További részletek a Balatoni időjárásról

 

Útvonaltervezés
Útvonaltervezés a pályához

8230. Balatonfüred Kiserdő

 

Most 2 látogató van jelen az oldalon

Hírek, információk

1. oldal | 2. oldal | 3. oldal | 4. oldal | 5. oldal | 6. oldal | 7. oldal | 8. oldal
9. oldal

 

2017. december 18.

2017 évi ifjúsági versenyzőink évzáró összejövetele

A fiatal tagjaink részére idén is december 10.-én megtartottuk az évzáró összejövetelét.

Az edzőjük Lengyel Álmos bevezetőileg megköszönte az egyesület segítségét, a szülők támogatását és nem utolsó sorban a gyerekek hozzáállását. Az év során minden gyerek fejlődött, volt, aki sokat, volt, aki megfelelően. Lengyel Álmos kitért arra, hogy azok a játékosok, akik országos versenyeken részt vettek rutin hiányában nem tudnak még jobb eredményeket elérni. Ehhez még több versenyen kellene részt venni, amihez az egyesület és a szülők segítsége kell.

Egyesületünk elnöke dr Hajba Csaba üdvözölte a megjelenteket. Nagy örömmel nézett végig, hogy milyen sokan vannak a fiatalok. A szezonban nagyon jó látni, hogy a fiatalok mennyire jól fejlődnek és mennyien vannak. Kívánt a fiataloknak további fejlődést és jó egészséget. Ezután kiosztották a házibajnokság díjait és két versenyzőnek az országos ranglistán való előrejutásuk elismerését.

A jelenlévő ezután elbeszélgettek és megkóstolták a szülők és nagyszülők remek műveiket.

Eredmények:

2017 év leg eredményes leány versenyzője: Bernát Eszter / 63. hely

2017 év leg eredményes fiú versenyzője: Turán Robin / 96. hely

 

Házibajnokság eredményei:

Leány egyes:

1. Chugyik Bíborka
2. Vajai Anna
3. Dömötör Zsófia
4. Temesi Kamilla
5. Felhőfalvy Luca
6. Dömötör Nóra
7. Vadász Virág

Fiú egyes:

1. Jelencsics Bálint
2. Temesi Kornél
3. Felhőfalvy László
4. Vadász Oszkár
5. Török Ábel

Ifjúsági fiú egyes:

1. Szurma András
2. Horváth András
3. Bóta Jonatán
4. Szurma Krisztián

 

***

 

2017. december 17.

Karácsony Kupa

Jó hangulatban 8 férfi páros részvételével került lebonyolításra 2017. december 16.-án a hagyományos Karácsony Kupa.

A verseny eredménye:

I. Kupcsik György-Fazekas György,
II. dr. Hajba Csaba-Stanka László,
III. Csendes István-Homródi Péter

A versenyt követően fehér asztal mellett finom ételek és italok társaságába köszöntünk el az ez évi versenyévadtól. Köszönjük minden résztvevőnek és segítőnek a közreműködést.

 

***

 

2017. december 6.

Advent és ünnepi koccintás

Advent van, alkalom arra, hogy felkészüljünk az ünnepekre, átgondoljuk a lassan elmúló év sikereit, bánatait és gondoljuk azon szeretteinkre, barátainkra, akik már nincsenek közöttünk. Sportkörünk Elnöksége nevében szeretnék minden tagunknak, sport barátunknak csendes megnyugvó Adventi készülést, Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt Kívánni, egyúttal minden sportköri tagunkat, aki teheti meghívom 2017. december 16.-án a délutáni órákban egy ünnepi koccintásra Klubházunkba. dr. Hajba Csaba

 

***

 

2017. december 6.

Üllésezett az Elnökség

Megtartotta ez évi utolsó ülését a sportkör Elnöksége. Áttekintettük a pénzügyi helyzetet, megfogalmaztuk a következő év utánpótlás nevelési stratégiát, amelyet tovább pontosítunk edzőink bevonásával a közeljövőben. Az Elnökség döntött arról, hogy gondnoki állásra pályázatot, hirdetést adunk fel, amelyet részmunkaidőben, vagy vállalkozási formában lehet betölteni a szabadtéri időszakra vonatkozóan. Pályázatot nyújtottunk be utánpótlás nevelési célokra a Sportegyesületek Országos Szövetségéhez 2 000 000-Ft értékben. Elfogadtuk az elmúlt évivel lényegileg egyező 2018. évre vonatkozó rendezvénytervet. Első versenyünk a februári páros verseny lesz, amelyre minden sportköri tagunkat szeretettel várunk. Ennek pontos időpontját a honlapon és a sátorba még közzé tesszük.

 

***

 

2017. december 5.

Lengyel Álmos kitűntetése

A Veszprém Megyei Tenisz Szövetség javaslatára több évtizedes, edzői, utánpótlást nevelő munkáját elismerő kitüntetést adományoz a Veszprém Megyei Önkormányzat, amelyet sportköri tagunk 2017. december 8-án ünnepélyes keretek között vesz át a Megyeház dísztermébe. Gratulálunk Álmosnak!

 

***

 

2017. december 4.

Megyei Senior Páros Verseny

A terveknek megfelelően folyamatosan zajlik Balatonfüreden a téli Senior Megyei Féri Páros verseny. Az eddigi eredmények: Gálfi, Szabó-Tánczos, Gál 6:4, 6:2, Csendes,Homródi- Bujdos, Horváth 3:6, 4:6, Stanka, Herold-Varga,Dobosi 6:2, 4:6, 6:10, Erdei, Hajba-Kiss, Keller 7:5, 6:0, Tánczos, Gál-Bujdos, Horváth 3:6, 0:6, Varga, Dobosi-Erdei, Hajba 7:5, 6:4

A következő ez évi utolsó fordulóra december 9.-én kerül sor. A 2018-as évben folytatódik a nyolc csapat részvételével rendezett körmérkőzéses verseny. A hírekről folyamatosan tájékoztatást adunk.

 

***

 

2017. december 3.

Karácsony Kupa

Sokadik alkalommal kerül megrendezésre 2017. december 16.-án a meghívásos férfi páros Karácsony Kupa a sátorban 10 és 17 óra között. Ez alkalomból minden sportköri tagunkat is szívesen látunk és hívunk 16-17 óra magasságába egy ünnepi koccintásra, hogy elköszönjünk a lassan elmúló 2017-es évtől.

 

***

 

2017. december 2.

Gyászhír

Szomorúan tudatjuk, hogy elhunyt Sportkörünk korábbi tagja, támogatója, sokunk korábbi teniszpartnere Marosi Miklós- Májk Isten nyugasztalja!

 

***

 

2017. november 4.

Áll a sátor, november 6.tól lehet játszani

Egy kis csúszással, de határidőben sikerült felállítania sátrat és november 3.-án a lámpákat is fel tudtuk rakni. Még a hétvégéig, azaz vasárnapig működik az 1-es és 2-es pálya a szabadtéren, de hétfőtől már csak a sátorban lesz játéklehetőség. Mindenkinek jó játékot kívánunk a téli időszakra is.

 

***

 

2017. november 3.

Nyugdíjba ment gondnokunk

Bocsor József gondnokunk 2017. augusztusával nyugdíjba ment, és a sportkörnél 2017. november 1-jén volt utolsó munkanapja. Jóska közel egy évtizeden át dolgozott lelkiismeretesen és magas színvonalon a sportkörnél. Neki köszönhetjük, hogy mindig kiváló színvonalú pályákon tudtunk játszani, figyelt sportköri létesítményeink állagára, rendjére és tette mindezt a sportköri tagság teljes köz megelégedésére. Mivel Jóska nyugdíjas éveiben már nem vállal nálunk munkát, a sportkör nevében elköszöntem tőle, jelezve számára azt is, hogy a sportkör 2018. márciusában tartandó közgyűlésén a közösség is együttesen szeretné megköszönni munkáját, és elköszönni tőle. Jóskának megérdemelt nyugdíjas éveiben pihenést és jó egészséget kívánunk!

 

***

 

2017. október 27.

VERENYKIÍRÁS

Veszprém Megyei Férfi Amatőr Senior Páros Bajnokság.

Verseny neve: Veszprém Megyei Férfi Amatőr Senior Páros Bajnokság.

Verseny célja: a 45. év feletti férfi amatőr párosok bajnoki címének eldöntése.

A verseny ideje: 2017. november 15. - 2018. február 15. szombatonként, 2 pályán 14.00 és 18.00 óra között.

A verseny helye: Balatonfüred Petőfi Sportkör Kiserdő téli teniszszátor.

Rendező: a Veszprém Megyei Tenisz Szövetség és a Balatonfüredi Petőfi Sportkör.

Versenyigazgató: dr. Hajba Csaba 06-30/9167483 email: elnokseg@petofisportkorfured.hu

Nevezési díj: Nincs! Egy játék óráért az egymás ellen játszó párosok összességében 1 000- Ft pályahasználati díjat fizetnek.

Nevezési határidő: 2017. november 10.-ig a versenyigazgató email címén írásban, a párosok megnevezésével és telefonos, illetőleg email-es elérhetőségével.

Díjazás: kupa, amelyet a Veszprém Megyei Tenisz Szövetség 2018. február-márciusi közgyűlésen adunk át.

Labda: a párosok hoznak labdát, de utólagosan a szervezők a lejátszott mérkőzések számához igazodóan új labdák átadásával honorálják a párosokat. A lebonyolítás módja: a nevezések számától függően egy vagy több csoportban körmérkőzések, két 6-os játszmákkal és 10-es tiebreak-al. A kiírt sorsolásnak megfelelően, amelyet a benevezett párosok írásban megkapnak, minden szombaton 14.00 és 18.00 óra között játszhatnak (egy mérkőzésre két órát szánunk). Az egyes párosok a kiírt játékrend alapján játszanak, azonban egymással egyeztetve kérhetnek a versenyigazgatótól ettől eltérő időpontot, azaz egy szombaton egy vagy több meccset is játszhatnak, vagy egy-egy szombati napot ki is hagyhatnak. Az eredményeket a versenyigazgatónál kell email-en leadni, és arról a Veszprém Megyei Tenisz Szövetség honlapján adunk folyamatos tájékoztatást. 2018. február 15.-ig azonban minden mérkőzést le kell játszani.

Az egyes játéknapokon lejátszandó mérkőzésekről a párosok email-en 2017. november 15.-ig kapnak tájékoztatást.

Veszprém Megyei Tenisz Szövetség

Balatonfüredi Petőfi Sportkör

 

***

 

2017. október 19.

Protexin Orvos-páros Kupa

2017 október 7.-n Budapesten az MTK pályán népes mezőnnyel zajlott a 6 versenyszámban megrendezett páros teniszverseny 1 női páros, 3 férfi páros és 2 vegyes páros korosztályban. Körmérkőzek döntötték el a döntők részvevőit. Sportkörünk 2 tagja is első helyezést ért el.

Dr Veress Gábor / párja Dr Szentkirályi István/ és Dr Pető Éva /párja Dr Bíró Roland/


(ennek a versenyszámnak az eredményhirdetéséről készült a fotó)

 

***

 

2017. október 2.

Nyári szezont záró páros verseny, a lelátó ünnepélyes átadása.

2017. szeptember 30-án került sor a nyári szezont lezáró páros versenyre, amely egyúttal alkalmat adott arra is, hogy ünnepélyes keretek között átadjuk a már augusztusban elkészült lelátót.

Az átadáson a sportköri elnök megnyitója után dr. Boka István polgármester méltatta a beruházást, a sportkör eredményeit. Megjelentek a kivitelező cég a KOBOX Kft. tulajdonosai és tudósítást adott a Füred Tv. is. Végezetül a sportköri elnök és dr. Boka István együtt vágták át a lelátó átadását jelképező nemzeti színű szalagot. Ezt követően került sor a páros versenyre, mégpedig két kategóriában férfi párosban hat, és vegyes párosban úgyszintén hat páros részvételével.

A dél környékére kifejezetten jó teniszezésre alkalmas idő keletkezett, így jó hangulatban, színvonalas mérkőzésekre került sor. A párosok úgynevezett körönként más-más felállásba játszottak, így a legjobb versenyzők tekintetében egyéni eredményt tudtunk hirdetni. A vegyes páros legjobb női versenyzője Salamon Zsuzsa, a legjobb férfi vegyes páros versenyzője pedig Balázs István lett. A férfi párosoknál Herold Krisztián nyert. A győztesek 1-1 egésznapos wellness belépőt kaptak a Hotel Silverine hotelba. A délután 16.00 órára véget érő versenyt követően Herold Krisztián által készített finom sült húst és hozzávalót fogyasztottuk el baráti beszélgetés mellett. Az eseményről a későbbiekben fotókat is közzéteszünk. Aki teheti a Füred Tv-n kísérje figyelemmel az átadásról készült felvételt.

 

***

 

2017. szeptember 25.

Változás a sátor bérleti díjainál

2017. szeptember 22.-én ülésezett a sportkör elnöksége, amelyen áttekintette a lassan magunk mögött hagyott nyári szezon tapasztalatait. Az elnökség megállapította, hogy a nyári szezon eredményes volt, a pályákat jó minőségbe vehették igénybe tagjaink és vendégeink. Mint korábban hírt adtunk, a téli, sátras szezon üzemszerűen október 28-29-én indul, és ezzel egyidejűleg megkezdjük az 1-es és 2-es pályák téliesítését.

Az elnökség döntésének megfelelően az egyébként mintegy 8 éve változatlan sátor bérleti díjakat ez évtől az alábbiak lesznek:

A nem sportköri tagok számára a bérleti díj óránként 3500- Ft.
A fél évre előre állandó időpontot igénylők esetében az óradíj 3000- Ft.
Azok a sportköri tagjaink, akik állandó időpontokat igényeltek, az esetlegesen egyébként rendelkezésre álló szabad időben 2000- Ft/óra bérleti díj mellett teniszezhetnek.

A sátor I. féléves bérleti díját 2017.október 28-29-2018. január 15., legkésőbb november 15.-ig szükséges egyösszegbe befizetni. Az elmúlt évi gyakorlatnak megfelelően a pálya bérleti díjakat külön az érintetteknek átadott kimutatás szerint átutalással, csekken vagy Herold Krisztián gondnok helyettesnél készpénzben lehet fizetni. A szabad órák tekintetében Herold Krisztián gondnok helyetteshez lehet fordulni igénnyel. E kedvezményes lehetőség abban az esetben igényelhető, ha az adott időpontot külsős, tehát teljes pályabérleti díjat fizető vendég nem kötötte le.

Szíves tájékoztatásul az alábbiakban közöljük a sátor még szabad időpontjait:

Hétfő 11.00-13.00 és 19.00, Kedd 08.00-13.00, Szerda 08.00-13.00, Csütörtök 08.00-13.00, Szombat 13.00-19.00 és Vasárnap 10.00-19.00 között.
Ezen időszakokra állandó időpontot a már korábban közöltek szerint dr. Hajba Csabánál lehet igényelni (30/9167483).

 

***

 

2017. szeptember 11.

Megkezdődtek a sátor felállításának előkészületei

Megkezdődtek a sátor felállításának előkészületei, várhatólag 2017. október 15. és október 30. között kerül felállításra a sátor.

Kérjük az érdeklődőket, hogy a fix időpontra szóló fedett pályás igényüket mielőbb adják le, lehetőleg írásban az elnokseg@petofisportkorfured.hu email címre, vagy dr. Hajba Csabánál (06-30/9167483).

A sátor üzemelése és pályadíjai várhatólag a tavalyival egyezőek lesznek. Az eseti pályaigényeket Herold Krisztián gondnok helyettesnél (06-70/3228564) lehet igényelni.

 

***

 

2017. szeptember 07.

Szerkesztői üzenet

A nyár második felében is aktív teniszélet folyt, itthoni és más versenyeken. A korábban megszokott naprakész híradásban, mint láthatták egy kis szünet következett be, a szerkesztő betegsége miatt. Mindez azonban már a múlté, másrészt ezúton is szeretném megköszönni mindenki aggódó figyelmét és jókívánságait.

dr. Hajba Csaba
Elnök

***

 

2017. szeptember 06.

VERSENYKIÍRÁS
2017. évi Őszi Felnőtt Páros (Batyus) Teniszversenyre

A verseny neve: 2017. évi Őszi Felnőtt Páros (Batyus) Teniszverseny
Ideje: 2017. szeptember 30. szombat 9.30 óra
Rendező: Balatonfüredi Petőfi Sportkör
Helyszín: Balatonfüred Kiserdő teniszpálya
Nevezés: a kezdési időpontig a helyszínen, illetőleg megelőzőleg Bocsor József gondnoknál
Résztvevők: a sportkör felnőtt tagjai
Versenybíró: Dr. Hajba Csaba, Mészáros Károly
Pályák száma: 4 db salakos
Díjazás: Oklevél és Kupa. Az I. helyezettek egésznapos wellness belépőt kapnak a Silver Hotelba
Versenyszám: felnőtt férfi-női páros
Lebonyolítás: a szervezők erőviszony figyelembevételével a helyszínen sorsolják össze az egyes párokat

A verseny alkalmával és kezdetekor kerül sor a lelátó ünnepélyes átadására, ahol meghívott vendégeink a város polgármestere, a kivitelező Kobox képviselői, a tervezők és a megvalósításban közreműködő más aktív résztvevők

Eredményhirdetés után az egyesület által szervezett közös ebéd elfogyasztása, valamint a versenyzők által hozott ételek, italok kóstolása. A verseny költségeit a sportkör biztosítja.

 

***

 

2017. szeptember 5.

Felnőtt Batyus Háziverseny

2017. szeptember 30.-án (szombaton) 9.30 perctől kerül megrendezésre a felnőtt házi páros verseny, sportköri tagjaink részére. A versenyt a szokásoknak megfelelően bonyolítjuk, és kérjük tagjainkat, hogy azon minél nagyobb létszámban jelentkezzenek. Az eseményt egyúttal szeretnénk összekötni az elkészült lelátó ünnepélyes átadásával, külön is meghívva erre Füred város polgármesterét, a kivitelező KOBOX képviselőit, a tervezőket, és mindazokat házunk tájáról is, akik a lelátó elkészítésében aktív szerepet vállaltak. A házi versenyt a délutáni órákban finom étel, baráti beszélgetés 1-1 pohár ital elfogyasztásával szeretnénk zárni.

 

***

 

2017. szeptember 4.

Megkezdődtek a csapatbajnokságok

3 csapatunk a Senior Ligába szereplő Kiserdő Füred, Füred A és a Megyei I. osztályba szereplő Füred C vesz részt a bajnokság őszi fordulójában is. A Kiserdő Füred és a Füred C 2-2 győzelemmel kezdett, a Füred A sajnos 1 vereséggel. Az őszi forduló várhatólag október elejéig zajlik, és várjuk a további jó eredményeket.

 

***

 

2017. augusztus 30.

Keszthelyi A kategóriás teniszverseny

Megközelítő 400 versenyző részvételével került sor 2017. augusztus 29.-től a hazai legmagasabb szintű, egyúttal nemzetközi veterán teniszversenyre. Idén kevesebb versenyzőnk vett részt az eseményen, de így is sikerült értékes helyezésre jutni.

III. helyezést ért el vegyes párosban Homródi Péter-Pető Éva úgyszintén a férfi párosban III. helyezést ért el Homródi Péter párjával Bogdanoviccsal.

 

***

 

2017. augusztus 22.

Szent István Napi teniszverseny

43. alakalommal került sor a hagyományos Szent István Napi Országos II. Kategóriájú teniszverseny megrendezésére augusztus 18-20 között. A nagy számú több, mint 90 fős résztvevői kör örömmel vette birtokba az időközben elkészült lelátót, amely nagy sikert aratott. A hagyományoknak megfelelően a verseny jó színvonalon, a résztvevők megelégedésére tudtuk lebonyolítani, öregbítve a sportkör hagyományait. Sportkörünk részéről kiemelkedő eredményt ért el Homródi Péter, aki korosztályába megnyerte az egyéni versenyt.

A további részletekről az alábbi linkekre kattintva tájékozódhatnak az érdeklődők.

MD45 | MD55 | MD65 | MS45 | MS60 | MS70 | WD40 | WD40a | WD40b | WS45 | WS55 | WS65 | XD45 | XD55

 

***

 

2017. július 23

2017. július 22.-i Batyus rendezvény

A szokásoknak megfelelően került sor a júliusi páros versenyre, a már megszokott jó hangulatban, sportszerű és eredményes játék mellett.

Az eredmények:

Női egyéni:

 • I.dr. Pető Éva,
 • II. Balázs Istvánné Zsuzsa
 • III. Praznovszky Anikó

Férfi páros:

 • I. Herold-Kiss Á.
 • II. Stanka-Gál
 • III. Homródi-Kiss B.

A versenyt követően Herold Krisztián finom főztjét kóstoltuk meg 1-1 pohár ital mellett. A nyertesen a Hotel Silverbe wellness utalványt kaptak.

 

***

 

2017. július 15.

Megyei korosztályos utánpótlás verseny

Nagy számú 34 fiatal részvétele mellett került sor a teniszpályáinkon a Megyei korosztályos utánpótlás versenyre. A verseny rendkívül színvonalas volt, jó szervezés mellett. A bajnokságon a Petőfi Sportkör fiataljai is nagy számban vettek részt, jó eredményeket elérve.

A további részletekről az alábbi linkekre kattintva tájékozódhatnak az érdeklődők.

L12 | L14 | L18 | f12 | f14 | f16 | f18 |

 

***

 

2017. július 13.

Országos Vidékbajnokság Keszthelyen

Eredményesen szerepeltek sportkörünk tagjai a Keszthelyen 2017. július 07-09-én az Országos Vidékbajnokságon.

Az eredmények:

 • Homródi Péter férfi egyéni II. helyezés, párosban Berkessel az oldalán I. helyezés.
 • Női párosban dr. Pető Éva tagunk Szűcs Máriával az oldalán I. helyezés.
 • Tánczos Zoltán tagunk férfi egyéniben III. helyezés.
 • Dobosi Csaba edzőnk férfi egyéni II. helyezet, férfi páros III.helyezet.
 • dr. Hajba Csaba tagunk Milósákovics Jánossal az oldalán férfi páros I. helyezet.

Gratulálunk országos vidékbajnokainknak és a helyezetteknek.

 

***

 

2017. július 4.

Júliusi páros (Batyus) rendezvény

2017. július 29.-én szombaton 9.00 órától rendezzük meg a hagyományos felnőtt sportköri tagjaink részére kiírt páros teniszversenyt. A hagyományoknak megfelelően sorsolás útján alakítjuk ki a férfi és női párosokat, és hirdetünk eredményt. Az I. helyezett párosok a szokásos kupa mellett egésznapos wellness belépőt kapnak a Silver Hotelban. A várhatólag 16.00 óra magasságába finom étellel várjuk tagjainkat, versenyzőinket vendégül. A verseny valamennyi költségét a sportkör biztosítja.

Versenykiírás

 

***

 

2017. július 3.

A Szív Kupa eredményei

Immár 5.-dik alkalommal került sor a Szív Kupa férfi páros versenyre 2017. június 30-án. A megelőző napi eső után Bocsor József gondnokunk által kiválóan előkészített pályákon végül is jó időben két 5-ös csoportban körmérkőzéses formában került sor a versenyre. Az eredmények: I. Hajba-Stanka, II. Sárkány-Rácz, III. Kupcsik-Szabó (Cege)

A mezőny rendkívül erős volt és kiegyenlített, végig szoros mérkőzésekkel. A délelőtti program alatt Földházi István sportköri tagunk támogatásával Balázsné Zsuzsa odafigyelésével gondoskodtunk szendvicsről, italokról, majd este 18.00 órától Végh Endre pincészetében bormustrával, vacsorával töltötték el a versenyzők és hozzátartozóik a nap végét. Ez utóbbi teljes anyagi hátterét Gödry Zoltán tiszteletbeli sportköri tagunk biztosította, aki egyébként maga is részt vett a versenyen és páros társával Nándori Attilával csak rosszabb gémarány miatt nem kerültek a döntőbe.

 

***

 

2017. június 29.

Megkezdődik a lelátó építése

Örömmel tájékoztatjuk sportkörünk tagjait, hogy a közgyűlés által elfogadott fejlesztési program szerint, 2017. július 15-től megkezdődik a klubházunk előtti rézsűben egy 50 férőhelyes stabil (fix) lelátó építése. A kivitelezést a Kobox MO Kft. végzi és várhatólag 2-3 hét alatt be is fejeződik, így minden reményünk szerint a 2017. augusztusi Szent István napi versenyen azt ünnepélyesen át is tudjuk adni. A terveket Wallner Krisztina készítette, akinek ezúton is köszönjük közreműködését. A kivitelezés összköltsége 2 900 000- Ft, amelyhez óriási segítséget adva a Balatonfüredi Önkormányzat 2 000 000- Ft-tal járult hozzá. A 900 000 –Ft-os sportköri önrészt, a 2017. márciusi közgyűlés hagyta jóvá. A kivitelezést végző az egyébként jelentősen magasabb várható összegből sportkörünk támogatása okán mintegy 1 200 000-Ft-ot elengedett, azt tehát tulajdonképpen sportkörünk anyagi támogatásaként kell értékelnünk. A kivitelezést a sportkör vezetése szorosan felügyeli, de emellett Dattler Sándor tagunk is felvállalta a folyamatos ellenőrzést. Külön köszönjük még Földházi István tagunknak, hogy építési anyaggal2 és szállítással önzetlen segítséget nyújt a megvalósításhoz. Ezúton is kérjük sportköri tagjaink szíves türelmét, hiszen a kivitelezés nyilvánvaló módon valamilyen mértékében a teniszjátékot is érinti.

 

***

 

2017. június 27.

Megyei Korosztályos Utánpótlás Bajnokság Balatonfüreden

Első ízben kerül sor a kiserdei teniszpályákon 2017. július 15.-én szombaton 08.30-tól a Veszprém Megyei Korosztályos utánpótlás Leány és Fiú Egyéni Bajnokságra. A versenyt a Veszprém Megyei Tenisz Szövetséggel karöltve szervezi sportkörünk, együttesen biztosítva annak szervezési feltételeit. Szeretettel várunk minden fiatalt.

A versenykiírás és a nevezési feltételeket vmszt. honlapon láthatják.

 

***

 

2017. június 26.

Nagyszerűen sikerült fiataljaink házi versenye.

Lengyel Álmos oktató szervezésében került sor sportkörünk fiataljainak házi versenyére, remek időben a szülők érdeklődése mellett. Megjegyezzük, hogy egy veszprémi fiatal Holl Zsófia is jelentkezett a versenyre, aki egyébként Dobosi Csaba oktatónk tanítványa.

Az eredmények:

Leány egyes I. kategória: 1. Nagy Boglárka, 2. Bernát Eszter, 3. Holl Zsófia
Leány egyes II. kategória: 1. Vajai Anna, 2. Dömötör Nóra, 3. Dömötör Zsófia, 4. Felhőfalvi Luca

Fiú egyes I. kategória: 1 Turáni Robin, 2. Jelencsics Bálint
Fiú egyes II. kategória: 1. Felhőfalvi László, 2. Török Ábel, 3. Vajai Márton

A versenyt követően jutalom és díjátadásokra került sor. Minden szervezőnek, versenyzőnek és az érdeklődőknek is köszönjük a részvételt. Az eseményről az alábbi fotót is közzé tesszük.

Nagyszerűen sikerült fiataljaink házi versenye

 

***

 

2017. június 19.

Külföldi versenyen volt eredményes Homródi Péter és Pető Éva

2017. május közepén került sor az ITF A kategóriájú versenyre Cerviá-ban (Olaszország). Homródi Péter az egyébként igen erős és nagy mezőnyben korosztályában a legjobb 32-be jutott, kikapva a későbbi III. helyezettől. Ellenfele egyébként később megsérült, pedig akár döntőt is játszhatott volna. A Homródi Péter –Pető Éva vegyes páros a legjobb 8 között kapott ki döntő szettben. Gratulálunk a kiváló eredményhez.

 

***

 

2017. június 18.

Halker Kupa

Idén is képviselte a Sportkör magát a Balatonboglári 2-es kategóriájú senior versenyen. Egyéniben Stanka László II. helyezést ért el, míg Hajba Csaba az első körben kapott ki szingliben a későbbi győztestől. Homródi Péter igen szoros mérkőzésen a döntőbe kapott ki Román Ferenctől, így II. helyezést ért el. A férfi párost a Homródi – Berkes megnyerte, úgyszintén Pető Éva a női párost Simig Anikóval az oldalán.

 

***

 

2017. június 17.

Közelgő versenyek

Lassan bent vagyunk a nyári főszezonba. 2017. június 17-én került sor az Észak-dél vállalkozók Társasági Tenisztornára nagyszámú érdeklődő mellett. 2017. június 24-én kerül sor a sportkör fiataljainak házi versenyére a 3-as és 4-es pályán. 2017. július 01-jén kerül sor a meghívásos Szív Kupa versenyre, 2017. július 15-én pedig a Megyei Korosztályos Bajnokságra. Már most felhívjuk a figyelmet arra, hogy 2017. július 22-én (szombaton) kerül sor a szokásos sportköri “Batyus rendezvényre”, baráti találkozóval és finom ételekkel, italokkal egybekötve, várunk minden sportköri tagunkat.

 

***

 

2017. június 16.

Napközis tábor

2017. június 19. és 24. között a 3-as és 4-es pályán 10.00-15.30 között fiataljainknak napközis rendszerű tenisztábor van Lengyel Álmos oktató vezetésével, kérjük ennek szíves megértését a pályafoglalásuknál a sportköri tagjainktól és vendégeinktől.

 

***

 

2017. május 29.

Országos közgyűlésre került sor

2017. május 29-én került sor a Magyar Tenisz Szövetség közgyűlésére. Sportkörünket és a megyei szövetséget dr. Hajba Csaba képviselte,aki hozzászólásában igyekezett érvényesíteni a helyi megyei érdekeket. A 2017. évi költségvetésben a megyei szervezeteknek 27 millió forint került elkülönítésre, remélhetőleg ebből a Veszprém Megyei Szövetségnek és azon keresztül a helyi kluboknak is részesedése lehet.

 

***

 

2017. május 28.

A Füred Open eredményei

A hét fő részvételével került sor a szezonnyitó férfi egyéni Füred Open versenyre 2017. május 27-én. Ugyanezen a napon a megyében másik két verseny is volt, így ez kihatott a résztvevők számára is. Ezzel együtt jó színvonalú mérkőzésekre került sor, és az alábbi eredmények születtek.

 • I. Homródi Péter
 • II. Hajba Csaba
 • III. Csendes István

Mindenkinek köszönjük a részvételt!

 

***

 

2017. május 27.

Újjá alakult a Veszprém Megyei Tenisz Szövetség

A lemondások után újjá alakult a Veszprém Megyei Tenisz Szövetség, és megválasztotta tisztségviselőit. Sportkörünket az a megtiszteltetés érte, hogy Elnöknek dr. Hajba Csabát választották meg. Az Elnökség azonnal megkezdte munkáját, kiírta a csapatbajnokságokat, felvette a kapcsolatot az Országos Tenisz Szövetséggel, elfogadta éves versenytervét, és a közeljövőben fog dönteni az Alapszabály módosításáról és a 2017. évi költségvetésről. A szövetségi életről és a csapatbajnoki eredményekről a www.vmszt.hu honlapon tájékozódhatnak azzal, hogy sportkörünk honlapján is külön linken erre rákattinthatnak.

 

***

 

2017. május 26.

Tatabánya-Balatonfüred Tenisz találkozó

Örömmel tettünk eleget tatabányai teniszbarátaink meghívásának, viszonozva balatonfüredi látogatásukat. 2017. május 17-én Tatabányán 4-4 páros részvételével került sor a férfi párosok versenyére, amelyen igazságosnak mondható 8:8 arányú döntetlen eredmény született. Tatabányai barátaink finom vacsorára mellé egy italra invitáltak bennünket egy gyönyörű horgásztó partján, ahol szállást is biztosítottak számunkra. A találkozó azzal zárult, hogy remélhetőleg még idén Füreden találkozhatunk velük.

 

***

 

2017. május 23.

Füred Open

2017. május 27.
Füred Open Balatonfüred Kiserdő nyílt városi férfi egyéni amatőr bajnokság

 

***

 

2017. május 15.

Földházi Kupa

Első ízben került megrendezésre 2017. április 30-án a meghívásos férfi páros versenyre 5 páros részvételével. A verseny rendezője sportköri tagunk egyúttal kiemelt szponzorunk Földházi István volt, akinek ezúton is jó egészséget, sok boldogságot kívánunk 60. születésnapja alkalmából. A verseny jó hangulatban, jó színvonalon és jó időben bonyolódott le, amelyet követően a verseny rendezője Földházi István és családja meghívásával estebéddel és egy pohár ital elfogyasztásával ért véget.

Az eredmények:

 • I. helyezet Hajba - Csendes
 • II. helyezet Veress Gábor - Szabó (Cege) Gyula
 • III. helyezet Mészáros - Olti

 

***

 

2017. május 7.

Rizling Tavasz

Tánczos Zoltán sportköri tagunk hívta fel a figyelmet arra, hogy 2017. május 13-án Balatonfüreden a Zákonyi utcában található Nem Kacsa Étteremben kerül sor bormustrára. Ezen a rendezvényen ő és családja mint borász is érintett és jelezte, hogy szeretettel várja sportköri tagjainkat. Köszönjük az ajánlást.

 

***

 

2017. május 6.

Sporteredmények

Örömmel adunk hírt arról, hogy Homródi Péter ez évben is folytatja megelőző évi remek szereplését. Klagenfurtban ITF 2-es kategóriájú versenyen Mészáros László partnerével párosban II. helyezést ért el. Tánczos Zoltán sportköri tagunk partnerével Gelyer Árpáddal I. helyezést ért el a Szentes Béla 3-as kategóriájú veterán versenyen férfi párosban. Mindkettőjüknek gratulálunk!

 

***

 

2017. május 5.

Újjá alakult a Megyei Tenisz Szövetség

Lemondások után veszélybe került a megyei teniszélet, a csapatbajnokságok. Többek között sportkörünk kezdeményezésére is sikerült elérni, hogy újjá alakult a Veszprém Megyei Tenisz Szövetség és további megtiszteltetés volt, hogy annak elnöke dr. Hajba Csaba sportköri elnökünk lett. Tagok: Bujdos István, Dudás Zsolt, Vízkelety Attila, Tomor András.

 

***

 

2017. május 4.

Megkezdődtek a megyei csapatbajnokságok

2017. május 08-tól megkezdődtek a megyei csapatbajnokságok amelyben sportkörünk 3 csapata vesz részt. A mérkőzésekre hétfő, kedd, csütörtökönként kerül sor. A sorsolás gondnokunknál megtekinthető.

Magyarországon elsőként rendeztek férfi profi ÁTP versenyt Budapesten. Stanka László tagunk jó szervezésével amelyet ezúton is megköszönünk, sportkörünkből 8 fő ment el 1 napra, ahol több kiváló színvonalú mérkőzést láttunk. Az Országos Szövetség 10 ingyenes belépőt biztosított egy bemutató mérkőzésre, amelyet úgyszintén ezúton is köszönünk. Felhívjuk a figyelmet, hogy 2017. május 20. és május 28. között Balatonalmádiban kerül sor egy igen rangos ITF versenyre többek között Piros Zsombor, Valkusz Máté részvételével, javasoljuk ezek megtekintését.

 

***

 

2017. április 25.

Balatonfüredi Petőfi Sportkör 2017. évi rendezvényterve

 • február 18. téli páros verseny
 • április 30. Földházi Kupa (szombat 10.00-16.00 óráig 1-4 pálya)
 • május Megyei Bajnokságba részvétel 3 csapattal május 10. június 27. között, hétfő és keddi napokon
 • május 27. Füred Open szezonnyitó nyílt férfi egyéni verseny (szombat 10.00-15.00 óráig 1-4 pálya)
 • június 17. Észak és Dél Balatoni vállalkozók meghívásos versenye (szombat 10.00-16.00 óráig 1-4 pálya)
 • június 24. Gyermek- és ifjúsági egyéni verseny (szombat 10.00-14.00 óráig 3-4 pálya)
 • július 01. IV. Szív Kupa meghívásos páros teniszverseny (szombat 09.00-16.00 óráig 1-4 pálya)
 • július 08. Roland meghívásos társasági tenisztorna (szombat 09.00-15.00 óráig 1-4 pálya)
 • július 22. Felnőtt Batyus páros házi verseny (szombat 09.00-16.00 óráig 1-4 pálya)
 • augusztus 12. Felkészítő páros verseny a Szent István napi kupára (szombat 09.00-14.00 óráig 1-2 pálya)
 • augusztus 18-20. Szent István napi országos veterán verseny (péntek 08.00 vasárnap 16.00 óráig 1-4 pálya)
 • szeptember 22-23. Vasutas találkozó (péntek 13.00-19.00 óráig, szombat 08.00-14.00 óráig 1-4 pálya)
 • október 07. Felnőtt Batyus páros házi verseny (szombat 09.00-16.00 óráig 1-4 pálya)
 • december 16. Meghívásos Karácsony Kupa páros verseny (szombat 09.00-17.00 óráig sátor 3-4 pálya)

 

***

 

2017. március 20.

Eredményes volt a Sportkör 2017. március 18-án megtartott közgyűlése.

A kitűzött napirendi pontok elfogadásra kerültek, így az elmúlt évi tevékenységről szóló beszámoló és a 2017. évi költségvetés, fejlesztések, elképzelések.

A tagdíjakat 2017. április 15-ig kérjük befizetni az alábbi számlaszámra: 11748069-20065269 történő átutalással, vagy a megküldött csekken. Ez utóbbi a gondnoktól is átvehető.

A tagdíj mértéke felnőttek 43 000- Ft/év, nyugdíjasok 29 000-Ft/év, gyermekek és ifjúságiak 18 éves korig 17 000-Ft/év.

Mindenkinek jó sportolást kívánunk.

 

***

 

2017. március 19.

Tavaszi előkészületek

Megkezdődött a tavaszi, nyári szezon előkészítése, remélhetőleg 2017. március 25-től működik a szabadtéri 1-es és 2-es pálya.

A sátrat terv szerint 2017. április 08-án bontjuk, így a szükséges előkészítő munkák miatt április 05-ig lehet a sátorba teniszezni. A 2017. április 03-05. közötti három napon kedvezményes pálya bérleti díjat kell fizetni, délelőtt 1 800-Ft/óra, délután 2 000-Ft/óra.

 

***

 

2017. március 09.

MEGHÍVÓ a Balatonfüredi Petőfi Sportkör Közgyűlésére

A közgyűlés időpontja: 2017. március 18. (szombat 16:00 óra)
A közgyűlés helyszíne a balatonfüredi Borcsa Étterem emeleti terme
Határozatképtelenség esetén a megismételt közgyűlés időpontja 16 óra 15 perc és amely közgyűlés a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes kizárólag a meghirdetett napirendi pontok vonatkozásában

 

Napirendi pontok:

1. Köszöntés, határozatképesség vizsgálata, a levezető elnök, jegyzőkönyvezető és jegyzőkönyv hitelesítők megválasztása

2. A 2016-os év pénzügyi beszámolója (ea.: Balázs Istvánné)

3. A sportkör, az elnökség 2016. évi tevékenységéről szóló beszámoló, a 2017. évi költségvetés (ea.: dr. Hajba Csaba)

4. Beszámoló az utánpótlás neveléséről (ea.: Lengyel Álmos, Herold Krisztián)

5. Az alapítvány beszámolója (ea.: Németh István)

6. A csapatkapitányok beszámolója a bajnoki eredményekről (ea.: csapatkapitányok)

7. Beszámoló a 2016. évi versenyekről, díjátadások (ea.: Mészáros Károly)

A hivatalos program után vacsora a Sportkör tagjainak és a meghívott vendégeknek

 

Az írásban elkészített napirendi pontok az alábbi linkre kattintva tekinthetők meg:

- Beszámoló a Balatonfüredi Petőfi Sportkör és az Elnökség 2016. évi tevékenységéről
- 2016. évi pénzforgal2mi elszámolás
- 2017. évi költségvetés
- A 2016. évi verseny eredményei
- Balatonfüredi Petőfi Sportkör 2017. évi rendezvényterve

 

***

 

2017. március 08.

Játékkedvezmény

A Sportköri Elnökség döntésének megfelelően tagi javaslattal és kezdeményezéssel egyetértve azon sportköri tagjainknak, akik rendszeres időpontra lekötött játéklehetőséggel rendelkeznek, további kedvezményt biztosítunk, a fenti esetben és szabad pályalehetőség esetén délelőtt óránként 1 800- Ft, délután 2 000-Ft-ért van játéklehetőség. Az igényelt időpontokat kérjük gondnok helyettessel Herold Krisztiánnal egyeztetni.

 

***

 

2017. február 20.

Februári páros verseny

Nagy sikerrel 5 vegyes páros és 6 férfi páros részvételével került sor 2017. február 18.-án az immár hagyományos társasági teniszversenyre sportköri tagjaink részvételével. A jó hangulatú, sportszerű mérkőzések után az alábbi eredmények születtek.

Vegyes páros:

 • I. Balázs Istvánné-Győri János
 • II. Pető Éva-Homródi Péter
 • III. Bia Gabi-Kiss Zoltán

A férfi párosok eredményei:

 • I. Hajba Csaba –Stanka László
 • II. Mészáros Károly-Csendes István
 • III. Solymár János-ifj. Solymár János

A versenyt követően jó hangulatú baráti beszélgetéssel egy a Herold család által készített csülkös babgulyás elfogyasztására került sor. Jövőre is várjuk a résztvevőket.

 

***

 

2017. február 11.

Sportköri tagjaink eredményei elismerései.

Február 10-én került sor a Szabadidő Központban az év sportólóinak rendezett ünnepségre.2016-os eredményeiért Homródi Péter tagunk kapott elismerést.Péter korosztályában zeres magyar bajnok lett és vezeti az országos egyéni ranglistát nem kisebb név előtt, mint Péczely Péter.Kitüntetését a sportkör Elnöke vette át hiszen Péter és felesége az ITF 2-es kategóriáju versenyen vesz részt.Az eredményről később hírt adunk.

Megjelent a Zöld Könyv!

Az év elején közzétették a 2016-os eredmények alapján készült ranglistát, amelyen sportköri tagjaink is szerepelnek. Férfiaknál 70 + Homródi Péter egyéniben ranglista vezető!! Párosban 3.-ik, vegyespárosban 2-ik.Női párosban Pető Éva 6.-ik.Tánczos Zoltán vegyes páros 10.-ik. Hajba Csaba párosban 5.-ik, vegyes párosban 4.-ik. Mindenkinek gratulállunk.

Közgyülés!

2017 március 18-án tartjuk meg évi szokásos közgyülésünket a Borcsa étteremben 16-órától.A napirendekről később részletes tájékoztatást adunk. Minden tagunkat szeretettel várunk.

 

***

 

2017. február 10.

Van víz !

Négy nap után helyreállt a vízszolgáltatás újra van víz a klubházban. Most nem a szakemberek, hanem az "égiek" segítettek.Ezzel eggyütt is továbbra is kezdeményezzük az elavult vízvezeték cseréjét az önkormányzatnál. Mindenkinek jó játékot !

 

***

 

2017. február 09.

Balatonfüred-Tatabánya Tenisztalálkozó

2017. február 04.-én került sor hagyományteremtő céllal a Balatonfüred-Tatabánya Tenisztalálkozóra 4-4 férfi páros részvételével.

A balatonfüredieket a Kupcsik-Szabó (Cege), Szecsődi-Fazekas, Homródi-Csendes, Hajba-Stanka párosok képviselték. A rendezvény célja elsősorban az volt, hogy a hosszú távon kialakuljon egy teniszbaráti kapcsolat a két település teniszezői között, figyelemmel a már meglevő kapcsolatainkra is.

A találkozó nagy sikerrel, jó hangulatban került lebonyolításra. A tatabányai játékosok egynapos szállását és vendéglátását akként biztosítottuk, hogy a balatonfüredi játékosok ehhez pénzügyileg hozzájárultak.

A találkozó balatonfüredi sikerrel végződött 11:5-re nyertünk. A délután 17.00 óráig tartó tenisz után fehér asztal mellett, egy finom estebéd és italok elfogyasztásával, baráti beszélgetéssel zártuk a napot. A győztes az eseményhez illő vándorkupát kapott, amely minden évben annál a csapatnál kerül elhelyezésre, aki az adott találkozókat nyerte. Megbeszéltük, hogy a következő találkozóra Tatabányánk kerül sor az ottaniak vendéglátása mellett

Az érdeklődök figyelmébe ajánljuk az alábbi képgal2ériát.

 

               

 

***

 

2017. február 8.

Vízhiány!

Sajnálattal értesítjük vendégeinket, sportköri tagjainkat, hogy Klubházunk vizesblokkjában átmenetileg szünetel a vezetékes vízellátás, és ezt csak akként tudjuk pótolni, hogy a wc-hez, a tisztálkodáshoz szükséges vizet kannába helyezzük ki.

A vízhiány oka az önkormányzati vízvezeték dugulása. Az érintett szakemberekkel ezen sajnos, több mint 200 m-es szakaszt már bejártuk, és az látszik, hogy igen nehéz és költséges lesz a javítás, mert a probléma helyét nem lehet pontosan bemérni. A javításra az önkormányzat figyelmét felhívtuk mind szóban, mind írásban, és reméljük, hogy mielőbb visszaáll a vízellátás. Ennek bekövetkeztéig szíves megértését kérjük mindenkinek, mégegyszer hivatkozva arra, hogy a vezeték javítása nem a sportkör feladata és lehetősége.

 

***

 

2017. január 31.

Februári páros verseny

Az elmúlt évhez hasonlóan páros versenyt hirdetünk a sportkör tagsága számára, és amelynek időpontja 2017. február 18. 10 óra.

A versenyt a nevezések számától függő módon bonyolítjuk. A versenyszámok férfi páros, vegyes páros. A nevezéseket a szervezés elősegítése érdekében kérjük email-en vagy telefonon Mészáros Károly versenyigazgatónál 06-70/3718502, vagy dr. Hajba Csabánál 06-30/9167483 mielőbb leadni, kérésünk szerint legkésőbb 2017. február 17.-ig. Ezzel együtt is nevezéseket a helyszínen is elfogadunk.

Az előzetes javaslat szerint mind a vegyes párosok, mind a férfi párosok név szerint nevezhetnek. Már most jelezzük, hogy egyenlő eredménynél a nyert és vesztett gémek aránya, ezek egyenlősége esetén pedig, az egymás elleni eredmény az irányadó.

A versenyt követően várhatóan 15 óra magasságában a sportkör által biztosított ebédet fogyasztjuk el, majd ezt követően baráti beszélgetésre kerülhet sor. Kérjük a nevezőket, hogy a hangulat javítása érdekében ki-ki süteménnyel, pogácsával, vagy itallal járuljon hozzá a rendezvény sikeres lebonyolításához.

 

***

 

2017. január 30.

A Klubház igénybevétele téli időszakban

Már korábban is jeleztük, hogy a téli időszakban a klubház csökkentett üzemmódban működik egyrészt költségkímélés okán, másrészt azért mert ebben az időszakban a klubház igénybevételére csekély az érdeklődés. Szeretnénk ezzel együtt is újólag közzétenni, hogy amennyiben a téli időszakban a játékosok a klubházat beszélgetésre vagy egy ital elfogyasztására igénybe kívánják venni, úgy azt Herold Krisztián gondnok helyettesnél 06-70/3228564 jelezhetik. Kérjük, hogy ilyen igényt megelőző nap jelezzenek, hogy a fűtést a gondok helyettes meg tudja oldani.

 

***

 

2017. január 3.

Fiataljaink eredményei

Már hírt adtunk arról, hogy bensőséges találkozón a fiatalok, szülők, edzők, klubvezetés körében értékeltük a fiatalok elmúlt évi eredményeit és sikereit. Ismételten megköszönve Lengyel Álmos és Herold Krisztián edzői munkáját, az alábbiakban adunk hírt a konkrét eredményekről.

Megye korosztályos verseny

Első helyezettek

Leány egyes 12+ 1. Bernét Eszter
Leány egyes 14+ 1. Nagy Bíborka
Fiú egyes 12+ 1. Bóta Jonatán

Második helyezett

Leány egyes 10+ 2. Chugyik Bíborka

Harmadik helyezett

Fiú egyes 12+ 3. Szurma Krisztián

Körzeti korosztályos verseny

Második helyezett
Fiú egyes 12+ 2. Bóta Jonatán

Harmadik helyezett
Fiú egyes 12+ 3. Turáni Robin

Ezeken a versenyeken kívül elindultak még kettő versenyen ahol a legjobb 16 illetve 8 közé / Keszthely Bóta Jonatán / bejutottak. Versenyzők felkerültek a korosztályos ranglistára. A legújabb ranglista alapján korosztályukban alábbi rangsorral:

 • Bóta Jonatán 64.
 • Nagy Boglárka 74.
 • Bernát Eszter 84.
 • Turáni Robin 121.

Házibajnokság eredményei:

A Házibajnokságon 22-en vettek részt.

Leány egyes: 1. Nagy Boglárka 2. Bernát Eszter 3. Herold Lili
Vízvári Csenge vagy Papp Luca

Fiú egyes: 1. Szurma András 2. Bóta Jonatán 3. Horváth András
Turáni Robin

Gyermek egyes: döntőt később játsszák le / Turáni Robin és Bóta Jonatán /
3. Szurma Krisztián
Jelencsics Bálint

 

***

 

2017. január 2.

Karácsony Kupa

2016. december 17.-én került sor a hagyományos Karácsony Kupára 8 férfi párás részvételével. Úgyszintén a hagyományoknak megfelelően rendkívül nívós, szoros versenyekre került sor, majd fehér asztal mellett búcsúztattuk el az ó évet.

Az eredmények:
1. Csendes-Homródi 2. Fazekas-Szabó (Cege) 3. dr. Veress Gábor-Kupcsik

Mindenkinek köszönjük a részvételt, a közreműködőknek Herold Krisztiánnak a finom ételt, Balázsné Zsuzsa, Salamon Zsuzsa, Pető Éva finom szendvicseit, a versenyzők kiszolgálását. A versennyel összefüggésbe jelezzük azt az egyértelmű szabályt, hogy körmérkőzéses versenyeken, mint a Karácsony Kupa is, a sorrendet az alábbiak döntik el. Első helyen a győztes mérkőzések száma, ezek egyenlősége esetén a nyert és vesztett gének aránya, és ezek egyenlősége esetén pedig, az egymás elleni eredmény dönt. Ezt a szabályt fogjuk alkalmazni a jövőben is.

 

***

 

1. oldal | 2. oldal | 3. oldal | 4. oldal | 5. oldal | 6. oldal | 7. oldal | 8. oldal
9. oldal

 

 

 

 

TOVABB >>

 

Seo | design by: NetStilus | Minden jog fenntartva * www.petofisportkorfured.hu * 2010 - 2023 | GalA | UserA


Netstilus Webdesign

Bezárás Bezár

Web Site Impressum

Üdvözöljük a BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR honlapján! Oldalunkon rövid betekintést kap a Klub életéből, megismerheti a Klub történetével, megismerheti a klub tagjait......

Tulajdonos: BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR

Címsorszöveg: • BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR • BALATONFÜRED | TENISZKLUB

Linkfelhő: tenisz, teniszpálya bérlése, teniszoktatás, balatonfüredi teniszklub, füredi tenisz, tenisz oktatás Balatonfüreden

Készült: 2010. november 18.

 

 

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső

 


Bezárás Bezár

NetStilus Web Design

Stúdió: 06 87 481 - 709
Mobiltelefon: 06 30 331- 85- 02
Mhelyi telefon: 06 87 581 - 235
Fax: 06 87 343 - 457
E-mail:
Web: www.netstilus.hu


Bezárás Bezár

 • KÖSZÖNTŐ
 • 2. oldal
 • 3. oldal
 • 4. oldal
 • KAPCSOLAT

Kezdő oldal (index.php)

....

 

 

2. oldal

...

3. oldal

...

1. oldal

...

Kapcsolat

...

 


Bezárás Bezár

Web Site

Üdvözöljük a BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR honlapján! Oldalunkon rövid betekintést kap a Klub életéből, megismerheti a Klub történetével, megismerheti a klub tagjait......

Weboldalunkon az alábbi szavakra kereshet:

tenisz, teniszpálya bérlése, teniszoktatás, balatonfüredi teniszklub, füredi tenisz, tenisz oktatás Balatonfüreden

Címsorszöveg: • BALATONFÜREDI PETŐFI SPORTKÖR • BALATONFÜRED | TENISZKLUB

Készült: 2010. november 18.

 

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső