További részletek a Balatoni időjárásról

 

Útvonaltervezés
Útvonaltervezés a pályához

8230. Balatonfüred Kiserdő

 

Most 2 látogató van jelen az oldalon

Hírek, információk

1. oldal | 2. oldal | 3. oldal | 4. oldal | 5. oldal | 6. oldal | 7. oldal | 8. oldal
9. oldal

 

2018. október 12.

Gyászhír

Tisztelt Sportkör!

Szomorúan tudatom, hogy Édesapám, Dr. Németh Viktor, türelemmel viselt súlyos betegségében, október 6.-án elhunyt.

Németh Balázs

 

Kedves Németh Balázs!

Megrendülten fogadtam a gyászhírt. Viktor bácsit a lehető legnagyobb tisztelet és szeretet övezte sportkörünkben. Engedelmeddel a hírről a szokásos módon honlapunkon is értesítjük tagjainkat. Fogadjátok mélységes részvétünket. Isten nyugosztalja Viktor bácsit, Dr Németh Viktort.

Dr. Hajba Csaba a Balatonfüredi Sportkör Elnöke

 

***

 

2018. október 11.

Októberi "batyus" házi verseny

Hagyományainknak megfelelően idén is házi versennyel köszöntünk el a lassan mögénk kerülő szabadtéri szezontól.

A megszokottnál szűkebb létszám ellenére nagyon színvonalas mérkőzésekre került sor mind a férfi párosoknál, mind a vegyes párosoknál. Az időjárással is szerencsénk volt, kitűnő teniszidőben játszhattunk.

Az eredmények:

férfi párosoknál I. dr. Hajba Csaba-Kupcsik György, II. Homródi Péter-Földházi István (Szecsődi István), III. Herold Krisztián-Gál Gyula.

A vegyes párosoknál I. Homródi Péter-Pető Éva, II. Balázs István-Balázsné Zsuzsa, III. Salamon Zsuzsa-Gál Gyula.

A győztesek a Hotel Silverine-be egész napos wellness belépőt kaptak, valamint a jövő márciusi közgyűlésen kupákkal díjazzuk őket.

A versenyt követően a hölgyek és urak által hozott finom süteményeket fogyasztottuk egy pohár bor mellett, valamint jó ízzel elfogyasztottuk Herold Krisztián gondnokunk és családja által készített sülteket.

Az eseményt az alábbi fotók is meg örökítették.

 

***

 

2018. október 09.

"Késői hír" a júliusi Batyus páros rendezvényről

Szép számú résztvevővel került sor a júliusi szokásos férfi páros, vegyes páros házi versenyünkre.

A férfi párosok két csoportban játszottak, majd a csoport I. és II. helyezettek keresztbejátszás után döntötték el a helyezéseket. A férfi páros eredményei:

 1. Homródi Péter-Herold Krisztián,
 2. dr. Hajba Csaba-Stanka László,
 3. Veres Gábor-Pörneczi Norbert, Csendes István-Mészáros Károly.

A vegyes párosoknál is jó játék volt, de eredményt nem tudtunk hirdetni az elmaradt mérkőzések miatt. A verseny jó hangulatú beszélgetéssel, és úgyszintén a szokásnak megfelelően a Sportkör költségén estebéddel fejeződött be. Mindenkinek köszönjük a részvételt, a szervezőknek a segítséget, a Herold családnak a finom ételt.

 

***

 

2018. szeptember 25.

Szuper-szenior csapatvilágbajnokság
65+, 70+, 75+, 80+, 85+ korosztályban

Időpont: 2018.09.16.- 22.-ig
Helyszin: Umag, Horvátország

Magyarország a férfi 65+ / Orosz György, Pázmándy József, Rakonczay Tibor / és a 70+ /Mészáros László, Román Ferenc, Homródi Péte / korosztályban indított csapatot.

Eredmények 65+ korosztályban:

3 győzelem (Virgin szigetek, Horvátország és Dánia ellen)
2 vereség (Ausztrália és Dánia ellen)
elért eredmény 22 induló ország között a 12. hely

Eredmények 70+ korosztályban:

1 győzelem (Lengyelország ellen)
4 vereség (Norvégia, Németország, Olaszország és Kanada ellen)
elért eredmény 24 induló ország között a 20. hely

A szép környezetben és időben lebonyolított világbajnokság igen magas szinvonalu volt. Az országok többségét volt profi teniszezők képviselték.
A kiemelés és a sorsolás nem igazán volt kedvező számunkra, csapatunk játékosai a tőlük telhető maximumot próbálták nyujtani.

Élménydús, felejthetetlen verseny volt.

 

***

 

2018. szeptember 24.

Őszi felnőtt páros tenisz verseny

A hagyományoknak megfelelően 2018. október 6.-án 9.30-tól kerül sor a szezonzáró felnőtt páros tenisz versenyünkre. A már megszokott lebonyolítási rend szerint összesorsolt férfi párosok, és előre nevezett vegyes párosok játékára kerül sor. A győztesek egész napos wellness belépőt kapnek a Silverine Hotelba. A versenyt követően a Sportkör estebédre várja vendégül a résztvevőket. Kérjük, aki teheti itallal, apró süteményekkel járuljon hozzá a várható jó hangulathoz.

 

***

 

2018. szeptember 15.

Gyászolunk.

Megrendülten értesítjük sportköri tagjainkat és mindazokat akik ismerték és tisztelték, váratlanul elhunyt volt tagunk és oktatónk Wacha Antal tanár úr.

Ez úton is szeretnénk valamennyiünk nevében részvétünket és együttérzésünket kifejezni hozzátartozóinak.

a Balatonfüredi Petőfi Sportkör Elnöksége

 

***

 

2018. szeptember 08.

Téli szezon előkészítése

A teli sátras szezont terveink szerint október 22-én indítjuk. Az előkészületek miatt várhatóan a 3-as 4-es pálya október 18-tol nem üzemel. A sátorban időpontot mar most lehet kerni a megszokott módon dr Hajba Csabától a /30 9167 483/ vagy e-mailen elnokseg@petofisportkofured.hu cím alatt. Az előző szezonban foglalok ha megerősítik számíthatnak korábbi időpontjaikra. Természetesen a nagy érdeklődés miatt eltérések lehetnek.

 

***

 

2018. szeptember 07.

Keszthelyi A Kategóriás Nemzetközi Veterán Teniszverseny

42. alkalommal került megrendezésre Keszthelyen a Nemzetközi A Kategóriás Teniszverseny, megközelítő 400 fő részvételével. A verseny Magyarország legrangosabb teniszversenye Ausztrálián Mexikón keresztül a világ számtalan és a világranglistán előkelő helyen szereplő versenyzője részvételével. Sportkörünket Homródi Péter, Pető Éva, dr. Hajba Csaba és Erdei Ferenc képviselte.

Homoródi Péter, Erdei Ferenc és dr. Hajba Csaba férfi párosban egyaránt III. helyezést ért el.

Csapatbajnoki eredmények Szeptember 3.-ával megkezdődtek a csapatbajnoki mérkőzések, ahol Sportkörünk három csapattal szerepel. Az első hét mérkőzései a rossz időjárási viszonyok miatt elmaradtak. A következő fordulóban a G2 Balatonfüred másod osztályú csapatunk 10:7 arányban nyert a MixTenisz Veszprém csapata ellen, így 14 ponttal vezeti a bajnokságot, és már behozhatatlan az előnye.

Örömmel adunk hírt, hogy ennek alapján a csapat feljutott az I. osztályba és 2019-ben már ott szerepelhet. A csapatban mérkőzéseket játszó tagok az alábbiak: Stanka László, dr. Hajba Csaba, Kupcsik György, Mészáros Károly, Földházi István, Cseh Tibor, Szurma András, id. Solymár János.

 

***

 

2018. szeptember 05.

Országos Veterán Magyar Bajnokság

Megkésve adunk arról hírt, hogy a ez év júliusában került megrendezve a Gulyás István Emlékverseny, amely egyúttal az Országos Bajnokság is, Budapesten a Feneketlen tónál. Sportkörünket dr. Hajba Csaba és Erdei Ferenc a veterán csapat tagja képviselte, mindketten egyéniben III. helyezést értek el.

 

***

 

2018. szeptember 02.

Huszár Kupa

2018. augusztus végén került megrendezésre a második szokásos Huszár Kupa Veterán Teniszverseny. Sportkörünket dr. Hajba Csaba és Győri János képviselete, jó eredményeket elérve. Férfi egyénibe dr. Hajba Csaba I. helyezést ért el, míg a dr. Hajba-Győri páros III. helyezést szerzett.

 

***

 

2018. augusztus 28.

Szent István Napi Országos Veterán Verseny

2018. augusztus 17-19. között került sor a hagyományos Országos 2-es Kategóriájú Veterán Tenisz Versenyre. A versenyen több, mint 80-an vettek részt az ország különböző pontjairól, több kategóriában indulva. Valamennyi mérkőzés sportszerű volt, és a jó idő miatt az esemény is jó hangulatba került lebonyolításra. A nagyszámú versenyzők miatt néhány esetben hosszabb várakozás volt a játékhoz jutás miatt, ennek megértését kértük és kérjük.

Az eseményen nagy számban vettek részt Sportkörünk tagjai, szép eredményt elérve. Ezek közül kiemeljük Homródi Péter egyéni I. helyezését, a dr. Hajba-Stanka páros II. helyezését és Kupcsik György-Homoródi Péter páros III. helyezését. A női párosban Pető Éva - Orbán Zsuzsanna páros első helyezett lett! Az eredmények az alábbi linken érhetőek el.

a1-noi45 | a2-ffi45p | a3-noi45p | a4-ffi50p | a5-no55 | a6-ff55p | a7-vp55 | a8-ffi60p | a9-ffi65p | a10-noi65p | a11-ffi45

 

***

 

2018. augusztus 27.

Felkészítő Páros

A szokásnak megfelelően 2018. augusztus 11.-én került sor a Szent István Napi Teniszversenyen induló párosok előzetes erő felmérő versenyére. Ezen 4 páros vett részt, és a lebonyolítás módja körmérkőzéses volt. A helyezések: I. Kupcsik-Homródi, II. dr. Hajba-Stanka, III. Herold-Pörneczi, IV. Földházi-Gál

 

***

 

2018. augusztus 26.

Veszprém Megyei Korosztályos Bajnokság

2018. júliusban került sor a tavalyi évhez hasonlóan a Veszprém Megyei Korosztályos Bajnokság megrendezésére Sportkörünk szervezésében. Az 5. korosztályban 10-18 éves kor között mintegy 40 fő fiatalt fogadtunk és biztosítottunk számukra versenyzési lehetőséget, a Megyei Bajnoki Címek elnyerésére. Az alábbiakban közöljük a verseny eredményeit, egyúttal gratulálva a fiataloknak.

b1-ffi10 | b2-L10 | b3-F14-GroupA | b4-F14-GroupB | b5-L14 | b6-F16-GroupA | b7-F16-GroupB | b8-F18 | b9-F12

 


 

***

 

2018. augusztus 10.

Szent István Kupa

Idén 2018. augusztus 17-20. között kerül megrendezésre a szokásos Szent István napi Országos II.-es Kategóriájú Veterán Teniszverseny. A versenyre az ország különböző pontjaiból megközelítő 100 versenyzőt várunk, és külön kérjük tagjainkat, hogy azon minél nagyobb létszámban vegyenek részt.

 

***

 

2018. július 06.

Tenisz tábor és verseny az utánpótlás klubtagjaink részére

Ebben az évben is megtartottuk utánpótlás korú klubtagjaink részére a tenisztábort 2018 június 18 és 23 között. A táborban 19 gyermek vett részt. A napi programok 8 óra 30 és 15 óra 30 között zajlottak le. Mindennap futással kezdődtek, majd utána különböző tenisz gyakorlatokkal folytatódott. Sajnos pénteki nap eső miatt teniszezni nem tudtunk, de helyette elméleti elemekkel és különböző játékokkal töltöttük el a napot. A tábor befejezéseként megrendeztük a szokásos ifjúsági versenyt. Három csoportban bonyolítottuk a versenyt.

Haladó utánpótlás korúak. Itt nem tudtuk befejezni, mert nagyon szoros mérkőzések voltak. Jelenleg Bóta Jonatán 2 győzelemmel, Bernát Eszter és Turáni Robin 1-1 győzelemmel, Felhőfalvi László 0 győzelemmel áll.

Haladó leányoknál
 1. Chugyik Bibórka
 2. Felhőfalvi Luca
 3. Temesi Kamilla
 4. Dömötör Zsófia
Fiúk:
 1. Török Ábel
 2. Felhőfalví András
 3. Tuboly Benjamin
 4. Nemes Bulcsú

Az eredményhirdetés során minden résztvevő megkapta a jól megérdemelt csokoládéját.

 

***

 

2018. július 05.

A Szív Kupa Eredménye

Baráti jó hangulatba került lebonyolításra a VI.-ik Szív Kupa társasági tenisztornára 2018. június 30.-án.
A versenyen 12 meghívott férfi páros vett részt, ahol is négy csoportba sorolás után alakultak ki az egyes helyezéseket eldöntő mérkőzések.

Idén a Szív Kupa
I. helyezettje a Kupcsik György-Szabó (Cege) Gyula,
II. helyezettje Fazekas György-Szecsődi István,
III. helyezettje a dr. Hajba Csaba-Stanka László páros lett.

A kupa valamennyi költségét szponzoraink a Halker Kft. és Földházi István biztosították, beleértve az eseményt követő Blaha Étteremben tartott vacsora költségeit is.

 

***

 

2018. június 28.

Csapatbajnoki eredmények

Véget értek a csapatbajnokságok, pontosabban a tavaszi fordulók.

A Megyei I. osztályba a szokásosnál kissé visszafogottabb szerepléssel 6.-ik lett az idén Füredi Kiserdei Mókusok néven szereplő csapat. Idén új csapatot indítottunk G2 Balatonfüred néven a Megyei II. osztályban, ahol a csapat valamennyi tavaszi mérkőzését megnyerte, azaz veretlenül I. lett. A Senior csapatunk a Kiserdő Füred az 5 csapatos bajnokságban 2. helyezést ért el tavasszal.

Az eredmények alapján az őszi forduló akként kerül lebonyolításra, hogy a Megyei I. osztályú csapatunk az úgynevezett alsó ágba, négy csapat részvételével szerepel, ahol az utolsó kettő kiesik és a II. osztályba folytathatja szereplését. A Megyei II. osztályú csapatunk a felső ágban szerepel, ahol úgyszintén négy csapat lesz és az első kettő feljut a Megyei I. osztályba.

A Senior Bajnokság ősszel is teljes forduló szerint kerül lebonyolításra, és minden jel szerint, Balatonfüred-Veszprém és Balatonalmádi között dőlnek el a dobogós helyezések.

 

***

 

2018. június 28.

A fenti időpontban kerül sor Sportkörünk szokásos társasági tenisz tornájára. A rendezvényre Sportkörünk felnőtt elsősorban Senior korú tagjait várjuk, úgyszintén a szokásoknak megfelelően.

A további részletekről az alábbi linkekre kattintva tájékozódhatnak az érdeklődők.

VERSENYKIÍRÁS

 

***

 

2018. június 27.

Szív Kupa

Hatodik alkalommal kerül sor 2018. június 30.-án a Szív Kupa férfi páros társasági tenisz versenyre. A torna a Kupa alapítójának dr. Veress Gábor professzornak védnöksége alatt kerül sor, és támogatóink között tudhatjuk a Balatonfüredi Szív Kórházat, Földházi István tiszteletbeli tagunkat és mindenekelőtt Gödry Zoltánt, a Halker Kft. tulajdonosát, aki úgyszintén a torna résztvevője.

 

***

 

2018. június 27.

Huszár Kupa

A hagyományoknak megfelelően idén is részt vettünk a Balatonakali-Fővenyesen 2018. június 22-24. között megrendezett Senior 3-as kategóriájú tenisz versenyen. A szokásos jó hangulatú és jó mezőnyt felvonultató versenyen Kupcsik György egyéniben I., dr. Hajba Csaba II. helyezést ért el. A döntött egymás ellen játszották. A Kupcsik-Hajba páros III. helyezést ért el.

 

***

 

2018. június 26.

Fiatalok nyári tábora

Idén is megrendezésre került 2018. június 18. és 23.-a között fiataljaink nyári tábora Lengyel Álmos oktató vezetésével. A tábort a fiataloknak tartott versennyel fejezték be, amelynek eredményeiről még hírt adunk.

 

***

 

2018. június 05.

Füred Open 2018.

2018. június 2.-án került sor Balatonfüreden a Férfi Egyéni Városi Nyílt Bajnokságra a Füred Openre. A verseny első ízben egyúttal megyei ranglista szerző verseny is volt. Színvonalas és sportszerű mérkőzések után az alábbi eredmény született.

 1. I. helyezett: Szendi Zsolt
 2. II. helyezett: Dobosi Csaba
 3. III. helyezett: Chmelik Ernő

A szervezők és a versenyzők szándéka szerint jövőre várhatólag két napossá alakítjuk a Füred Opent, a féri egyéni mellett férfi párosok versenyére is sor fog kerülni. A helyezettek a ranglista pontok mellett kupákat kaptak elismerésül.

Fontosnak tartjuk még kiemelni, hogy ettől az évtől a versenyre a Veszprém Megyei Tenisz Szövetség közös szervezésében került sor.

 

***

 

2018. május 14.

Megkezdődtek a csapatbajnokságok

2018-ban Sportkörünk 3 csapatot indított a Veszprém Megyei Bajnokságban. A 8 résztvevős Megyei I. osztályúban a Balatonfüredi Kiserdei Mókusok néven Oláh János a csapatkapitány, a Megyei II. osztályban G2 Balatonfüred néven ahol dr. Hajba Csaba a csapatkapitány, II. osztályú csapat célja a 7 résztvevős bajnokságban a felső ága való bekerülés, és lehetőséget biztosítunk fiataljaink számára is a játékra.

A Senior osztályban 5 fős a mezőny, ahol sajnos az idén már nem indul a megye sokszoros bajnoka a Szabó (Cege) Gyula vezette Balatonfüred A csapat. Indul viszont továbbra is a Kiserdő Füred, amelynek csapatkapitánya dr. Hajba Csaba.

A tavalyi II. helyezés megismétlése a minimális cél. A csapatok meg is kezdték a szezont, eredmények: a Füredi Kiserdei Mókusok 10:7-re kikaptak az Ajkától, a Senior csapat pedig a tavalyi bajnok Veszprémtől 4:2-re. Új csapatunk a rendkívül jó erőkből álló Mix Veszprém csapatát verte hazai pályán 9:8-ra. A sorsolás megtekinthető a honlapunkon található Veszprém Megyei Tenisz Élet linken, és kérjük aki teheti látogassa meg a mérkőzéseket.

 

***

 

2018. május 13.

Gondnok-helyettes

Már hírt adtunk arról, hogy 2018-tól Herold Krisztián látja el a gondnoki feladatokat, azonban mindenképpen szükséges volt mellette helyettesítőt is találni. E feladatokat május 14.-től heti 2-3 alkalommal Kónya Csaba csopaki lakos látja el, gondnokunk irányításával. Kérjük Sportköri tagjainkat, hogy segítsék gondnok-helyettest, hogy a Klub életébe mielőbb teljes körűen bekapcsolódhasson.

 

***

 

2018. május 12.

Balatonfüred Város Nyílt Férfi Egyéni Bajnoksága

A hagyományoknak megfelelően idén is megrendezi Sportkörünk a Városi Nyílt Egyéni Bajnokságot. Az egyéni versenyre a Sportkör tagjain kívül várjuk a város valamennyi teniszezőjét, de mindazok a versenyzők is nevezhetnek, akik a Veszprém megyében indulnak csapatbajnokságon, vagy tagjai valamelyik megyei tenisz klubnak. A versenyt az idén is a Veszprém Megyei Szövetség éves rendezvényei közé tartozik és első alkalommal a megyei ranglistán pontszerző versenynek is számít.

A VERSENYKIÍRÁS MEGTEKINTÉSE >>

 

***

 

2018. május 04.

Megkezdődött a szezon

A megszokott kiváló pályákon várjuk Sportköri tagjainkat és vendégeinket teniszezésre. Ez évtől Herold Krisztián látja el a gondnoki feladatokat, így tőle 06-70-3228564 lehet igényelni pályákat illetőleg a már megszokott módon a beíró füzetben.

Továbbra is kérjük Sportköri tagjainkat, hogy tegyenek eleget tagdíj fizetési kötelezettségünknek a Sportkör számlaszámára 11748069-20065269 (felnőtt: 43 000-Ft, nyugdíjas: 29 000-Ft, ifjúságiak: 17 000- Ft). Aki teheti kérjük az 1%-os adójóváírást Sportkörünk felé tegyék meg, adószámunk: 19900049-1-19.

Kérjük, hogy figyeljék a honlapon közzétett rendezvényeinket, amelyre szeretettel várjuk tagjainkat.

Megjegyezzük, hogy idén a Földházi Kupa és a Roland Kupa technikai okok miatt elmarad.

Mindenkinek, jó sportolást, kellemes időtöltést kívánunk!

 

***

 

2018. április 03.

Maccabi teniszverseny

Tagtársunk, Olti Feri március 22-23 között részt vett Pozsonyban az Európai Maccabi Szövetség 17. tenisz versenyén, ahol az 50+ csoportban harmadik helyezést ért el. Két szlovák és egy német versenyzővel szemben győzött, míg egy Skót és egy Bolgár versenyzővel szemben vesztett. A korcsoportban két négyes csoport indult. A csoportokon belüli sorrendet körmérkőzésekkel döntötték el, majd a két-két továbbjutó kieséses rendszerben döntötte le a döntőbe kerülést. A vesztesek a harmadik helyért játszottak.

A képen jobbról balra:

Dagmar Davornikova a Szlovák Maccabi szövetség elnöke, a tournament főszervezője, tagtársunk, Olti Ferenc, Youri Alkalay Bulgáriából, második helyezett, Errol Holstein Skóciából, első helyezett, Motti Tichauer Németországból, negyedik helyezett, az Európai Maccabi Szövetség elnöke.

 

***

 

2018. április 02.

Eredményes volt a Sportkör 2018. márciusi közgyűlése, tavaszi előkészületek.

Szép számú megjelentek egyhangúlag elfogadták az Elnökség beszámolóját, a pénzi jelentést, valamint a 2018. évi költségvetést.

A közgyűlés elfogadta továbbá az Alapítvány beszámolóját az utánpótlás helyzetéről, Lengyel Álmos oktató által tett jelentést. Tájékoztató hangzott el a 2018. évi versenytervről, a tavaszi munkálatokról. Ennek megfelelően várhatólag az 1-es és 2-es pálya az időjárástól függően április 9-12 között tud indulni. A sátrat április 8-án tervezzük bontani, majd ezt követően a pályák előkészítésére kerül sor, várhatólag április 19.-e és 22.-e között, de legkésőbb április végén indulhat meg a teljes szezon.

A közgyűlésen díjátadásokra került sor, majd baráti beszélgetéssel, vacsorával fejeztük be a közgyűlést, amelyen dr. Bóka István polgármester úr is megjelent, rövid tájékoztatást adva a Forrás Sportcentrum várható fejlesztési elképzeléseiről.

Szeretnénk még felhívni arra a figyelmet, hogy a pályadíjak az elmúlt évhez hasonlóak, úgyszintén a tagsági díjak. Ez utóbbiakat kérjük tagjainktól, hogy 2018. április 15.-ig szíveskedjenek befizetni a Sportkör alábbi számlaszámára: 11748069-20065269. Természetesen a közlemény rovatban megjelölve a befizetőt.

Végezetül szeretnénk jelezni, hogy nyugdíjba vonult gondnokunktól Bocsor Józseftől méltatva tevékenységét, elköszöntünk. 2018-tól Herold Krisztián látja el a gondnoki feladatokat, helyettese pedig aki jellemzően a délutáni időszakban lesz pályáinkon, Németh Emil gondnok helyettes.

A pályafoglalás rendszere a megszokotthoz hasonló, azaz a kihelyezett füzetben lehet időpontot igényelni, illetőleg telefonon Herold Krisztiántól 70 322 8564 és Németh Emil 06-20/3933537.

 

***

 

2018. március 09.

MEGHÍVÓ a Balatonfüredi Petőfi Sportkör Közgyűlésére

A közgyűlés helyszíne és időpontja: a balatonfüredi Blaha Étterem (Kisfaludy utca)

2018. március 24. (szombat 16:00 óra)

Határozatképtelenség esetén a megismételt közgyűlés időpontja 16 óra 15 perc és amely közgyűlés a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes kizárólag a meghirdetett napirendi pontok vonatkozásában

Napirendi pontok:

 1. Köszöntés, határozatképesség vizsgálata, a levezető elnök, jegyzőkönyvvezető és jegyzőkönyv hitelesítők megválasztása
 2. A 2017-es év pénzügyi beszámolója (ea.: Balázs Istvánné)
 3. A sportkör, az elnökség 2017. évi tevékenységéről szóló beszámoló, a 2018. évi költségvetés (ea.: dr. Hajba Csaba)
 4. Beszámoló az utánpótlás neveléséről (ea.: Lengyel Álmos, Herold Krisztián)
 5. Az Alapítvány beszámolója (ea.: Németh István)
 6. A csapatkapitányok beszámolója a bajnoki eredményekről (ea.: csapatkapitányok)
 7. A 2018. évi rendezvény és versenyterv (tájékoztató jelentés)
 8. Beszámoló a 2017. évi versenyekről, díjátadások (ea.: Mészáros Károly)

A hivatalos program után vacsora a Sportkör tagjainak és a meghívott vendégeknek.

Az írásban elkészített napirendi pontok a linkre klikkelve tekinthetőek meg, vagy igény estén a sportkör elnökénél Balatonfüred, Arad utca 35/A naponta 9 és 12 óra között.

ELNÖKSÉG BESZÁMOLÓJA A 2017. ÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL

BESZÁMOLÓ A 2017-ES VERSENYEKRŐL

2017. ÉVI PÉNZFORGALMI ELSZÁMOLÁS

2018. ÉVI KÖLTSÉGVETÉS

ALAPÍTVÁNYI BESZÁMOLÓ

2017. ÉVI PÉNZÜGYI BESZÁMOLÓHOZ TÖRTÉNŐ KIEGÉSZÍTÉS

2018. ÉVI RENDEZVÉNYTERV

 

***

 

2018. február 19.

A februári páros verseny eredményei

5 férfi páros és 4 vegyes páros vett részt a hagyományos februári páros versenyen. Körmérkőzés után az alábbi eredmények születtek:

Férfi páros: I. Homródi-Stanka, II. Kupcsik-dr. Hajba, III. Mészáros-Csendes

Vegyes párosok: I. Bial-Kiss, II. Balázs-Balázs, III. Veress-Veress . A győztesek a közgyűlésen kupát kapnak, és a Hotel Silver-be 1 napos kényeztető wellness utalványt. A versenyt követően Herold Krisztián finom pörköltjét fogyasztottuk el. Külön köszönjük Balázsné Zsuzsa odafigyelését, szervírozását, a finom süteményeket.

 

***

 

2018. január 28.

Az elmúlt évhez hasonlóan páros versenyt hirdetünk a sportkör tagsága számára, és amelynek időpontja 2018. február 17. 10 óra.

A versenyt a nevezések számától függő módon bonyolítjuk. A versenyszámok férfi páros, vegyes páros. A nevezéseket a szervezés elősegítése érdekében kérjük email-en vagy telefonon Mészáros Károly versenyigazgatónál 06-70/3718502, vagy dr. Hajba Csabánál 06-30/9167483 mielőbb leadni, kérésünk szerint legkésőbb 2017. február 16.-ig. Ezzel együtt is nevezéseket a helyszínen is elfogadunk.

Az előzetes javaslat szerint mind a vegyes párosok, mind a férfi párosok név szerint nevezhetnek. Már most jelezzük, hogy egyenlő eredménynél a nyert és vesztett gémek aránya, ezek egyenlősége esetén pedig, az egymás elleni eredmény az irányadó.

A versenyt követően várhatóan 15 óra magasságában a sportkör által biztosított ebédet fogyasztjuk el, majd ezt követően baráti beszélgetésre kerülhet sor. Kérjük a nevezőket, hogy a hangulat javítása érdekében ki-ki süteménnyel, pogácsával, vagy itallal járuljon hozzá a rendezvény sikeres lebonyolításához.

 

***

 

2018. január 27.

Közgyűlés 2018. március 24.-én

Sportkörünk az Elnökség döntése szerint, 2018. március 24.-én szombaton 16.00 órakor tartja szokásos évi közgyűlését, a szokásos napirendi pontoknak megfelelően. Az írásban elkészített anyagokról és a közgyűlés pontos helyszínéről még kellő időben tájékoztatást adunk. Minden sportköri tagunkat szeretettel várjuk.

 

***

 

1. oldal | 2. oldal | 3. oldal | 4. oldal | 5. oldal | 6. oldal | 7. oldal | 8. oldal
9. oldal

 

 

 

 

TOVABB >>

 

Seo | design by: NetStilus | Minden jog fenntartva * www.petofisportkorfured.hu * 2010 - 2024 | GalA | UserA


Netstilus Webdesign

Bezárás Bezár

Web Site Impressum

Üdvözöljük a BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR honlapján! Oldalunkon rövid betekintést kap a Klub életéből, megismerheti a Klub történetével, megismerheti a klub tagjait......

Tulajdonos: BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR

Címsorszöveg: • BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR • BALATONFÜRED | TENISZKLUB

Linkfelhő: tenisz, teniszpálya bérlése, teniszoktatás, balatonfüredi teniszklub, füredi tenisz, tenisz oktatás Balatonfüreden

Készült: 2010. november 18.

 

 

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső

 


Bezárás Bezár

NetStilus Web Design

Stúdió: 06 87 481 - 709
Mobiltelefon: 06 30 331- 85- 02
Mhelyi telefon: 06 87 581 - 235
Fax: 06 87 343 - 457
E-mail:
Web: www.netstilus.hu


Bezárás Bezár

 • KÖSZÖNTŐ
 • 2. oldal
 • 3. oldal
 • 4. oldal
 • KAPCSOLAT

Kezdő oldal (index.php)

....

 

 

2. oldal

...

3. oldal

...

1. oldal

...

Kapcsolat

...

 


Bezárás Bezár

Web Site

Üdvözöljük a BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR honlapján! Oldalunkon rövid betekintést kap a Klub életéből, megismerheti a Klub történetével, megismerheti a klub tagjait......

Weboldalunkon az alábbi szavakra kereshet:

tenisz, teniszpálya bérlése, teniszoktatás, balatonfüredi teniszklub, füredi tenisz, tenisz oktatás Balatonfüreden

Címsorszöveg: • BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR • BALATONFÜRED | TENISZKLUB

Készült: 2010. november 18.

 

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső