További részletek a Balatoni időjárásról

 

Útvonaltervezés
Útvonaltervezés a pályához

8230. Balatonfüred Kiserdő

 

Most 1 látogató van jelen az oldalon

Hírek, információk

1. oldal | 2. oldal | 3. oldal | 4. oldal | 5. oldal | 6. oldal | 7. oldal | 8. oldal
9. oldal

 

2019. december 21.

Karácsony Kupa eredményei

December 21-én került sor a hagyományos Karácsony Kupára, amely mindig alkalmat ad az elmúlt évtől való elköszönésre, baráti beszélgetésre.

A meghívásos férfi páros verseny körmérközéses formában került lebonyolításra. Az eredmények:

I helyezett Dr Hajba Csaba,Stanka László,

II helyezett Herold Krisztián,Pörneczi Norbertt,

III helyezett Id Solymár János, ifj.Solymár János.

A délutánig tartó versenyt követően a Sportkör vendégül látta a résztvevőket.Herold Krisztián finom ebédjével és finom borokkal.Köszönjük a hölgyek /Balázsné Zsuzsa,dr Pető Éve, Salamon Zsuzsa/ szenzácios süteményeit egész napos odafigyelését.

 

***

 

2019. december 18.

Karácsony Kupa

2019. December 21.-én szombaton 9.00 órakor kezdődik a szokásos év végi meghívásos Férfi Páros Karácsony Kupa.

Ezen a napon szeretettel várunk mindenkit, akik nem játszanak, az évtől egy pohár itallal szeretnének elbúcsúzni.

 

***

 

2019. november 25.

Balatonfüred az országos döntőben

Mindkét fiú csapatunk nagyszerűen szerepelt a PS csapatbajnokság selejtezőjében. Az 1-es csapat (Felhőfalvi András, Lipp Máté, Felhőfalvi László) három győzelemmel első lett, és ezzel bejutott a november 30-i országos döntőbe. A 2-es csapat (Vadász Oszkár, Török Ábel, Nemes Bulcsú) csoportjában két győzelemmel és egy vereséggel második. A játékosaink közül Lipp Máté és Török Ábel mindhárom mérkőzését megnyerte, Vadász Oszkár, Felhőfalvi László és Felhőfalvi András két-két győzelmet ért el.

 

***

 

2019. november 23.

Két aranyérem Szombathelyen

Három balatonfüredi játékos indult a Szombathelyen megrendezett Sportliget Kupán: két aranyéremmel tértek haza. Az F8-as kategóriában Felhőfalvi András 5 induló között a negyedik helyen végzett. Az F10-ben Lipp Máté 8 induló között, az F11-ben pedig Felhőfalvi László 9 induló között egyaránt első helyen végzett.

 

 

***

 

2019. október 30.

Áll a sátor!

2019. október 28-tól üzemszerűen működik a téli sátrunk, várva a sportköri tagjainkat és vendégjátékosainkat. Ahogyan azt már jeleztük, az állandó legalább fél évre pályát foglalók játékosok esetén, az óradíj 3500-Ft, külső vendégeinknek eseti alkalomra 4000-Ft/óra. Az állandó foglalásokat már lekötöttük, lehetőség van azonban még pályát kérni. Idén a rezsiköltségek csökkentése érdekében hétfőtől-péntekig 11.00-19.00 között üzemeltetjük, fűtjük a sátrat, hétvégén, tehát szombaton és vasárnap 09.00-14.00 között. Kérjük ennek szíves figyelembevételét. Az állandó pályát igénylők kedvezményes díját 2019. október 28.-2020. január 12. közötti időpontra, amely összesen 11 hét, kérjük előre ez év november 15.-ig befizetni a Sportkör számlájára 11748069-20065269. Kérjük az egyes párosok szervezőit, hogy társaiktól az így számolt összeget szedjék össze, és ez így együtt kerüljön feladásra a fenti számlára a megjegyzésben utalva arra, hogy kinek a pályadíjáról van szó. A pálya és a Klubház téli üzemeltetésével továbbra is Herold Krisztián gondnokunk gondoskodik és nála lehet eseti időpontokat is kérni további játékra.

Mindenkinek kellemes időtöltést, jó játékot kívánunk a téli időszakban is.

 

***

 

2019. október 23.

Bronzérem a HPS-en

Október 19-20-án Soroksáron rendezték meg az idei harmadik HPS Top Series tornát. Az F11-es korosztályban versenyzőnk, Török Ábel 15 induló között a harmadik helyet szerezte meg.

 

***

 

2019. október 16.

Évadzáró Forrás Kupa

Idén is megrendezésre került a Forrás Teniszparkban az évadzáró társasági férfi páros torna. A szép számú résztvevők között Erdei Ferenc, Herold Krisztián, Győri János és dr.Hajba Csaba is szerepelt.

A legjobb eredményt a dr. Hajba Csaba-Gál Gyula (sokszoros válogatott kézilabdás) páros érte el, III. helyével.

 

***

 

2019. október 15.

Veszprém Megyei Vegyes Páros Bajnokság

2019. október 12.-én került sor az első és egyúttal remélhetőleg hagyomány teremtő Veszprém Megyei Vegyes Páros Bajnokságra.

A versenyre a Megyei Szövetség és Sportkörünk közös szervezésében került sor, kiválóan előkészített pályákon, szép őszi teniszidőben. Kifejezetten nagy érdeklődés volt, összesen 11 páros szerepelt. A jó színvonalú mérkőzések körmérkőzéses formában 9.00 és 17.00 óra között 4 pályán folytatódtak.

Az eredmények:
I. Szűcs Bence-Szilágyi Adél
II. Erdei Ferenc-Zimonyi Eszter
III. Fazekas Péter-Ivusza Ágnes

Köszönjük a részvételt, gratulálunk és várunk mindenkit jövőre is!

 

***

 

2019. október 7.

Októberi "Batyus" rendezvény

Október 5.-én került sor a hagyományos őszi szezon záró közösségi rendezvényünkre, társasági páros tenisz tornánkra. Ezúttal visszatértünk a korábbiaktól eltérő lebonyolítási rendszerre akként, hogy bár páros mérkőzések lebonyolítására került sor, végeredményképpen egyéni eredményt számoltunk. Ennek megfelelően a körmérkőzéses formában minden körben más-más felállásba játszottak a párosok. Az előrejelzések ellenére jó teniszidőben 5 páros versenyzett, reggel 9-től délután 15.00 óráig bezárólag és a szokásos jó színvonalú mérkőzéseket hozva. Sajnáltuk, hogy ez alkalommal a hölgyek hiányoztak rendezvényünkről, de pótolta őket Balázsné Zsuzsa kedves odafigyelése és kiszolgálása. Úgyszintén köszönjük Herold Krisztiánnak és családjának az eseményt követő finom sülteket.

Az eredmények: I. Herold Krisztián, II. Stanka László, III. dr. Hajba Csaba

 

***

 

2019. október 6.

Senior Világbajnokság Umagon

Umagon került sor szeptember hónapban a Senior Tenisz Világbajnokságra, amelyen Sportkörünket a két csapatunkban is, így a G2 Balatonfüred és a Kiserdő Füred nevű csapatunkban is szereplő Erdei Ferenc képviselte, mint magyar válogatott. A csapatversenyben 23 nemzet indult és óriási sikert elérve a magyar csapat 10.-dik lett, Erdei Ferenc kiváló szereplésével és ez az eredmény egyúttal azt jelentette, hogy a magyar válogatott Európában a legjobb 6.-dik lett. Gratulálunk a magyar csapatnak és Erdei Ferencnek.

 

***

 

2019. október 5.

Nemzetközi Országos Senior Bajnokság Keszthelyen

Szeptemberbe került megrendezésre az ITF A kategóriájú több, mint 300 résztvevőt felvonultató Nemzetközi Magyar Tenisz Bajnokságra. Magyarország legmagasabban jegyzett versenyén Sportkörünket Homródi Péter, Erdei Ferenc és dr. Hajba Csaba képviselte kiemelkedő sikert elérve. Homródi Péter egyéniben III.-dik párosban II.-dik helyezést ért el. Ez utóbbi rendkívül szoros mérkőzésen rövidítésben vesztette el párjával Bakonyi Leventével. Erdei Ferenc két mérkőzést nyerve a cseh Czizek-től kapott ki, aki a világranglista közvetlen élmezőnyébe tartozik, és többek között az umagi Senior Világbajnokságon a világranglista II. helyezettjét is megverte. Párjával Sárkovics Péterrel megnyerték a 60+ párost, amely kategóriában az I., II. helyezést eldöntő mérkőzésen a dr. Hajba Csaba Milósárkovics János párossal játszottak és győztek. Kiemelkedő eredmény alapján mindhárom versenyzőnk előkelő helyet foglal el a nemzetközi ranglistán.

 

***

 

2019. október 01.

Veszprém Megyei Téli Férfi Senior Páros Bajnokság

Idén is megrendezésre kerül a senior férfi páros bajnokság gördülő rendszerben 2019. november és 2020. február közötti időpontban szombatonkénti játéknapokkal.

A versenykiírás az alábbi linkekre kattintva érhrtő el.

Versenykiírás

 

***

 

2019. szeptember 22.

Bronzérem Győrben

A szeptember 21-én Győrben megrendezett Panakor Kupa elnevezésű versenyen fiatal játékosaink az alábbi eredményeket érték el:

F8-ban (10 induló) Felhőfalvi András a hatodik helyen végzett.
L11-ben (4 induló) Felhőfalvi Luca a negyedik lett.
F11-ben (12 induló) Török Ábel a harmadik,
Felhőfalvi László pedig az ötödik-nyolcadik helyen végzett.

 

***

 

2019. szeptember 19.

Téli sátor

Várhatólag október végén, november elején üzemeljük be a téli sátrat, biztosítva a folyamatos játékot. A szokásnak megfelelően időpontokat dr. Hajba Csaba Elnöknél a Sportkör email-én elnokseg@petofisportkorfured.hu, vagy telefonon 309167483 lehet. Az Elnökség döntésének megfelelően ebben a szezonban a sátor óránkénti bérleti díja 4 000- Ft. Azok az igénylők, akik folyamatosan játszanak és állandó időpontot kérnek, 3 500- Ft pályadíjat fizetnek. Ez utóbbi esetben a féléves díjat kérjük 2019. november 15.-ig befizetni.

 

***

 

2019. szeptember 18.

Megyei Vegyes Páros Bajnokság

A Veszprém Megyei Tenisz Szövetség első ízben írta ki a Megyei Felnőtt Vegyes Páros Bajnokságot. Örömmel vesszük, hogy erre Balatonfüreden kerül sor. Agitálunk mindenkit, akit ez a versenyszám érdekel, hogy jelezze részvételét. A versenykiírást az alábbi linkre klikkelve láthatjátok.

VERSENYKIÍRÁS |

 

***

 

2019. szeptember 17.

Októberi Batyus Rendezvény

A szokásnak megfelelően idén is megtartjuk szezonzáró társasági tenisztornánkat a Batyus rendezvényt. Szeretettel várunk minden Sportköri tagunkat egy jó játékra, beszélgetésre, egy ital és finom ebéd elfogyasztása mellett. Aki teheti, hozzon magával italt, süteményt. A verseny kiírását az alábbi linkre klikkelve láthatjátok.

VERSENYKIÍRÁS |

 

***

 

2019. augusztus 23.

Szent István Napi Teniszverseny

Nagy sikerrel fejeződött be az immár 45.-ik alkalommal megrendezésre kerülő országos senior bajnokságunk 2019. augusztus 16-18 között.

A versenyen mintegy 100 nevezés volt köztük osztrák, szlovák és román versenyzőkkel. A három nap alatt jó szervezéssel 143 mérkőzést bonyolítottunk le. Sportkörünket 15 versenytő képviselte az alábbi remek eredményeket elérve:

 • Pető Éva 65 + női páros I
 • Kiss Zoltán 70+ I
 • Csendes István Szabó/Cege/ Gyula férfi páros 65+ II
 • dr Veress Gábor 60 + férfi páros III
 • Gál Gyula 50+ vegyes páros II
 • Mészáros Károly Solymár János férfi páros 60 + III
 • Stanka László Hajba Csaba férfi páros 55+ III
 • Hajba Csaba 60+ férfi egyéni III.-ik helyezés.

Megemlítjuk még, hogy Erdei Ferenc a sportkör két csapatának is tagja és férfi 60+ számban I. helyezést ért el.

Minden versenyzőnek köszönjük a részvételt és a sportszerü versenyzést.Köszönjük a szervezők munkáját a Herold család kiszolgálását és Dr Barbarics Tamás versenybíró nagyszerü munkáját.Jövőre ismét várunk mindenkit.

A további részletes eredményeket később közöljük.

 

***

 

2019. augusztus 11.

Két bronz Százhalombattán

2019. augusztus 10-én Százhalombattán rendezték meg a Batta Kupát, ahol négy játékosunk is rajthoz állt. Török Ábel az F11-es (13 induló) és az F10-es (12 induló) korosztályban is bronzérmet szerzett. Felhőfalvi László az F11-ben az 5-8. helyen zárt. Felhőfalvi Luca az L11-ben (9 induló) a 4-6. helyet szerezte meg. Felhőfalvi András F8-ban (6 induló) 4. lett. (A képen az F11-es korosztály első négy helyezettje)

 

***

 

2019. augusztus 10.

Batyus rendezvény

Augusztus 10-én került megrendezésre a hagyományos társasági tenisztornánk a Batyus torna. A közel 20 résztvevő a bolond páros szabályai szerint került összesorsolásra és így 7 férfi páros versenyzett, míg a hölgyek egymást cserélve körbejátszottak. A rendkívüli meleg ellenére jó hangulatban szoros mérkőzések után az alábbi eredmények születtek.

Férfi páros I helyezett a Dr Győri János,Pörneczi Norbert, a II helyezett a Dr Hajba Csaba ,Gál Gyula és III helyezett a Kupcsik György,Sárkány Ferenc páros.

A hölgyek egyéniben számolták az eredményt, I Pető Éva, II Bial Gabi, III Salamon Zsuzsa.

A győztesek sportköri tagunk Horváth Norbert által felajánlott értékes ajándékokat vehettek át. Délután a Herold család finom jőkai bablevesét fogyasztottuk el a hozott finom süteményekkel és italokkal. Köszönjük Földházi Isrván által prezentált finom krémeseket. Minden résztvevőnek köszönjük a részvételt és a sportszerű játékot.

 

***

 

2019. augusztus 07.

Szent István verseny kiírás

 

***

 

2019. július 28.

Korosztályos Megyebajnokság Balatonfüreden.

2019. július 27-én került sor Balatonfüreden a megyei korosztályos bajnokságra.

A tavalyinál kisebb mezőny jött össze elsősorban a Balatonbogláron zajló párhuzamos verseny miatt. A Pápáról, Veszprémből, Balatonfüredről érkező fiatalokat sok szülő is elkísérte. Színvonalas, harcos mérkőzéseken következő eredmények születtek:

L12 | L16 | F14 | F18 | F18 selejtező | F12

Köszönjük a nevelő edzők munkáját és a szülők támogatását.

 

***

 

2019. július 28.

Huszár Kupa

2019. július 27-én került megrendezésre a II.-ik Huszár Kupa Fövenyesen.

A 3-as kategóriáju senior verseny nagy mezőnnyel, szinvonalas mérkőzésekkel zajlott. Sportkörünket képviselő Dr Hajba Csaba és Stanka László párosban II.-ik helyezést értek el, Kiss Zoltán egyéniben II.-ik lett, míg Dr Hajba Csaba egyéniben a III.-ik helyen végzett.

 

***

 

2019. július 27.

Boglár Kupa

2019. július 27-én rendezték meg Balatonbogláron a Boglár Kupa elnevezésű PS versenyt. Versenyzőink eredményei:

 • L10 (8 induló): Vadász Virág (2.)
 • L11 (7 induló): Felhőfalvi Luca (4.)
 • F8 (9 induló): Felhőfalvi András (8-9.)
 • F10 (25 induló): Török Ábel (5-8.)
 • F11 (24 induló): Felhőfalvi László és Vadász Oszkár (3-4.), Török Ábel (5-8.)

 

***

 

2019. július 23.

Országos Senior Bajnokság

Idén is megrendezésre került Budapesten a Feneketlen tónál lévő Park Tenisz Klubban julius 18-21 között az országos senior bajnokság. Sportkörünk több tagjai is részt vett a bajnokságon és az alábbi nagyszerü eredményeket értük el.

A dr Pető Éva-Szücs Mária valamint a Homródi Péter-Bakonyi Levente páros magyar bajnok lett !

A dr Hajba Csaba-Stanka László páros 3.-ik helyezést ért el.

Homródi Péter egyéniben II.-ik helyezést ért el

Sportkörünk két csapatában is játszó Erdei Ferenc egyéniben 3.-ik párosban Schmidt Ferenccel az oldalán 2.ik helyezést ért el.

Valamennyiüknek gratulálunk személyes sikerükhöz és Sportkörünk hírnevének öregbítéséhez!

 

***

 

2019. július 16.

FIGYELEM!! IDŐPONT VÁLTOZÁS!!

A hagyományos Nyári Páros (Batyus) Teniszverseny 2019. július 20 helyett

2019. augusztus 10.-én
09.00 órától kerül megrendezésre!

Az eseményre várjuk valamennyi Sportköri tagunkat. A páros versenyt úgyszintén a hagyományoknak megfelelően bonyolítjuk le, azaz erősorrend alapján két csoportot állítunk fel, majd a párokat összesorsoljuk. Amennyiben a jelentkezők száma azt lehetővé teszi, külön férfi párosok és külön vegyes párosok játszhatnak. Szeretettel várjuk tehát a jelentkezőket, akik természetesen a versenyt követően egy finom estebédre is hivatalosak.

Kérjük a résztvevőket, hogy egy-egy süteménnyel vagy itallal járuljanak hozzá a jó hangulathoz.

 

Versenykiírás

2019. évi Nyári Páros Teniszverseny

A verseny neve: 2019. évi Nyári Páros (Batyus) Teniszverseny
Ideje: 2019. augusztus 10. szombat 9.00 óra
Rendező: Balatonfüredi Petőfi Sportkör
Helyszín: Balatonfüred Kiserdő teniszpálya
Nevezés: a kezdési időpontig a helyszínen, illetőleg megelőzőleg Herold Krisztiánnál, illetőleg dr. Hajba Csabánál
Résztvevők: a sportkör tagjai
Versenybíró: Dr. Hajba Csaba, Mészáros Károly
Pályák száma: 4 db salakos
Díjazás: Oklevél és Kupa. Az I. helyezettek egésznapos wellness belépőt kapnak a Silver Hotelba
Versenyszám: felnőtt férfi és vegyes páros
Lebonyolítás: a szervezők erőviszony figyelembevételével a helyszínen sorsolják össze az egyes párokat

Eredményhirdetés után az egyesület által szervezett közös ebéd elfogyasztása, valamint a versenyzők által hozott ételek, italok kóstolása. A verseny költségeit a sportkör biztosítja.

 

***

 

2019. július 10.

Két bronzérem Zalaegerszegen

Július 6-án Zalaegerszegen rendezték meg a ZTE Kupa elnevezésű versenyt.

Klubunkat két versenyző képviselte a tornán: az F11-es korosztályban Vadász Oszkár, az F10-ben pedig Török Ábel egyaránt harmadik helyen végzett.

 

***

 

2019. július 9.

Szívkupa

Hetedik alkalommal került sor a Szívkupa társasági tenisz tornára.

A hagyományoknak megfelelően 10 férfi páros játszott körmérkőzéses formában színvonalas mérkőzéseken. A Szívkupa alapítója dr. Veress Gábor és évek óta fő szponzora a Halker, illetőleg tulajdonosa Gödry Zoltán, aki maga is versenyzett. A jó hangulatot nagymértékben elősegítette Balázsné Zsuzsa elnökségi tagunk odafigyelése és Herold Krisztián gondnokunk által készített finom ételek. A verseny befejeződését követően este 18.00 órától a Blaha Étterem látta a versenyzőket vendégül egy vacsorára.

Az eredménye: I. Fazekas György-Szecsődi István, II. Kupcsik György-Szabó (Cege) Gyula, III. dr. Hajba Csaba-Stanka László

 

***

 

2019. július 04.

Országos Orvos Bajnokság

Az Országos Orvos Teniszszövetség 2019. június 28-30. között Balatonbogláron tartotta a 35. Országos Orvos Teniszbajnokságát 130 fő részvételével. Balatonfüredről Dr. Veress Gábor képviselte sportkörünk színeit és a 75+ majd a 70+ férfi páros kategóriában 2 első helyezést ért el.

Gratulálunk!

 

***

 

2019. július 1.

Újabb hétvége, újabb verseny, újabb érem!

2019. június 29-én Százhalombattán rendezték meg a Batta Kupát, ahol az F10-es korosztályban versenyzőnk, Török Ábel nyolc induló közül a második helyen végzett.

 

***

 

2019. június 28.

Két ezüstérem Fehérváron

2019. Június 22-én Székesfehérváron rendezték meg a Viszló Transz Kupát, ahol öt versenyzőnk is rajthoz állt.

Az L10-es korosztályban Vadász Virág három induló között a második helyen végzett.

Az F10-ben Török Ábel 14 induló között szintén a második helyet szerezte meg.

 

***

 

2019. június 27.

Balatonboglár 2019.

A fiatalok mellett az idősebbek is aktívan versenyeznek.

2019. júniusában került sor Balatonbogláron a 2-es kategóriájú Senior teniszversenyre, amelyen Sportkörünk is képviseltette magát.

Az eredmények:

dr. Hajba Csaba - Stanka László III. helyezés
Vegyes párosban: dr. Hajba Csaba-Szabó Éva III. helyezés

 

***

 

2019. június 26.

Verseny Klagenfurtban

Nemzetközi versenyen vett részt Homródi Péter és Pető Éva Sportköri tagunk az alábbi eredményt elérve.

Homródi Péter egyéni I. helyezés, míg a Homródi Péter-Pető Éva páros a négy közé jutásért vívott küzdelemben "elvérzett".

Az eredmény azért is értékes, mert az ITF 2-es kategóriájú volt.

 

***

 

2019. június 24.

Huszár Kupa

2019. június 21-23.-án került sor a Huszár Kupára Fövenyesen. A Senior versenyen Sportkörünk tagjai jó eredményeket értek el, az alábbiak szerint.

Kiss Zoltán férfi egyéni II. helyezés, dr. Hajba Csaba férfi egyéni II. helyezés, Stanka László férfi egyéni II. helyezés, Kupcsik György férfi egyéni III. helyezés és dr. Hajba Csaba-Kupcsik György férfi páros I. helyezés.

 

***

 

2019. június 17.

Vadász Oszkár az országos döntőbe jutott!

A Balatonbogláron megrendezett korosztályos vidékbajnokságon a fiú 12-es egyéni mezőnyben a BPSK 11 éves versenyzője, Vadász Oszkár két győzelemmel a legjobb 16 közé került és ezzel az augusztusi nyíregyházi országos döntőbe jutott. Fiú 12-es csapatunk (Felhőfalvi László, Vadász Oszkár, Török Ábel) a csapatversenyben nagyot küzdött, de a náluk 1-2 évvel idősebb versenyzőkből álló csapatoktól vereséget szenvedett.

 

***

 

2019. június 11.

Újabb sikerek a fiataloknál

Június 7-9-én Dunakeszin rendezték meg az I. Hungarian Champions Bowl versenyt. Klubunkat két játékos képviselte: a 2008-as korosztályban Vadász Oszkár 8 induló közül a harmadik helyet szerezte meg, a 2009-es korosztályban Török Ábel 16 induló közül az 5-8. helyen végzett.


(A képen a 2009-es korosztály díjátadója)

 

 

2019. május 28.

Érmek Zalaegerszegen

Május 25-én a Zalaegerszegen rendezett ZTE Play and Stay Kupán mindhárom induló játékosunk érmet nyert. Az F10-es korosztályban Török Ábel harmadik helyet szerzett. Az F11-ben Vadász Oszkár első, Felhőfalvi László második lett.


(Balról jobbra: Felhőfalvi László, Vadász Oszkár, Török Ábel)

 

***

 

2019. május 20.

Füred Open eredményei

2019. május 18.-án került sor Kiserdei pályáinkon a már hagyományos Füred Open Nyílt Férfi Egyéni Városi Bajnokságra. A bajnokságon azok az amatőr versenyzők vehettek részt, akik jogosultak indulni a Veszprém Megyei Csapatbajnokságokon. A tavalyihoz hasonló részvétel mellett kiváló tenisz időben remek mérkőzések zajlottak.

Az eredmények:

I. Dobosi Csaba Veszprém Egyetem SE
II. Kupcsik György Balatonfüredi Petőfi SK
III. Stanka László-dr. Hajba Csaba Balatonfüred Petőfi SK

Mindenkinek köszönjük a részvételt és várjuk a játékosokat a jövő évi versenyre is.

 

***

 

2019. május 15.

Forrás Kupa

A Forrás Teniszpark 2019. május 11.-én rendezte meg szezonnyitó Társas Férfi Páros Tenisztornáját.

A 10 páros részvételével lebonyolított versenyen Sportkörünket dr. Hajba Csaba-Erdei Ferenc párosok képviselték. A kiélezett küzdelmeket hozó tenisztornát végül a dr. Hajba Csaba-Erdei Ferenc páros nyerte meg.

Ezúton is köszönjük a meghívást és a kiváló szervezést.

 

***

 

2019. május 14.

Diákolimpia

Idén első alkalommal adtunk helyt a Veszprém Megyei Diákolimpia döntőjének. Az egyébként minden évben szokásos versenyen a kiserdei teniszpályáinkon 3 csapat a Lovassy Gimnázium, Táncsics Gimnázium és a Vetési Gimnázium csapatai vettek részt, körmérkőzéses formában. Az egész napos versenyt Lengyel Álmos versenybíró vezényelte le, amely munkáját ezúton is köszönjük.

Az eredmények:

I. Lovassy Gimnázium
II. Vetési Gimnázium
III. Táncsics Gimnázium

Az I. és II. helyezett jutott tovább a Balatonboglári Országos döntőbe.

 

***

 

2019. május 7.

Füred Open 2019.

Idén is megrendezésre kerül Balatonfüred Város Nyílt Férfi Egyéni Teniszbajnoksága 2019. május 18.-án (szombaton). A versenyen elsősorban a Veszprém Megyei játékosokat várjuk az alábbi linken található versenykiírás szerint.

A versenykiírás megtekintése

 

***

 

2019. május 6.

Tavasz Kupa

2019. április 27.-én került sor a már hagyományosnak tekinthető Tavasz Kupa páros társasági versenyre. A verseny fő védnöke sportkörünk tagja Földházi István volt, aki egyúttal az egész verseny anyagi, pénzügyi feltételeit is biztosította. Az egyébként meghívásos versenyen 9 páros indult, akik 2 csoportban körmérkőzések után, helyosztó mérkőzéseket játszottak.

Az eredmények: I. dr. Kara Katalin-dr. Hajba Csaba, II. Földházi István-Rácz József, III. dr. Veres Gábor-dr. Fülöp István.

A színvonalas és jó hangulatú tornán végig a Földházi család vendégszeretetét élveztük. A finom ételekről, süteményekről és italokról úgyszintén ők gondoskodtak. A Sportkör nevében is köszönjük a Földházi család vendégszeretetét.

 

***

 

2019. május 5.

MLTC Kupa Budapest

A Senior versenynaptár szerint került sor 2019. áprilisába az NLTC Kupára, ahol Homródi Péter és dr. Pető Éva képviselte Sportkörünket, mégpedig sikeresen. Homródi Péter férfi egyénibe I. helyezést ért el, úgyszintén I. helyezett lett vegyes párosba Homródi Péter dr. Pető Évával.

Gratulálunk a szép eredményhez!

 

***

 

2019. április 4.

Tavaszi hírek

A téli sátor 2019. április 7.-ig működik, majd a rá következő héten még felállított állapotban letisztítjuk a már sok helyen koszos ponyvát. A sátor bontására április 13.-án kerül sor, majd 14-16.-án tesszük rendbe a pályákat, hogy remélhetőleg a húsvétra már a 3-as és 4-es pályák működhessenek.

Szeretettel várunk minden vendégünket és sportköri tagunkat, és jó sportolást kívánunk a nyári szezonra.

 

***

 

2019.április 3.

Eredményes volt a közgyűlés

Nagyszámú érdeklődő mellett eredményes közgyűlést tartott 2019. március 23.-án Sportkörünk. Elfogadásra került valamennyi napirendi pont, így az elmúlt időszak tevékenységéről szóló beszámoló és a jövő évi költségvetési terv is. Az érdeklődők az írásbeli anyagokat honlapunkon olvashatják. A közgyűlés a hagyományoknak megfelelően közös vacsorával ért véget.

 

***

 

2019. március 05.

Közgyűlés 2019. március 23.-án, szombaton 16.00 órakor

Beszámoló a Balatonfüredi Petőfi Sportkör és az Elnökség 2018. évi tevékenységéről
Balatonfüredi Petőfi Sportkör 2018. évi pénzforgalmi elszámolása
Balatonfüredi Petőfi Sportkör 2019. évi költségvetése e/ft-ban
Balatonfüredi Petőfi Sportkör 2019. évi rendezvényterve

 

***

 

2019. március 04.

Körmeczy Zsuzsa ITF I. kategóriájú nemzetközi verseny

Ismét remek eredményt ért el sportkörünk tagja Homródi Péter a nemzetközi senior versenyen. Korosztályában egyéniben III. helyezett lett, míg férfi párosban I. helyezést ért el.

 

 

2019. február 25.

Büszkék vagyunk fiataljainkra

Az elmúlt évben de már 2019. első két hónapjában is remek eredményt értek el sportkörünk fiatal versenyzői, amelyről az alábbi tájékoztatást adjuk.

Gratulálunk a fiataloknak a remek eredményekhez és az őket felkészítő Lengyel Álmosnak edzői munkájáért. Köszönjük továbbá a fiatalok szüleinek is a segítséget és támogatást.

 

***

 

2019. február 24.

Korosztályos egyéni fedettpályás verseny

A Balatonfüred Petőfi Sportkör Korosztályos egyéni fedettpályás versenyt hírdet. A verseny helye Balatonfüred Kiserdei fedettpálya...

A további részletekről az alábbi linkekre kattintva tájékozódhatnak az érdeklődők.

Versenykiírás

 

***

 

2019. február 23.

Remek eredmények utánpótlás versenyzőinktől

Február 23-án Zalaegerszegen rendezték meg a ZTE Kupa elnevezésű Play and stay versenyt, ahol öt utánpótlás versenyzőnk is rajthoz állt. A leány U10-es korosztályban Vadász Virág nem jutott tovább a csoportjából. A leány U11-ben Felhőfalvi Luca a hat induló közül negyedik helyen zárt. A fiú U10-ben Török Ábel kilenc induló közül a harmadik helyet szerezte meg. A fiú U11-ben szintén kilenc induló közül Vadász Oszkár a második, Felhőfalvi László a harmadik, Török Ábel pedig a negyedik lett.

(A képen balról jobbra: Török Ábel, Vadász Virág, Felhőfalvi Luca, Felhőfalvi László, Vadász Oszkár)

 

***

 

2019. február 18.

Balázs Istvánné városi elismerése

Idén is sor került Balatonfüred Város Sportolóinak, sportszervezőinek elismerésére mégpedig 2019. február 15.-én 18 órakor megtartott ünnepélyes díjátadással. Sportkörünk részéről a kitüntetést Balatonfüred Városi Elismerését több évtizedes kiemelkedő sport és társasági teniszszervezői tevékenységének elismeréseként, Balázs Istvánné Zsuzsa kapta. Valamennyien büszkék vagyunk Zsuzsára, és egyúttal gratulálunk.

 

***

 

2019. február 05.

Polgármesteri felhívás!

Dr. Bóka István Polgármester Úr a napokban keresett meg az alábbiak szerint.

Sportkörünk kérésére egy gépkocsi behajtásra szóló engedélyt kaptunk a Kiserdőbe, és egy közelmúltban tartott helyszíni bejáráson azt tapasztalták, hogy több gépkocsi is behajt, ugyanezt a Közterület Felügyelők is jelezték. Kérése, hogy a behajtási engedélybe foglaltakat tartsuk be. A fentiekre tekintettel Tisztelettel Kérem Sportkörünk Tagjait és Vendégeit, hogy e szabályt tartsák be, mert egyébként a már meglevő egy gépkocsira szóló engedély is visszavonásra kerülhet. A behajtási engedély hiányában egyébként komoly pénzbírság is alkalmazható.

dr. Hajba Csaba
Elnök

 

***

 

2019. január 13.

Viszló Transz Kupa

Január 12-én Székesfehérváron rendezték meg a Viszló Transz Kupa "Play and stay" versenyt, ahol öt versenyző (Vadász Virág, Felhőfalvi Luca, Felhőfalvi László, Vadász Oszkár és Török Ábel) is képviselte klubunkat.

A legjobb eredményt Török Ábel érte el, aki az U10-es korosztályban kilenc versenyző közül a harmadik helyet szerezte meg.

 

***

 

2019. január 4.

Karácsony Kupa

2018. december 22.-én került sor a több évtizedes hagyománnyal rendelkező Karácsony Kupa férfi meghívásos páros versenyre.

A 8 páros két csoportban körmérkőzést játszott, majd következtek a helyosztók.

A végeredmény:

 • I. Csendes István-Homródi Péter,
 • II. dr. Veress Gábor-dr. Győri János
 • III. dr. Hajba Csaba-Stanka László
 • Az egész napos versenyt követően fehér asztal mellett köszöntünk el az elmúlt évtől, Herold Krisztián és családja által biztosított vacsorával, hölgy klubtagjaink Balázs Istvánné, dr. Pető Éva és Salamon Zsuzsa segítő közreműködésével.

  A rendezvényről készült fotókat az alábbi linken tekinthetitek meg.

   

  ***

   

  2018. január 3.

  Sátor

  Ezúton jelezzük, hogy a téli sátor II. féléves működésének időszaka 2019. január 14.-2019. április 7., azaz összesen 12 hét. Kérjük a sátort állandó jelleggel igénybevevőket, hogy a II. féléves díjat az előző félévhez hasonló módon szíveskedjenek befizetni a Balatonfüredi Petőfi Sportkör számlájára 11748069-20065269. Lehetőség van postai úton is fizetni, aki ezt igényli, kérjük, hogy Herold Krisztián gondnoktól kérjen csekket.

   

  ***

   

  1. oldal | 2. oldal | 3. oldal | 4. oldal | 5. oldal | 6. oldal | 7. oldal | 8. oldal
  9. oldal

   

   

   

   

  TOVABB >>

   

  Seo | design by: NetStilus | Minden jog fenntartva * www.petofisportkorfured.hu * 2010 - 2024 | GalA | UserA


  Netstilus Webdesign

  Bezárás Bezár

  Web Site Impressum

  Üdvözöljük a BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR honlapján! Oldalunkon rövid betekintést kap a Klub életéből, megismerheti a Klub történetével, megismerheti a klub tagjait......

  Tulajdonos: BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR

  Címsorszöveg: • BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR • BALATONFÜRED | TENISZKLUB

  Linkfelhő: tenisz, teniszpálya bérlése, teniszoktatás, balatonfüredi teniszklub, füredi tenisz, tenisz oktatás Balatonfüreden

  Készült: 2010. november 18.

   

   

  Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső

   


  Bezárás Bezár

  NetStilus Web Design

  Stúdió: 06 87 481 - 709
  Mobiltelefon: 06 30 331- 85- 02
  Mhelyi telefon: 06 87 581 - 235
  Fax: 06 87 343 - 457
  E-mail:
  Web: www.netstilus.hu


  Bezárás Bezár

  • KÖSZÖNTŐ
  • 2. oldal
  • 3. oldal
  • 4. oldal
  • KAPCSOLAT

  Kezdő oldal (index.php)

  ....

   

   

  2. oldal

  ...

  3. oldal

  ...

  1. oldal

  ...

  Kapcsolat

  ...

   


  Bezárás Bezár

  Web Site

  Üdvözöljük a BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR honlapján! Oldalunkon rövid betekintést kap a Klub életéből, megismerheti a Klub történetével, megismerheti a klub tagjait......

  Weboldalunkon az alábbi szavakra kereshet:

  tenisz, teniszpálya bérlése, teniszoktatás, balatonfüredi teniszklub, füredi tenisz, tenisz oktatás Balatonfüreden

  Címsorszöveg: • BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR • BALATONFÜRED | TENISZKLUB

  Készült: 2010. november 18.

   

  Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső