További részletek a Balatoni időjárásról

 

Útvonaltervezés
Útvonaltervezés a pályához

8230. Balatonfüred Kiserdő

 

Most 1 látogató van jelen az oldalon

Hírek, információk

1. oldal | 2. oldal | 3. oldal | 4. oldal | 5. oldal | 6. oldal | 7. oldal | 8.

 

2020. szeptember 16.

Eredményes volt a Sportkör 2020. szeptember 14.-én megtartott közgyűlése.

A közgyűlésen a tagság elfogadta a 2019. évi beszámolókat, a 2020. évi költségvetési tervet és jóváhagyta az elnökség pandémia alatti döntéseit, így a 2020-ban elfogadott tagdíjrendszert.

Megemlékeztünk a Sportkör 85 éves fennállásáról, amelynek alkalmából kiadásra került a Füred Históriák, több mint 40 oldalas különszáma. A különszámhoz továbbra is kérjük tagjaink lehetőség szerinti 1000- Ft-os hozzájárulását a Sportkör alábbi 11748069-20065269 számlájára. Sportköri tagjainknak számára 1 külön példányt biztosítunk, amely a Klubházba átvehető lesz.

A Sportkör megválasztotta újabb 5 évre tisztségviselőit, az alábbiak szerint. Elnök: dr. Hajba Csaba, tagok: Balázs Istvánné, Mészáros Károly, dr. Győri János és Homródi Péter.

Megújult a Sportkör Alapítványa, új tagok: Doktor Ferenc, Pörneczi Norbert és dr. Olti Ferenc.

***

 

2020. július 16.

Batyus páros verseny

2020. július 19-én Vasárnap 9 órakor kerül sor a szokásos társasági páros versenyre.

Szeretettel várjuk sportköri tagjainkat kérve, hogy itallal, süteménnyel járuljanak hozzá a jó hangulathoz. A párokat a helyszínen állítjuk össze.

Befejezésül a Sportkör látja vendégül a versenyzőket finom estebéddel. A győztesek értékes díjat kapnak.

***

 

2020. július 11.

Veszprém Megyei Korosztályos Bajnokság

2020. augusztus 8.-án kerül sor a Veszprém Megyei Korosztályos Bajnokságra. Szeretettel várjuk a fiatal megyei versenyzőket, akik ezen a szombati napon megmutathatják tenisz tudásukat. Felhívjuk Sportköri tagjaink figyelmét arra, hogy ezen a napon dr. Barbarics Tamás segítségével ITF kódot tud minden olyan felnőtt versenyzőnk kérni, amely lehetőséget biztosít az immár ITF IV. kategóriájú versenyen való részvételre. E nélkül a versenyre nevezni nem lehet, és magát a nevezéseket is határidőben az ITF központjához kell eljuttatni. Ehhez természetesen minden segítséget megadunk.

A versenykiírás az alábbi linkekre kattintva érhető el.

KIÍRÁS |

***

 

2020. július 10.

Felkészítő páros verseny

A közelgő Szent István Kupa tornánkra hagyományos módon férfi páros felkészülési tornát tartunk 2020. augusztus 1-jén szombaton 9.00 órától. Várjuk a tornán résztvevő párosok jelentkezését, akik várhatóan körmérkőzésen készülhetnek fel a Szent István Kupára.

***

 

2020. július 09.

VI. Szív Kupa

Ez évben is megrendezésre került a hagyományos Szív Kupa társasági tenisztorna, amelyen 9 páros vett részt. A jó tenisz időben színvonalas mérkőzéseken dőlt el a végeredmény.

I. Csendes István-Solymár János
II. Földházi István-Rácz József
III. Kupcsik György-Fülöp István

A rendezvény alatt szponzorainknak köszönhetően ételek és italok várták a versenyzőket, majd szintén a szokásos módon a Blaha Étteremben került sor az ünnepélyes díjátadásra és fogadásra. Mindenkinek köszönjük a részvételt, a sportszerű játékot, és természetesen külön köszönet szponzorainknak, akik a rendezvény valamennyi kiadását fedezték. Köszönjük a segítő közreműködök munkáját. Az eseményről az alábbi néhány fotót tesszük közzé.


***

 

2020. Június 12.

Tagdíjak

Kérjük azokat a tagjainkat, akik még nem fizették be a május 30-ig esedékes tagdíjat, ezt pótolni szíveskedjenek. Kérjük, hogy legkésőbb július 15-ig átutalással minden tagunk egészítse ki tagdíj befizetését további 50 %-al, ekként teljesítve az éves tagdíj fizetési kötelezettséget.

 

***

 

2020. június 11.

Beindul a szokásos verseny szezon!

Lassan beindul a szokásos verseny szezon, már javában tart a megyei csapatbajnokság. Június 15-től nyári edzőtábort tartunk a fiataloknak a 3-as 4-es pályákon egy héten át. Az éves versenyeink a vészhelyzet miatt csúsztak és néhány versenyt el kellett halasztanunk. Terveink szerint junius 20-án megtartásra kerül a gyermek és ifjúsági egyéni verseny. A VI Szív Kupa meghívásos páros verseny július 4-én kerül megrendezésre. Július 11-én Balatonfüred –Tatabánya barátságos találkozó lesz és július 18-án kerül sor a szokásos Batyus rendezvényre.Augusztus 1-én Megyei korosztályos bajnokság, augusztus 8-án Felkészítő páros verseny. Reményeink szerint augusztus 20-23-án Szent István Kupa ITF 4-es kategóriáju verseny, amelyre számtalan külföldi versenyzőt is várunk. Felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy első ízben ITF kóddal lehet csak nevezni , amelyet időben meg kell igényelni. A helyszínen nem lehet nevezni.Sportköri tagjainknak segítséget adunk az egyébként ingyenes ITF kód megszerzéséhez dr Barbarics Tamás versenybíró segítségével augusztus 1-én a klubházban. Várjuk az érdeklődést.

 

***

 

2020. június 10.

Folytatódik az öt évvel ezelőtt megkezdett utánpótlás nevelési munka!

Ez évben is folytatjuk az öt évvel ezelőtt megkezdett utánpótlás nevelési munkát. Több mint 20 fiatal tehetséges gyermek illetőleg ifjúsági korú játékos látogatja pályáinkat, és valamennyien a Sportkör igazolt játékosai.

Új edzőnk Lázár Bence, aki fiatal kora ellenére Veszprém megye egyik legtehetségesebb versenyzője, Sportkörünk OB III-as csapatának meghatározó játékosa. Bence elsősorban egyéni edzéseket tart. Lengyel Álmos vezető edző és Herold Krisztán edző úgyszintén elsősorban a fiatalokkal foglakozik, de sportköri felnőtt tagjaink és a vendégek oktatását is vállalja. A csapatot Gál Gyula gondnok-helyettes egészíti ki, aki ez évtől munkája mellett oktatást is végez.

Kérjük tagjainkat és vendégeinket, hogy igényeljék munkájukat.

 

 

***

 

2020. május 19.

Május 25-től elindul a Megyei Csapatbajnokság

Ebben az évben is két csapatunk indul a Veszprém megyei bajnokságban. Az I. osztályban Füredi Kiserdei Mókusok néven, illetve a Füred Kiserdő senior csapat. A tavalyi I.osztály 2.-ik helyezett csapatunk a G” Füred Idén az OB-III-ban indul. A meccsnapok május 25-től hétfő és kedd, a sorsolás szerint. A sorsolást a klubházba kihelyezzük.

 

***

 

2020. május 16.

Elnökségi tájékoztató

Az Elnökség élve a jogszabályban biztosított lehetőségével új tagdíj-rendszert léptetett életbe 2020. május 11-től. A döntés lényegét jelenti, hogy megerősítsük tagságunkat, megkönnyítsük a az új tagok belépését és a már tagjainknak további kedvezményeket biztosítsunk.

Tagdíjak és pályahasználati díjak (Érvényes 2020. május 11-től)

***

 

2020. május 15.

Elnökségi tájékoztató

***

 

2020. május 1.

Elnökségi tájékoztató

***

 

2020. április 22.

Elnökségi tájékoztató

***

 

2020. április 15.

Elnökségi tájékoztató

***

 

2020. április 07.

Beszélgetés Gálfi Dalmával

 

***

 

2020. április 4.

Hallgassunk végre az eszünkre!

***

 

2020. március 24.

Tájékoztatás a rendkívüli helyzetről

***

 

2020. március 15.

Elhalasztjuk a március 21-i közgyűlést!

A rendkívüli helyzetre, a kormányzati intézkedésekre tekintettel, de saját felelősségünk okán is az Elnökség úgy döntött, hogy elhalasztja a március 21-i közgyűlést.
 
Ugyanezen okok alapján 2020. március 16-tól határozatlan időre felfüggesztjük a klubház, a teniszpályák működését is, amelynek megértését kérjük.
A sátras foglalók által már kifizetett arányos díjak a remélhető következő időszakba beszámíthatók lesznek, de kérés esetén azt a Sportkör visszafizeti.
 
Az Elnökség folyamatosan figyelemmel kíséri a kialakult helyzetet és ennek megfelelően hoz döntést.

Külön kérjük sportköri tagjainkat és vendégeinket, hogy tájékoztatásainkat honlapunkon www.petofisportkorfured.hu folyamatosan kísérjék figyelemmel.
 
a Balatonfüredi Petőfi Sportkör Elnöksége

 

 

2020. március 09.

MEGHÍVÓ a Balatonfüredi Petőfi Sportkör közgyűlésére

A közgyűlési időpontja: 2020. március 21. (szombat) 14:30 perc, határozatképtelenség esetén, a megismételt közgyűlés időpontja 2020. március 21. 15:00 óra. A kialakult gyakorlat alapján a tényleges kezdés 15:00 óra.
A közgyűlés helyszíne: Balatonfüred, Blaha Étterem, Blaha L. utca 4.

Napirendi pontok:

1. Köszöntés, határozatképesség vizsgálata, levezető elnök, jegyzőkönyvvezető és hitelesítők megválasztása.
2. Pénzügyi beszámoló a 2019. évről. Előadó: Balázs Istvánné elnökségi tag
3. Beszámoló a Sportkör 2019. évi és az elmúlt 5 évben végzett tevékenységéről, megemlékezés a 85. éves évfordulóról. dr. Hajba Csaba Elnök
4. A Sportkör 2020. évi költségvetésének elfogadása. dr. Hajba Csaba Elnök
5. Beszámoló az utánpótlás nevelésről. Előadó: Lengyel Álmos
6. Az Alapítvány beszámolója, új kuratóriumi tagok megválasztása. Előadó: Németh István kuratóriumi elnök
7. Beszámoló a 2019. évi versenyekről, díjátadás. Előadó: Mészáros Károly elnökségi tag
8. A jelölő bizottság beszámolója, a szavazatszámláló bizottság megválasztása, a Sportkör Elnökségének megválasztása. Előadó: Doktor Ferenc bizottsági elnök.

Az egyes napirendi pontok írásbeli anyagai:

- Beszámoló a Balatonfüredi Petőfi Sportkör és az Elnökség 2019. évi, valamint az elmúlt 5 évben végzett tevékenységéről
- Balatonfüredi Petőfi Sportkör 2019. évi pénzforgalmi elszámolás
- Beszámoló a 2019. évi versenyekről
- Balatonfüredi Petőfi Sportkör 2020. évi költségvetése
- Balatonfüredi Petőfi Sportkör 2020. évi rendezvényterve

 

A napirendi pontokat követően, várhatólag 17:30-tól vacsora.

Balatonfüredi Petőfi Sportkör Elnöksége
sk.

 

2020. marcius 02.

Városi elismerés Kupcsik Györgynek

Kupcsik György Sportkörünk élversenyzője, a megyei bajnokságba résztvevő 2 csapatunk egyik legeredményesebb tagja, városi kitűntetésbe részesült, mintegy az elmúlt évtizedek sportolói tevékenységét elismerve.

A Sportkör nevébe gratulálunk Kupcsik Györgynek a jól megérdemelt kitűntetéshez.

 

***

 

2020. január 6.

Páros ezüst Egerben

2020. január 4-én az Egerben megrendezett Sólyomszem Kupán az F12-es korosztályban Török Ábel csoportjában két győzelemmel és egy győzelemmel összesítésben a 4-6. helyen végzett. A páros versenyben Szebeni Miklóssal (Római TA) az oldalán ezüstérmesek lettek.

 

***

 

1. oldal | 2. oldal | 3. oldal | 4. oldal | 5. oldal | 6. oldal | 7. oldal | 8.

 

 

 

 

TOVABB >>

 

TOVABB >>

 

Seo | design by: NetStilus | Minden jog fenntartva * www.petofisportkorfured.hu * 2010 - 2020 | GalA | UserA


Netstilus Webdesign

Bezárás Bezár

Web Site Impressum

Üdvözöljük a BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR honlapján! Oldalunkon rövid betekintést kap a Klub életéből, megismerheti a Klub történetével, megismerheti a klub tagjait......

Tulajdonos: BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR

Címsorszöveg: • BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR • BALATONFÜRED | TENISZKLUB

Linkfelhő: tenisz, teniszpálya bérlése, teniszoktatás, balatonfüredi teniszklub, füredi tenisz, tenisz oktatás Balatonfüreden

Készült: 2010. november 18.

 

 

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső

 


Bezárás Bezár

NetStilus Web Design

Stúdió: 06 87 481 - 709
Mobiltelefon: 06 30 331- 85- 02
Mhelyi telefon: 06 87 581 - 235
Fax: 06 87 343 - 457
E-mail:
Web: www.netstilus.hu


Bezárás Bezár

  • KÖSZÖNTŐ
  • 2. oldal
  • 3. oldal
  • 4. oldal
  • KAPCSOLAT

Kezdő oldal (index.php)

....

 

 

2. oldal

...

3. oldal

...

1. oldal

...

Kapcsolat

...

 


Bezárás Bezár

Web Site

Üdvözöljük a BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR honlapján! Oldalunkon rövid betekintést kap a Klub életéből, megismerheti a Klub történetével, megismerheti a klub tagjait......

Weboldalunkon az alábbi szavakra kereshet:

tenisz, teniszpálya bérlése, teniszoktatás, balatonfüredi teniszklub, füredi tenisz, tenisz oktatás Balatonfüreden

Címsorszöveg: • BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR • BALATONFÜRED | TENISZKLUB

Készült: 2010. november 18.

 

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső