megismerheti a klub tagjait......

  Weboldalunkon az alábbi szavakra kereshet:

  tenisz, teniszpálya bérlése, teniszoktatás, balatonfüredi teniszklub, füredi tenisz, tenisz oktatás Balatonfüreden

  Címsorszöveg: • BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR • BALATONFÜRED | TENISZKLUB

  Készült: 2010. november 18.

   

  Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső