További részletek a Balatoni időjárásról

 

Útvonaltervezés
Útvonaltervezés a pályához

8230. Balatonfüred Kiserdő

 

Most 1 látogató van jelen az oldalon

Hírek, információk

1. oldal | 2. oldal | 3. oldal | 4. oldal | 5. oldal | 6. oldal | 7. oldal | 8.

 

2021. október 20.

Mallorca 2021 Super Senior Csapat Világbajnokság

A Petőfi Teniszklub tagja Homródi Péter részt vett a Mallorcán megrendezett Super Senior Csapat Világbajnokságon. Gratulálunk az elért eredményekhez és büszkék vagyunk Péterre és a Csapatra!

Az alábbiakban Homródi Péter számol be e rangos eseményről:

Super Senior Csapat Világbajnokság 2021.10.10.-10.15 Spanyolország Mallorca

Magyarország négy korosztályban ( 65+,70+,75+és 80+ ) indított férfi csapatot, ahol összesen 19 ország képviseltette magát.Korosztályonként csoportokat alakítottak ki, ahol az ITF által kiemelt országokhoz (Németország,Franciaország,Spanyolország,Olaszország,Svájc,Hollandia,Ausztria.......) sorsolták a többi országot. Az így kialakított csoportok első helyezettjei ezután az 1-4.helyért, a másodikok az 5-8.helyért, harmadikok a 9-12.helyért, a negyedikek pedig a 13-16.helyért játszhattak.

Mi, a 75+ korosztályban a Franciákhoz és a Spanyolokhoz kerültünk, sajnos harmadikok lettünk, így a 9-11.helyért játszhattunk. Először a Norvégokkal játszottunk, szoros mérkőzésen , 2:1-re kikaptunk, majd a 11.helyért a Finneket magabiztosan legyőztük 3:0-ra. Végeredményben az induló 14 ország közül a 11.helyen végeztünk.Szerencsésebb sorsolás esetén az 5-8.helyért lehetett volna játszanunk.

A magyar csapatok szereplése korosztályonként:

 • 65+ 16 országból 14.hely 5 mérkőzés 1 győzelem
 • 70+ 12 " 10. " 4 " 1 "
 • 75+ 14 " 11. " 4 " 1 "
 • 80+ 8 " 6 " 5 " 2 "
 • 75+ Csapatunkon belüli eredményeink:

 • Bakonyi Levente 4 mérkőzésből egy egyéni győzelem
 • Homródi Péter " egy egyéni győzelem, egy páros győzelem
 • Lelkesi József " egy páros győzelem
 • Pohly Ferenc " két páros győzelem
 • Kiváló volt a rendezés, a lebonyolítás és a pályák állapota is. Mindent figyelembe véve elmondható, hogy a magyar csapatok az elvárásoknak és a nemzetközi erőviszonyoknak megfelelően teljesítettek, teljes odaadással.

  Külön elismerés és köszönet illeti a Magyar Szenior Tenisz Szövetség Elnökségét közreműködéséért,szervezéséért és segítségéért mellyel lehetővé tette a magyar csapat kiutazását, kintlétét és zavartalan szereplését.

  Homródi Péter

  ***

   

  2021. október 19.

  A 3-as, 4-es pályán áll a sátor!!

  A 3-as, 4-es pályán áll a sátor!! Még lehetőség van a téli időszakra pályát foglalni.

  Herold Krisztiánnál lehet megtenni a foglalásokat a 70-322-8564 telefonszámon.

  ***

   

  2021. oktober 18.

  Október 23.-án szombaton kerül megrendezésre az elmaradt őszi batyus háziverseny

  Találkozzunk 9 órakor a Tenisz Klubban és fél 10-kor indul a játék. Tekintettel, hogy a sátort a hétvégén felállítottuk, így az időjárástól függetlenül lebonyolítjuk a versenyt. A sorsolást a helyszínen végezzük el, párosban és vegyes párosban lehet indulni.

  Egy kis süteménnyel és itallal járuljatok hozzá a verseny hangulatához. Délután egy finom grillebéddel zárjuk a napot!

  Várunk mindenkit szeretettel!

  ***

   

  2021. október 12.

  Téli tenisz lehetőség a Kiserdőben!

  Kedves Sporttársak!

  Október 16-17. hétvégéjén ismét felállításra kerül a teniszsátor. A sátor belsejét lemosták és lefertőtlenítették. A világítótesteket ledesre cseréljük. Mielőbb várjuk a klubtagjaink jelentkését! A pályafoglalást Herold Krisztiánnál lehet megtenni 06-70-3228564 telefonszámon.

  Klubtagjaink elsőbbséget élveznek, csak utánuk tesszük nyilvánossá a pályafoglalást mások számára.

  Jó teniszezést télen is!

  ***

   

  2021. október 05.

  Óriási siker a Magyar Országos Tenisz Bajnokságon!

  Homródi Péter klubtársunk FE75+ korosztályban I. helyezett lett!

  Budapesten a Mátyásföld MLTC Sportcentrumban Bökényföldi u. 27.alatt rendezték meg október 2-3.-án a Magyar Országos Tenisz Bajnokságot négy korosztálynak.

  nnek a négy korosztálynak a válogatott csapata repül Mallorcára a Szuper Senior csapat világbajnokságra, amelynek tagja Homródi Péter is! Ezzel a Magyar Bajnoki címmel Péter legyőzte korosztálya legjobbjait, így bekerült a Magyar Válogatottba. Szívből gratulálunk Péternek és büszkék vagyunk rá, hogy a Petőfi Teniszklub tagja és versenyzője.

  Szurkolunk és sok sikert a világbajnokságon!!

  ***

   

  2021. szeptember 28.

  2021 október 10.-én (vasárnap) batyus háziverseny

  Szeretettel várunk Benneteket 2021 október 10.-én 9 órára a szokásos páros rendezvényünkre. A versenyszámok: vegyes páros és férfi páros. Kérjük Sportköri tagjainkat, hogy süteménnyel és itallal járuljanak hozzá a jó hangulathoz.

  A párokat a helyszínen sorsoljuk össze.

  Befejezésül a Sportkör vendégül látja a versenyzőket finom estebédre.

  ***

   

  2021. szeptember 20.

  Eredményes volt a Sportkör 2021. szeptember 17.-én megtartott rendkívüli közgyűlése.

  A rendkívüli közgyűlés összehívását dr. Hajba Csaba elnök halála tette szükségessé.

  Balázs Istvánné tájékoztatta a tagságot a 2021. január-szeptember közötti időszak pénzügyi tevékenységéről és a téli sátor üzemeltetéséről.

  Mészáros Károly ismertette az elnökség munkáját. Mely szerint az elnök elhunytával továbbvitte a klub életét és feladatának megfelelően tett lépéseket a törvényes rend helyreállítása érdekében. Szervezte és irányította a versenyeket és szervezte a klub életét. Elnökségi üléseket tartott, lehető legnagyobb összefogással bonyolította le az aug.20. Szent István kupát. Felkérte a Jelölő Bizottságot, előkészítette a közgyűlést. Tehát feladatát a közgyűlésig ellátta.

  Doktor Ferenc a Jelölő Bizottság munkájáról számolt be. A szavazás két fordulóban valósult meg. Első fordulóban Balázs Istvánné elnökhelyettesként és dr. Kara Katalin elnökségi tagként került be a klub vezetőségébe. Második körös szavazás alapján dr. Varga Attila került az elnöki pozícióba. További elnökségi tagok a szavazatok alapján Kupcsik György és Pörneczi Norbert. Eredményes munkát kívánunk az új vezetésnek!

  BESZÁMOLÓ | PÉNZÜGYI BESZÁMOLÓ

  Néhány fotó a rendezvényről:

   

  ***

   

  2021. szeptember 3.

  MEGHÍVÓ

  ***

   

  2021. augusztus 24.

  Szent István kupa szenior teniszverseny összefoglaló

  Balatonfüreden 50. alkalommal rendezte meg a Petőfi Sportkör a hagyományos augusztus végi Szent István kupa szenior teniszversenyt.

  A tavalyi évhez hasonlóan már nemzetközi verseny megrendezését terveztük, de sajnos a nagy keszthelyi verseny időpont-változtatása miatt ennek nem volt realitása, így hagyományos magyar versenyként került lebonyolításra, I. kategóriás versenyként.

  A tavalyi jelentős létszámemelkedés után újabb szintlépés következett be, hiszen az előző évi mintegy 30% növekedés után idén a tavalyi létszámot is újabb 30% növekedéssel zártuk, ezzel a verseny a nemzetközi versenyek után a legnagyobb versenyzőlétszámmal büszkélkedhet, 165 versenyző lépett pályára egy, vagy két versenyszámban, 161 mérkőzésen. A nagy létszám miatt a versenyszámok lebonyolítása már nem csak a Kiserdőben található pályákon, hanem a Forrás klub 2 pályáján is zajlott. Az összes versenyszámban lehetőség nyílt arra, hogy két szettes mérkőzések kerüljenek lebonyolításra, bár a párosok esetében csak rövidített játszmákkal.

  A verseny maximálisan alkalmas arra, hogy nemzetközi szintre lépjen, a külföldi versenyzők tovább színesíthetik a versenyt.

  Kiválóan szerepeltek a Balatonfüredi Petőfi Sportkör versenyzői a Szent István napi szenior tenisz versenyen, melyen a magyar ranglista legjobbjai is részt vettek.

  Eredmények:

  - vegyespáros 45+ II.hely - Praznovszki Anikó/ Molnár András
  - női páros 55+ III.hely - Pető Éva/Werner Anna
  - férfi egyéni 60+ III. hely - Földházi István
  - férfi egyéni 75+ III.hely - Homródi Péter
  - férfi páros 55+ VIII.között - Földházi István/Scherer Ferenc
  - férfi egyéni 65+ VIII.között - Kupcsik György

  Gratulálunk!

  A versenyen készült képek a galériában megtekinthetők >>

  ***

   

  2021. augusztus 10.

  Augusztus 7.-én, szombaton 9 órai kezdéssel megrendezésre került a hagyományos batyus társasági páros verseny.

  Jó időben, színvonalas mérkőzéseken dőlt el a végeredmény.

  Vegyes párosban:

  I.hely: Dr.Kara Katalin és Gál Gyula,
  II. hely: Balázsné Zsuzsa és Homródi Péter,
  III.hely: Dr.Pető Éva és Csendes István.

  A vegyes párossal párhuzamosan tartottuk a férfi páros Szent István kupára felkészítő tornát is. Óriási küzdelemben dőlt el az I.hely: Sztanka László és Herold Krisztián, II.hely: Dr.Schütz Géza és Vadócz Attila között.

  A rendezvény alatt a klubtagok által hozott finom süteményeket és gyümölcsöket fogyasztottuk. A nap végére Herold Krisztián mamája készített nekünk finom gulyást. Köszönjük szépen! Hálás köszönet illeti Földházi Istvánt is a csodás Bergmann krémesért!

  Gratulálunk a győzteseknek! Mindenkinek köszönjük a részvételt és a sportszerű játékot!

  Néhány fotó a rendezvényről:

  ***

   

  2021. július 27.

  Tagdíjfizetés

  Felhívjuk szíves figyelmét azon klubtagjainknak, akik még elmulasztották az ez évi tagdíj befizetését, minél rövidebb időn belül tegyék meg.

  A tagdíjat lehetőség szerint készpénzben kérjük, a Klubházunkban Herold Krisztiánnál igazoló nyugta ellenében meg lehet tenni a befizetést.

  ***

   

  2021. július 26.

  2021. Augusztus 7.-én felkészítő batyus rendezvény

  Kedves Klubtagok!

  Szeretettel várunk Benneteket 2021. Augusztus 7.-én 9 órára a szokásos batyus rendezvényünkre.

  A versenyszámok: vegyes páros és férfi páros, amely egyben az augusztus 20.-i páros felkészítő verseny is. Egy kis sütit ill. itókát szívesen fogadunk.

  Kérjük jelentkezzetek minél többen Krisztiánnál, a pontos létszámot az étkezéshez (gulyás) szeretnénk tudni. Töltsünk ismét együtt egy kellemes napot!

  ***

   

  2021. július 26.

  Szent István napi Teniszverseny

  Sportkörünk idén is megrendezi a Szent István napi szenior teniszversenyt az alábbiak szerint :

  Időpont: 2021. augusztus 20-22.

  Kategória: magyar 1

  Rendező: Balatonfüredi Petőfi Sportkör

  Helyszín: Balatonfüred Kiserdő

  Versenyigazgató: Mészáros Károly

  Versenybíró: Dr. Barbarics Tamás +36 20 334 3217

  Nevezési határidő: 2021.augusztus 16. 12 óra az egyéni versenyszámokban 2021. augusztus 20. 14 óra a páros versenyszámokban

  Nevezési cím: nevezes@szeniortenisz.hu|barbatomi@gmail.com/Barbarics Tamás/

  Nevezési díj: egyéni: 4000.-Ft/fő páros: 2000.-Ft/fő

  Sorsolás helye: online

  Sorsolás ideje: 2021.augusztus 18.

  Kezdés időpontja: 2021.augusztus 20. 8óra 30perc

  Információ: www.szeniortenisz.hu

  Érdeklődés: Dr.Barbarics Tamás versenybíró +36 20 334 3217

  Pályák száma: 4 +2 salakos

  Labda: Dunlop Fort Clay Court

  Díjazás: Kupa, Érem

  Megjegyzés: Nevezni csak egy egyéni és egy páros számban lehet. Azok a versenyzők, akik egyéniben és egy páros számban neveztek,és az egyéniből legkésőbb a páros nevezésre adott határidőig kiestek, további egy páros számban nevezhetnek. Párosok egy egynemű és egy vegyes párosban indulhatnak. Hat főnél kevesebb nevező esetén a verseny számok összevonhatóak. A mérkőzések két nyert játszmáig folynak, döntő játszma helyett 10-es tie-break-et játszanak.

  Körmérkőzés lehetséges. Szombaton 18 órakor vacsora.

  Versenyszámok: Nevezéstől függően

  35+ és 75+ korhatár között /5 évenkénti emelkedéssel/ FE, NE, FP, NP, VP.

  Vigasz nincs.

   

   

  2021. június 08.

  Remek eredmények a Balatonboglári Senior Kupán.

  Sportköri tagunk Homródi Péter a 75+ egyéni férfi kategóriába a remek és rendkívül szoros mérkőzést megnyerte, így I. helyezett lett a Boglári Kupán.

  Férfi párosban szintén szoros meccsen, oldalán Román Ferenccel kikapott, és így III. helyezést ért el.

  Kupcsik György férfi egyéniben, a nyolc közé jutott.

  Gratulálunk versenyzőinknek!

  ***

   

  2021. június 07.

  Változások 2021. július 1-től a pályafoglalási rendszerben.

  A SportPlatform Kft-vel több tárgyalást folytattunk, annak érdekében, hogy interneten lehessen pályát foglalni Sportkörünkben. Az erre vonatkozó egyeztetések megtörténtek, a szerződés aláírása folyamatban van.

  A társaság részletesen bemutatta az egyébként nagyon szimpatikus pályafoglalási rendszert, amely igény esetén továbbiakkal is kiegészítésre kerülhet. A rendszer lényege, hogy a SportPlatformnál, mint szolgáltatónál számítógépen vezetnek minden szükséges nyilvántartást annak érdekében, hogy a rendszer betudja azonosítani a pályafoglalót. Ez egy bizonyos QR kóddal történik, amely elérhető az interneten, természetesen az okostelefonon is, de magánál a Klubháznál is kihelyezésre kerül. Az igénylő látja, hogy mikor foglalhat pályát, és a pályafoglalási díjat rögtön be is kell fizetnie egy külön alszámlára. Innentől kezdve az övé a pálya. Természetesen a Klubtagok és az érdeklődők a rendszerben láthatják, hogy hol van üres pálya, és arra is lehetőség van (megfelelő díjfizetés mellett), hogy hosszabb időre állandó helyeket foglaljanak. Sportköri tagjainknak továbbra is biztosított a lehetőség a tagdíj befizetése mellett, de csak ezt követően, hogy pályát foglaljanak, hiszen a díjat már kifizették.A rendszert nagyon szigorúan kell értelmezni és használni. Azok a pályafoglalók, akik pályát foglaltak és megfelelő - később meghatározandó - időn belül a pályafoglalást nem mondják vissza, úgy a már befizetett pénzt nem kapják vissza. A rendszer azt is figyelemmel kíséri, hogy ha Sportköri tagunk foglal pályát, de azt lemondás nélkül nem veszi igénybe, úgy a pályadíjat ki kell fizetnie.

  A rendszernek jó referenciái vannak (Szombathely, Székesfehérvár, Magyar Tenisz Szövetség), de készen vagyunk arra, hogy a menetközben felmerülő szükséges korrekciókat megtegyük. A fentiek miatt is minden Sportköri tagunk és vendégünk türelmét és együttműködését kérjük. Megjegyezzük, hogy természetesen arra is lehetőség van, hogy a foglalásra közvetlenül a Klubháznál kerüljön sor, egyidejűleg és készpénzben történő pályadíj megfizetése mellett.

  A rendszert a napi gyakorlatban Herold Krisztián kezeli, mint adminisztrátor, bármely kérdéssel tehát hozzá is lehet fordulni.

  ***

   

  2021. június 03.

  Tájékoztató az utánpótlás nevelésről, az oktatási tevékenységről

  Elnökségünk ismételten áttekintette, a több mint 5 évvel ezelőtt megkezdett utánpótlás nevelési munkát, annak helyzetét, illetőleg eredményességét.

  Az Elnökség egyhangú döntést hozott arról, hogy megköszönve Lengyel Álmos eddigi oktatói tevékenységét, változtatásokat akar végrehajtani és ezért Lengyel Álmos oktatói tevékenységére adott megbízást megszüntette. Ebben a szezonban a fiatalok oktatását Herold Krisztián és Gál Gyula végzi, akiknek a munkáját eseti jelleggel tapasztalt és kiváló erre külön felkért tagjaink segítik ki. Az Elnökség kéri a szülőket, hogy az oktatási órák és a szükséges tisztázandó kérdések tekintetében mielőbb keressék fel Herold Krisztiánt és vele egyeztessenek.

  Tájékoztatásul jelezzük még, hogy hosszú évek óta vezettük be azt a gyakorlatot, amely szerint Sportkörünkben akár felnőtt, akár a fiatalkorúak oktatását csak a Sportkörrel szerződéses viszonyba lévő oktatók végezhetik. Kérjük ennek szíves megértését!

  ***

   

  2021. május 26.

  Nem sikerült

  OB III-as csapatunk balszerencsés körülmények között 5:4-re kikapott idegenben a Blue Tigers-től. Sajnos kettő meccset fel kellett adnunk, és még így is nyerhettünk volna, hiszen két meccset 10-es tire breakba vesztettünk el.

  ***

   

  2021. május 25.

  Friss eredmények a csapatbajnokságokról

  OB III-as csapatunk nagy küzdelemben 6:3-ra hozta hazai meccsét a Siófok Bregyó TE csapatával szemben.

  Senior csapatunk bár szoros meccseken, de sajnos vereséget szenvedett a Veszprémi Unicummal szemben 4:2-re maradt alul.

  ***

   

  2021. május 12.

  Egy győzelem, két vereség

  A Homródi Péter vezette Senior csapat nagyon szoros mérkőzésen 5:1-re verte a tapolcai szintén jó erőkből álló csapatot.

  A Herold Krisztián vezette I. osztályú csapatunk 6:0 arányban kikapott a Veszprémi Egyetemtől és 5:1 arányban Balatonalmáditól.

  ***

   

  2021. május 10.

  Ülésezett az Elnökség

   

  2021. május 6-án ülésezett a Balatonfüredi Petőfi Sportkör Elnöksége.

  Az Elnökség az alábbi fontosabb döntéseke hozta. Az Elnökség áttekintette az elmúlt év pénzügyi eredményét és a vészhelyzeti törvények alapján saját hatáskörbe elfogadta a 2021. évi költségvetést. Úgyszintén elfogadta a 2021. évi rendezvénytervet. Természetesen egyeztetett időpontban megfelelő feltételekkel lehetőség van magánrendezvények megtartására az erre irányuló kérelmet az Elnök útján az Elnökséghez kell beterjeszteni.

  Sajnálatos módon az előrejelzések szerint bár több, mint 1 millió forint rezsi megtakarítást sikerült elérni. A téli sátor több, mint 1 millió veszteséggel zárult, de a Sportkör tagjai felől is csekély volt az érdeklődés. Másrészről a téli sátor üzemeltetéséhez 1,5-2 millió forintos beruházásra lenne szükség. Mindezek alapján az Elnökség egyhangúlag úgy döntött, hogy a téli sátrat a 2021-2022-es szezonba nem üzemelteti.

  Az Elnökség úgy döntött, hogy a Veszprém megyei csapatbajnokságon két csapatnak biztosítja az indulási lehetőséget, így a Herold Krisztián csapatkapitány által vezetett Megyei I. osztályú csapatnak. Az Elnökség felkérte Homródi Pétert, hogy mint csapatkapitány Senior csapatot nevezzen be a megyei csapatbajnokságba.

  A további részletekről az alábbi linkekre kattintva tájékozódhatnak az érdeklődők.

  Balatonfüredi Petőfi Sportkör 2021. évi rendezvényterve | >Balatonfüredi Petőfi Sportkör 2021. évi költségvetése

   

  ***

   

  2021. május 09.

  G2 Balatonfüred nevű OB

  A G2 Balatonfüred nevű OB III-as csapatunk óriási, a május 8-án megtartott mérkőzésen 5:4 arányban nyert a Budai Fitnesz SE-vel szemben. Egy mérkőzés elhalasztásra került. Csapatunk egyébként egy nyolc fős csoportba játszik, célunk a középmezőny aljába való megérkezés.

  ***

   

  2021. április 28.

  Tagdíj befizetések!

  Az Elnökség döntése értelmében 2021-ben nem változnak a tagdíjak. Ennek lényege, hogy a felnőttek 43 000-Ft-ot, a nyugdíjasok 29 000-Ft-ot, a nappali tagozatos hallgatók 35 000-Ft-ot, az utánpótlás korú fiatalok 17 000-Ft-os éves tagdíjat fizetnek. Kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint legkésőbb 2021. május 15-ig a következő bankszámlára teljesítsék a fizetést: 11748069-20065269.

  Bevezettünk kedvezményeket, az alábbi linken láthatjátok.

  Tagdíjak és pályahasználati díjak (Érvényes 2020. május 11-től)

  ***

   

  2021. április 27.

  Tavaszi hírek

  Reméljük minden sportköri tagunk egészséges és játékra kész. A pályákat előkészítettük, a klubházat kitakarítottuk, valamennyi szolgáltatás igénybe vehető. Jó néhány beruházáson is túlvagyunk. Körbe kicseréltük a kerítést, az elrozsdásodott víztartályt a 2-es pályánál földbe süllyesztettre kicseréltük. Beszereztük a játékhoz szükséges eszközöket, padokat vásároltunk. Mindenkinek jó játékot kívánunk a tavaszra és az egész szezonra.

  ***

   

  2021. február 02.

  Pálya használat utáni teendők

  Kedves Klubtársak! Tisztelt teniszező barátok!

  Tisztelettel kérek mindenkit, hogy a játék befejezése után pálya rendbetételét követően a műanyag vonalakat is tisztítsák meg a lehúzás után a rajta maradt salaktól.

  A műanyag vonalakon lévő salak balesetveszélyes lehet, mivel ezen a felületen a teniszcipő nagyon könnyen megcsúszik ami ránduláshoz, boka illetve térd sérüléshez vezethet.

  Itt is vigyázzunk egymásra!!

  Kerekes Kázmér

  ***

   

  2020. november 13.

  A Magyar Tenisz Szövetség állásfoglalása

  Tájékoztatjuk Sportköri Tagjainkat és Vendégeinket, hogy a Magyar Tenisz Szövetség állásfoglalásában megerősítette, hogy zárt térben, azaz a téli sátorban csak érvényes arcképes sportolói igazolvánnyal rendelkező versenyzők edzhetnek, illetőleg játszhatnak.

  Több Sportköri tagunk is részt vett Megyei Bajnokságba, ahol nem volt előírás a sportolói igazolvány. Aki a téli sátorba tehát játszani kíván, úgy azoknak a versenyzőknek tudjuk ajánlani, hogy váltsák ki a sportolói igazolványt, amelyhez 2 db arcképes fotóval és az arra rendszeresített és a Sportkör Elnökétől kérhető nyomtatvány kitöltésével lehet igényelni. Ennek költsége december 31-ig kedvezményesen 7500-Ft.

  Mint jeleztük a szabadtéri játék november 11-től befejeződött az Elnökség döntésének megfelelően, amelynek oka a halaszthatatlan téliesítési feladatok elvégzése, másrészről az, hogy az 1-es 2-es pályákon a világítás javítását megrendeltük, ehhez munkagépeknek kell közlekedniük a pályákon. Vállalkozó által jelzett munkakezdési időpont november 13-a.

  Kérjük a fentiek szíves megértését!.

  ***

   

  2020. november 12.

  A sátor továbbra is üzemel!

  Az Elnökség döntésének megfelelően figyelemmel a jogszabályi előírásokra, és a Magyar Tenisz Szövetség állásfoglalására, a sátor továbbra is üzemel.

  Az előírások szerint, játéklehetősége csak azoknak van, akik versenyzők és sportolói igazolvánnyal rendelkeznek. Azoknak a tagjainknak akiknek ilyen igazolása nincs, lehetőségük van sportolói igazolvány kiváltására, ha ilyen igény van azt kérjük jelezni a Sportkör Elnökénél.

  A sátor üzemelési rendjét igyekszünk a költségek miatt racionalizálni, és ennek megfelelően november 16-tól várhatólag heti 2-3 napra tudjuk biztosítani a sátor nyitvatartását. Ez ügyben a sátorban már időpontot foglalókat megkeressük, illetőleg külön is tájékoztatjuk.

  ***

   

  2020. november 11.

  Megjelent a Kormány 484/2020.számú rendelete a szigorításokról

  Megjelent a Kormány 484/2020.számu rendelete a szigorításokról, amely a sportot is érinti.

  Ennek lényege,hogy amatőr sportolók csak egyéni sportot űzhetnek és csak szabadtéren. A versenyzők edzése és játéka nem korlátozott. Ennek ismeretében az Elnökség döntést hozott az alábbiak szerint.

  A szabadtéri játék november 11-től befejeződött a pályák szokásos téliesítésére is tekintettel. A Sátor üzemelését ugyanezen időponttól szüneteltetjük azzal, hogy várjuk az MTSZ egyébként igért állásfoglalását és ennek ismeretében ismételten döntést hozunk.

  Kérjük tagjainkat, hogy kisérjék figyelemmel a honlapon megjelenő információkat.

  ***

   

  2020. november 9.

  Covid hírek 

  A napokban  megjelent a médiában, hogy  a járványhelyzet miatt szigorítások várhatóak és ez a téli sátor működését is érintheti. A szigorításokról a parlament kedden /november 10/ dönt és a jogszabályt aznap éjfél körül ismerhetjük meg, Az országos szakszövetség már jelezte, hogy állásfoglalást fog tenni a jogszabály ismeretében és nyílván mi is ezt fogjuk követni. Mindezekről folyamatosan a honlapon tájékoztatást fogunk adni. Bérlőink nyílvánvaló módon csak azután a játéknapok után fognak fizetni, amikor ténylegesen játszottak.Várhatóan ezen a héten a két kinti pálya működni fog, de a téliesítésre az időjárásra is tekintettel hamarosan sor fog kerülni.Mindenki szíves megértését kérjük. 

  ***

   

  2020. október 28.

  Áll a sátor!

  2020. október 30-tól üzemszerűen működik a téli sátor. Eseti időpontokat Herold Krisztán gondoktól lehet igényelni, az állandó időpontokat Hajba Csabától. Télen a klubház csak eseti jelleggel nyított és külön kérésre. A klubház északi oldalán lévő WC használható a sátorba kihelyezett kulccsal. Kérünk mindenkit, hogy a sátorba kihelyezett kézfertőtlenítőt használják és egyébként is fokozottan figyeljenek a járványügyi szabályok betartására. Aki észleli magán a betegség, influenza jeleit, ne használja a sátrat. Megértésüket köszönjük.

  ***

   

  2020. szeptember 16.

  Eredményes volt a Sportkör 2020. szeptember 14.-én megtartott közgyűlése.

  A közgyűlésen a tagság elfogadta a 2019. évi beszámolókat, a 2020. évi költségvetési tervet és jóváhagyta az elnökség pandémia alatti döntéseit, így a 2020-ban elfogadott tagdíjrendszert.

  Megemlékeztünk a Sportkör 85 éves fennállásáról, amelynek alkalmából kiadásra került a Füred Históriák, több mint 40 oldalas különszáma. A különszámhoz továbbra is kérjük tagjaink lehetőség szerinti 1000- Ft-os hozzájárulását a Sportkör alábbi 11748069-20065269 számlájára. Sportköri tagjainknak számára 1 külön példányt biztosítunk, amely a Klubházba átvehető lesz.

  A Sportkör megválasztotta újabb 5 évre tisztségviselőit, az alábbiak szerint. Elnök: dr. Hajba Csaba, tagok: Balázs Istvánné, Mészáros Károly, dr. Győri János és Homródi Péter.

  Megújult a Sportkör Alapítványa, új tagok: Doktor Ferenc, Pörneczi Norbert és dr. Olti Ferenc.

  ***

   

  2020. július 16.

  Batyus páros verseny

  2020. július 19-én Vasárnap 9 órakor kerül sor a szokásos társasági páros versenyre.

  Szeretettel várjuk sportköri tagjainkat kérve, hogy itallal, süteménnyel járuljanak hozzá a jó hangulathoz. A párokat a helyszínen állítjuk össze.

  Befejezésül a Sportkör látja vendégül a versenyzőket finom estebéddel. A győztesek értékes díjat kapnak.

  ***

   

  2020. július 11.

  Veszprém Megyei Korosztályos Bajnokság

  2020. augusztus 8.-án kerül sor a Veszprém Megyei Korosztályos Bajnokságra. Szeretettel várjuk a fiatal megyei versenyzőket, akik ezen a szombati napon megmutathatják tenisz tudásukat. Felhívjuk Sportköri tagjaink figyelmét arra, hogy ezen a napon dr. Barbarics Tamás segítségével ITF kódot tud minden olyan felnőtt versenyzőnk kérni, amely lehetőséget biztosít az immár ITF IV. kategóriájú versenyen való részvételre. E nélkül a versenyre nevezni nem lehet, és magát a nevezéseket is határidőben az ITF központjához kell eljuttatni. Ehhez természetesen minden segítséget megadunk.

  A versenykiírás az alábbi linkekre kattintva érhető el.

  KIÍRÁS |

  ***

   

  2020. július 10.

  Felkészítő páros verseny

  A közelgő Szent István Kupa tornánkra hagyományos módon férfi páros felkészülési tornát tartunk 2020. augusztus 1-jén szombaton 9.00 órától. Várjuk a tornán résztvevő párosok jelentkezését, akik várhatóan körmérkőzésen készülhetnek fel a Szent István Kupára.

  ***

   

  2020. július 09.

  VI. Szív Kupa

  Ez évben is megrendezésre került a hagyományos Szív Kupa társasági tenisztorna, amelyen 9 páros vett részt. A jó tenisz időben színvonalas mérkőzéseken dőlt el a végeredmény.

  I. Csendes István-Solymár János
  II. Földházi István-Rácz József
  III. Kupcsik György-Fülöp István

  A rendezvény alatt szponzorainknak köszönhetően ételek és italok várták a versenyzőket, majd szintén a szokásos módon a Blaha Étteremben került sor az ünnepélyes díjátadásra és fogadásra. Mindenkinek köszönjük a részvételt, a sportszerű játékot, és természetesen külön köszönet szponzorainknak, akik a rendezvény valamennyi kiadását fedezték. Köszönjük a segítő közreműködök munkáját. Az eseményről az alábbi néhány fotót tesszük közzé.


  ***

   

  2020. Június 12.

  Tagdíjak

  Kérjük azokat a tagjainkat, akik még nem fizették be a május 30-ig esedékes tagdíjat, ezt pótolni szíveskedjenek. Kérjük, hogy legkésőbb július 15-ig átutalással minden tagunk egészítse ki tagdíj befizetését további 50 %-al, ekként teljesítve az éves tagdíj fizetési kötelezettséget.

   

  ***

   

  2020. június 11.

  Beindul a szokásos verseny szezon!

  Lassan beindul a szokásos verseny szezon, már javában tart a megyei csapatbajnokság. Június 15-től nyári edzőtábort tartunk a fiataloknak a 3-as 4-es pályákon egy héten át. Az éves versenyeink a vészhelyzet miatt csúsztak és néhány versenyt el kellett halasztanunk. Terveink szerint junius 20-án megtartásra kerül a gyermek és ifjúsági egyéni verseny. A VI Szív Kupa meghívásos páros verseny július 4-én kerül megrendezésre. Július 11-én Balatonfüred –Tatabánya barátságos találkozó lesz és július 18-án kerül sor a szokásos Batyus rendezvényre.Augusztus 1-én Megyei korosztályos bajnokság, augusztus 8-án Felkészítő páros verseny. Reményeink szerint augusztus 20-23-án Szent István Kupa ITF 4-es kategóriáju verseny, amelyre számtalan külföldi versenyzőt is várunk. Felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy első ízben ITF kóddal lehet csak nevezni , amelyet időben meg kell igényelni. A helyszínen nem lehet nevezni.Sportköri tagjainknak segítséget adunk az egyébként ingyenes ITF kód megszerzéséhez dr Barbarics Tamás versenybíró segítségével augusztus 1-én a klubházban. Várjuk az érdeklődést.

   

  ***

   

  2020. június 10.

  Folytatódik az öt évvel ezelőtt megkezdett utánpótlás nevelési munka!

  Ez évben is folytatjuk az öt évvel ezelőtt megkezdett utánpótlás nevelési munkát. Több mint 20 fiatal tehetséges gyermek illetőleg ifjúsági korú játékos látogatja pályáinkat, és valamennyien a Sportkör igazolt játékosai.

  Új edzőnk Lázár Bence, aki fiatal kora ellenére Veszprém megye egyik legtehetségesebb versenyzője, Sportkörünk OB III-as csapatának meghatározó játékosa. Bence elsősorban egyéni edzéseket tart. Lengyel Álmos vezető edző és Herold Krisztán edző úgyszintén elsősorban a fiatalokkal foglakozik, de sportköri felnőtt tagjaink és a vendégek oktatását is vállalja. A csapatot Gál Gyula gondnok-helyettes egészíti ki, aki ez évtől munkája mellett oktatást is végez.

  Kérjük tagjainkat és vendégeinket, hogy igényeljék munkájukat.

   

   

  ***

   

  2020. május 19.

  Május 25-től elindul a Megyei Csapatbajnokság

  Ebben az évben is két csapatunk indul a Veszprém megyei bajnokságban. Az I. osztályban Füredi Kiserdei Mókusok néven, illetve a Füred Kiserdő senior csapat. A tavalyi I.osztály 2.-ik helyezett csapatunk a G” Füred Idén az OB-III-ban indul. A meccsnapok május 25-től hétfő és kedd, a sorsolás szerint. A sorsolást a klubházba kihelyezzük.

   

  ***

   

  2020. május 16.

  Elnökségi tájékoztató

  Az Elnökség élve a jogszabályban biztosított lehetőségével új tagdíj-rendszert léptetett életbe 2020. május 11-től. A döntés lényegét jelenti, hogy megerősítsük tagságunkat, megkönnyítsük a az új tagok belépését és a már tagjainknak további kedvezményeket biztosítsunk.

  Tagdíjak és pályahasználati díjak (Érvényes 2020. május 11-től)

  ***

   

  2020. május 15.

  Elnökségi tájékoztató

  ***

   

  2020. május 1.

  Elnökségi tájékoztató

  ***

   

  2020. április 22.

  Elnökségi tájékoztató

  ***

   

  2020. április 15.

  Elnökségi tájékoztató

  ***

   

  2020. április 07.

  Beszélgetés Gálfi Dalmával

   

  ***

   

  2020. április 4.

  Hallgassunk végre az eszünkre!

  ***

   

  2020. március 24.

  Tájékoztatás a rendkívüli helyzetről

  ***

   

  2020. március 15.

  Elhalasztjuk a március 21-i közgyűlést!

  A rendkívüli helyzetre, a kormányzati intézkedésekre tekintettel, de saját felelősségünk okán is az Elnökség úgy döntött, hogy elhalasztja a március 21-i közgyűlést.
   
  Ugyanezen okok alapján 2020. március 16-tól határozatlan időre felfüggesztjük a klubház, a teniszpályák működését is, amelynek megértését kérjük.
  A sátras foglalók által már kifizetett arányos díjak a remélhető következő időszakba beszámíthatók lesznek, de kérés esetén azt a Sportkör visszafizeti.
   
  Az Elnökség folyamatosan figyelemmel kíséri a kialakult helyzetet és ennek megfelelően hoz döntést.

  Külön kérjük sportköri tagjainkat és vendégeinket, hogy tájékoztatásainkat honlapunkon www.petofisportkorfured.hu folyamatosan kísérjék figyelemmel.
   
  a Balatonfüredi Petőfi Sportkör Elnöksége

   

   

  2020. március 09.

  MEGHÍVÓ a Balatonfüredi Petőfi Sportkör közgyűlésére

  A közgyűlési időpontja: 2020. március 21. (szombat) 14:30 perc, határozatképtelenség esetén, a megismételt közgyűlés időpontja 2020. március 21. 15:00 óra. A kialakult gyakorlat alapján a tényleges kezdés 15:00 óra.
  A közgyűlés helyszíne: Balatonfüred, Blaha Étterem, Blaha L. utca 4.

  Napirendi pontok:

  1. Köszöntés, határozatképesség vizsgálata, levezető elnök, jegyzőkönyvvezető és hitelesítők megválasztása.
  2. Pénzügyi beszámoló a 2019. évről. Előadó: Balázs Istvánné elnökségi tag
  3. Beszámoló a Sportkör 2019. évi és az elmúlt 5 évben végzett tevékenységéről, megemlékezés a 85. éves évfordulóról. dr. Hajba Csaba Elnök
  4. A Sportkör 2020. évi költségvetésének elfogadása. dr. Hajba Csaba Elnök
  5. Beszámoló az utánpótlás nevelésről. Előadó: Lengyel Álmos
  6. Az Alapítvány beszámolója, új kuratóriumi tagok megválasztása. Előadó: Németh István kuratóriumi elnök
  7. Beszámoló a 2019. évi versenyekről, díjátadás. Előadó: Mészáros Károly elnökségi tag
  8. A jelölő bizottság beszámolója, a szavazatszámláló bizottság megválasztása, a Sportkör Elnökségének megválasztása. Előadó: Doktor Ferenc bizottsági elnök.

  Az egyes napirendi pontok írásbeli anyagai:

  - Beszámoló a Balatonfüredi Petőfi Sportkör és az Elnökség 2019. évi, valamint az elmúlt 5 évben végzett tevékenységéről
  - Balatonfüredi Petőfi Sportkör 2019. évi pénzforgalmi elszámolás
  - Beszámoló a 2019. évi versenyekről
  - Balatonfüredi Petőfi Sportkör 2020. évi költségvetése
  - Balatonfüredi Petőfi Sportkör 2020. évi rendezvényterve

   

  A napirendi pontokat követően, várhatólag 17:30-tól vacsora.

  Balatonfüredi Petőfi Sportkör Elnöksége
  sk.

   

  2020. marcius 02.

  Városi elismerés Kupcsik Györgynek

  Kupcsik György Sportkörünk élversenyzője, a megyei bajnokságba résztvevő 2 csapatunk egyik legeredményesebb tagja, városi kitűntetésbe részesült, mintegy az elmúlt évtizedek sportolói tevékenységét elismerve.

  A Sportkör nevébe gratulálunk Kupcsik Györgynek a jól megérdemelt kitűntetéshez.

   

  ***

   

  2020. január 6.

  Páros ezüst Egerben

  2020. január 4-én az Egerben megrendezett Sólyomszem Kupán az F12-es korosztályban Török Ábel csoportjában két győzelemmel és egy győzelemmel összesítésben a 4-6. helyen végzett. A páros versenyben Szebeni Miklóssal (Római TA) az oldalán ezüstérmesek lettek.

   

  ***

   

  1. oldal | 2. oldal | 3. oldal | 4. oldal | 5. oldal | 6. oldal | 7. oldal | 8.

   

   

   

   

  TOVABB >>

   

  Seo | design by: NetStilus | Minden jog fenntartva * www.petofisportkorfured.hu * 2010 - 2021 | GalA | UserA


  Netstilus Webdesign

  Bezárás Bezár

  Web Site Impressum

  Üdvözöljük a BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR honlapján! Oldalunkon rövid betekintést kap a Klub életéből, megismerheti a Klub történetével, megismerheti a klub tagjait......

  Tulajdonos: BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR

  Címsorszöveg: • BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR • BALATONFÜRED | TENISZKLUB

  Linkfelhő: tenisz, teniszpálya bérlése, teniszoktatás, balatonfüredi teniszklub, füredi tenisz, tenisz oktatás Balatonfüreden

  Készült: 2010. november 18.

   

   

  Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső

   


  Bezárás Bezár

  NetStilus Web Design

  Stúdió: 06 87 481 - 709
  Mobiltelefon: 06 30 331- 85- 02
  Mhelyi telefon: 06 87 581 - 235
  Fax: 06 87 343 - 457
  E-mail:
  Web: www.netstilus.hu


  Bezárás Bezár

  • KÖSZÖNTŐ
  • 2. oldal
  • 3. oldal
  • 4. oldal
  • KAPCSOLAT

  Kezdő oldal (index.php)

  ....

   

   

  2. oldal

  ...

  3. oldal

  ...

  1. oldal

  ...

  Kapcsolat

  ...

   


  Bezárás Bezár

  Web Site

  Üdvözöljük a BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR honlapján! Oldalunkon rövid betekintést kap a Klub életéből, megismerheti a Klub történetével, megismerheti a klub tagjait......

  Weboldalunkon az alábbi szavakra kereshet:

  tenisz, teniszpálya bérlése, teniszoktatás, balatonfüredi teniszklub, füredi tenisz, tenisz oktatás Balatonfüreden

  Címsorszöveg: • BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR • BALATONFÜRED | TENISZKLUB

  Készült: 2010. november 18.

   

  Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső